Pembelik varoldugu surece benim de umudum var. 2 ay daha beklemek lazim. On cizginin arkasindaki alanda durum ne?
Sol şakaktan geçtiğimiz ay memnun değildim ama bu ay o bölümde iyi bir görüntü aldı. Aynı şekilde sağ şakakta şimdi bakıyorum boşluklar var ama o bölgelerde de gelişim olabileceğini düşünüyorum. Müsait olduğumda tepeden de fotoğraflar çekip eklerim foruma yine gün ışığında (gerçi havalar kapalı ama yine de flaşlı fotoğraflardan daha net fotoğraflar çekildiğini düşünüyorum) hep beraber değerlendiririz durumu.
rahat yüzde 20den daha fazlası çıkar 3 bin kusur ekildi daha bayağı çıkar
Ben biraz daha gerçekçi yaklaşıyorum. Olmayacak bir durum değil aslında. Önümde benzer bir ekimle karşıma çıkan @newyorklukel nickli üyemizde var. Olursa çok daha mutlu olurum tabii ki. Hatta umarım olur
.
172. Günde saç olayını kapatmışsın Hocam, daha birde gelişecek, Hayırlı olsun Güle güle Tara.. (^_^)
Teşekkürler dostum. Sizinde konunuzu takip ediyorum. Herkesin umarım güzel sonuçları olur ne diyeyim. Saç dökülmesi ve saç sorunu gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Özellikle kendine dikkat eden erkeklerin elinden makyajı alınmış gibi oluyor.