İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Sizin takviye kullanım konunuzu uzun süredir takip ediyorum. Baya uğraştınız saçlar için gerçekten.
Saç ekiminiz için yorum bile yapmaya gerek yok. Gerek ekim merkezi, gerek açıklık alanınız çok avantajlı. Mükemmel bir sonuç almak için ortada olmaması gereken bir şey yok.
Peki takviye kullanmaya devam edecek misiniz?
Ben dutasterid kullanımına başladım.
Saygılarımla,
Şuan için finasterid kullanmaya devam ediyorum. Eğer kilo ve sivilce olayını çözemezsem ve bunun finasterid kaynaklı olduğuna net olarak düşünürsem finasterid kullanmayı da kesebilirim. Ama büyük bir ihtimal beslenmemle alakalı, pandemi biterse en kısa sürede rutin kontrollerimi yaptırıp bir karar vereceğim. Zaten biliyorsunuz bir aksilik yaşarsam foruma da yazarım bu durumu.
Adamım hayırlı olsun umarım çok güzel bir sonuca ulaşırsın çok estetik bir ekim zaten bu tarz açıklıklar aslında daha zor iyi bir estetik bakış açısı ister
hem var olan saçlarına uyum yakın bir sıklık ve saç yönleri zordur bunları dengelemek gördüğüm kadarı ile de Koray hoca sana çok başarılı bir planlama ile saç ekimi yapmış
geçmiş olsun.
Teşekkürler Başkan. Ekim yapılırken kanallar açıldıktan sonra Koray Hoca gelip özellikle bu durumdan bahsetti. Ben ilgili olduğum için gelip özellikle alınan köklerle ile ilgili bilgi ve bu işlemin sanıldığı kadar kolay olmadığı anlattı. Kullanılan her grefti ayrı ayrı hesaplıyorlar. İnanılmaz gerçekten