ekiminiz hayırlı olsun. fin kullanıma uzun süre daha devam edecekmisiniz?
Teşekkür ederim. Yani özellikle bu konu hakkında bu yıl vereceği yan etkileri tamamen gözlemleyip karar vereceğim. Farklı tedavilere de bakıyorum ancak objektif olmak gerekirse en etkili çözüm şuan için finasterid. Çok ağır yan etkiler yaşamadıkça bir süre daha kullanabilirim diye düşünüyorum. Şuan hafif sayılabilecek yan etkileri yaşıyorum, yaşam kalitemi düşürmüyor ama yaşta bir yerde ilerliyor. O yüzden net cevap vermek zor.
Sürecinizi baştan sona okudum hakkınızda hayırlısı olsun. Yaşadıklarınızı be kendinizi bi "denek" gibi kullanıp bizimle paylaşmanız ne kadar ince ve kaliteli bir insan olduğunuzu gösterir benim için teşekkür ederim herkes için. tecrübelerinizden istifade etmek açısından Finasterid ile yağlanma kilo alma arasında bağ var mı gözlemlediniz mi?
Ekimden kaç ay sonra spor yaptınız/sporun ekime bir zararı var mı? Kaç mg fin kullanıyorsunuz günlük mü 3 günde bir mi alıyorsunuz öyle söylemişsiniz biyerde. Son olarak saç ekimimi değerlendirirseniz memnun olurum
Teşekkür ederim. Benim gözlemdiğim finasteridin yağlanmayı kesin olarak arttırdığı yönünde. Anladığım kadarıyla dht baskılanırken testosteron düştüğü nokta da östrojen hormonu serbest kaldığı için yaşanan artış yağlanmaya sebebiyet veriyor. Ekimden sanırım 6 ay sonunda spor yapmaya başladım. Spor dediğim de ağırlık çalışması değil öğünlerimi azaltıp, günlük 10 k ve üzeri adım atarak kilo verdim. Ağırlık çalışmayı düşünüyordum ki alsında onu da finasterid ile birlikte bu ay ciddi olarak denemeyi düşünüyorum. Özellikle bu kapanma zamanında vakitimin bir kısmını da böyle bir spor çalışmasına ayırmayı düşünüyorum.
Edit: Bu arada atlamışım finasteridi proscar olarak 4/1 dozunda kullanıyorum.