Evet arkadaşlar tekrardan merhaba,
Bugün Asmed'de kabuk dökümü işlemini tamamladım. Saçlarımda fazla çatlamalar olduğu için Asmed'de görmelerini istedim ve kabukları orada dökülmesini rica ettim. Bir problem olmadığını sürecin gayet normal ilerlediğini söylediler. Aslında kafamda kızarıklık yoktu bugün yıkamadan kaynaklı oluştu bu kızarıklık da. Artık sonunda normal rutinime dönebileceğim. Uyku yastığı biraz can sıkıyor ondan ayrılıacağıma hiç üzülmeyeceğim
. Sanırım şimdilik Proscar, Kerozan (elimde olduğu için yoksa Priorin almayı düşünüyorum yada elimdeki Nature's Bounty Biotini de kullanabilirim kararsızım açıkcası bu konuda ve fikirlere de açığım) L arginine ve Nature Made magnezyum, çinko, d3 karışımı vitaminleri kullanmaya başlayacağım. Bir vitamin değerlerime baktırmak istiyorum sanırım bu ay halledeceğim onu da. Elimdeki Sebamed bitince yine Revita'ya döneceğim. Artık bir aksilik olmazsa finasterid konumda olduğu gibi aylık güncellemeler yapacağım konuya. Aklınıza takılan bir durum olursa her zaman mesaj atabilirsiniz. Biliyorsunuz buradayım
...