Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN 3305 GREFT 25/07/2020  (Okunma sayısı 79997 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: ASMED KORAY ERDOĞAN 3305 GREFT 25/07/2020
« Yanıtla #15 : 27 Temmuz 2020, 15:59:01 »
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Sizin takviye kullanım konunuzu uzun süredir takip ediyorum. Baya uğraştınız saçlar için gerçekten.

Saç ekiminiz için yorum bile yapmaya gerek yok. Gerek ekim merkezi, gerek açıklık alanınız çok avantajlı. Mükemmel bir sonuç almak için ortada olmaması gereken bir şey yok.

Peki takviye kullanmaya devam edecek misiniz?

Ben dutasterid kullanımına başladım.

Saygılarımla,

Şuan için finasterid kullanmaya devam ediyorum. Eğer kilo ve sivilce olayını çözemezsem ve bunun finasterid kaynaklı olduğuna net olarak düşünürsem finasterid kullanmayı da kesebilirim. Ama büyük bir ihtimal beslenmemle alakalı, pandemi biterse en kısa sürede rutin kontrollerimi yaptırıp bir karar vereceğim. Zaten biliyorsunuz bir aksilik yaşarsam foruma da yazarım bu durumu.

Adamım :) hayırlı olsun umarım çok güzel bir sonuca ulaşırsın  çok estetik bir ekim zaten bu tarz açıklıklar aslında daha zor iyi bir estetik bakış açısı ister
hem var olan saçlarına uyum yakın bir sıklık ve saç yönleri zordur bunları dengelemek gördüğüm kadarı ile de Koray hoca sana çok başarılı bir planlama ile saç ekimi yapmış
geçmiş olsun.

Teşekkürler Başkan. Ekim yapılırken kanallar açıldıktan sonra Koray Hoca gelip özellikle bu durumdan bahsetti. Ben ilgili olduğum için gelip özellikle alınan köklerle ile ilgili bilgi ve bu işlemin sanıldığı kadar kolay olmadığı anlattı. Kullanılan her grefti ayrı ayrı hesaplıyorlar. İnanılmaz gerçekten :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 27 Temmuz 2020, 16:01:09 »
evet 1000 ce ayrıntı var her bölgenin ayrı saç yönü saç geçişleri vs vs :) greft alımı Asmed çok karışık  deli olur çıkarsın okadar ayrıntı içinde  :)

Yazarsın bir ara hocanın verdiği bilgileri önemli.
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Temmuz 2020, 16:55:36 »
evet 1000 ce ayrıntı var her bölgenin ayrı saç yönü saç geçişleri vs vs :) greft alımı Asmed çok karışık  deli olur çıkarsın okadar ayrıntı içinde  :)

Yazarsın bir ara hocanın verdiği bilgileri önemli.

Hatırladığım kadarıyla yazarım tabiki. O esnada damar yolundan verdikleri ilacında tesiri vardı, bazen sonradan aklıma geliyor yapılanlar :). Ama şunu söyleyebilirim alınan her grefti ayrı ayrı hesaplıyorlar. Yani bir planlama yapılırken alınan kökler hesaplanıyor, saçın kalitesine bakılıyor ve her zaman kullandıkları uygulamaları da geliştiriyorlarmış. Bana Koray Hoca saç ekim tekniklerini sürekli yenilediklerinden bahsetti. Alım yaparken ince küçük bebeksi greft dedikleri ve kalın saç tellerinden de bahsetti. Özellikler kullandıkları teknikle benim aldıkları greftleri karşıdaki ekrandan bana gösterdiler. Greftlere zarar vermeden çok başarılı bir şekilde alıyorlar. Bunu gözlerimle de gördüm. Bu arada söylemeliyim bende hiç ağrı bile olmadı. Ben ağrı kesici içmedim yani. Ensemde yanma vs. hiç şikayetim yok. Bu kadar rahat geçeceğini de düşünmüyordum. Asmed gerçekten güven veren bir merkez. İmkanı olan herkesin değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Temmuz 2020, 17:03:12 »
Ense yanması 1 /2 güne başlar umarım olmaz ensede saçlar bir tık uzayınca başlıyor:) o kadar sevinme
Global Moderator

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #19 : 27 Temmuz 2020, 17:11:07 »
Hocam hayırlı olsun, sizin konunuzu görmek herkes gibi beni de mutlu etti. İnşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 27 Temmuz 2020, 17:15:28 »
Ense yanması 1 /2 güne başlar umarım olmaz ensede saçlar bir tık uzayınca başlıyor:) o kadar sevinme

Sanırım benim acı eşiğimde yüksek yıkama yapan hanımefendi de söyledi bunu hiç acı hissetmiyormusunuz diye yıkama esnasında? Birde şişme falan da çok olmadı, olduğunda da hani uzanmadığım zamanlar bakıyorum yüzüm şişiyor ama buz koyduğumda hemen iniyorlar. Artık bundan sonra ağrı olursa da çekeceğim zaten çok korktuğum, endişe ettiğim bir durum değil.

Hocam hayırlı olsun, sizin konunuzu görmek herkes gibi beni de mutlu etti. İnşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #21 : 27 Temmuz 2020, 18:18:22 »
Hayırlı olsun avantajlı açıklık kaliteli donor ve en önemlisi kaliteli merkez umarım sonuçta bi o kadar güzel olur

lavinia

• Full Member
« Yanıtla #22 : 27 Temmuz 2020, 19:52:19 »
Hayırlı olsun, çok güzel ve estetik bir ekim olmuş. Sonuçlanınca müthiş olacaktır.

Aragon26

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 27 Temmuz 2020, 20:00:42 »
Hayırlı olsun hocam, herşey gayet güzel duruyor.

kilic1977

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Temmuz 2020, 20:16:57 »
Var olan saçlar kaliteli duruyor, dökülme şekli de çok avantajlı.
Planlama hesaplamaya zaten bize bişey demek düşmez.
Bu ekimin mutlu etmemesi için hiç bir neden yok, tebrikler.
Hayırlı uğurlu olsun  |-onayisareti-|

ax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 27 Temmuz 2020, 20:38:32 »
Ortalamanızın çok yüksek çıkmamasının nedeni sanırım yanlarada ekim yapılması.yanlar ve önler için tekli greft kullanmak ortalamayı düşürüyor sanırım.yoksa sizin saçlarda  potansiyel varmış...

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 27 Temmuz 2020, 20:50:56 »
Hayırlı olsun tek ihtiyacınız ön çizgiymiş KaiserSS gibi, çok iyi sonuç alırsınız inşallah

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 27 Temmuz 2020, 21:16:03 »
Guzel ekim olmus. Yanlara ekim yapilmasi homojen bir gorunum icin gerekliymis. Iyi ki o sekilde plan yapilmis.
Hayirli olsun.

sackavurma

• Full Member
« Yanıtla #28 : 27 Temmuz 2020, 21:20:06 »
Donör acayip kuvvetli.

Sekogok

• Full Member
« Yanıtla #29 : 27 Temmuz 2020, 22:07:35 »
Hayırlı olsun kardeşim bu forumu derin araştıran imkanı olan herkesin gideceği Adrese ulaşmışsın
Uzun süre tedavilerle uğraştın ama işin sonu hep malum yere çıkıyor saç ekimi :) güzel bir ekim asmed kalitesini yaşatmış sana dibine kadar umarım güzel sonuç alırsın.

Facebook Twitter Instagram