Selamlar Arkadaşlar,
Tekrar corona olduğum şu günlerde konuma bir fotoğraf daha eklemek istedim. Göründüğü üzere uzatmaya çalışıyorum saçlarımı ve şuan işler yolunda gibi gidiyor. Finasterid tedavisine devam ediyorum, yanlız coronayı atlatana kadar kullanımı kestim. Biotinde alıyordum ama bitti kutusu, yenisini alırmıyım bilmem. Şampuan olarak da revitaya devam ediyorum. Fotoğrafı uzanırken çektim karanlık ama zaten net fotoğraflar konuya attım o yüzden bu detaya artık çok takılmıyorum. Ama flaşlı çektim fotoğrafı. Aslında yeni yıla girerken daha düzgün bir kaç fotoğraf atmayı düşünüyordum muhtemelen bu ay sonuna kadar da gündelik kullanımda saçlarımın bir kaç fotoğrafını atarım. Burası bir aile ortamı olduğu için en rahat olduğum anlarda fotoğraflar çekip atıyorum
. Bu arada umuyorum yaza kadar toplanacak seviyelere gelir saçlarım. Can sıkıcı dönemler gerçekten şu zamanlar. Wax kullansam sorun olmazda ben kullanmak istemiyorum. Ya da düzleştirme yapsam iyi duruyor baya saçlarım aslında. Ama hepsi saçları yıpratan ve zarar veren uygulamalar.