Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN 3305 GREFT 25/07/2020  (Okunma sayısı 79985 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: ASMED KORAY ERDOĞAN 3305 GREFT 25/07/2020
« Yanıtla #31 : 28 Temmuz 2020, 00:14:23 »
Hepinizin güzel düşünceleri için teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu arada yine aklıma geldi atlamışım içeri de bana ekim yapılırken Koray Hoca ve çalışanlar sürekli birlikte yaptıkları etkinliklerden bahsediyordu. Sanırım kendi içlerinde spor müsabakaları yapıyorlar. Yani bir ara dedim bırak ekimi git basket oyna, bilardo oyna :). Pandemi de spor da yapamadım insan gerçekten özeniyor. Çok yoğun bir tempoda çalışıyorlar ama keyifli de olsa gerek. Ayrıca ben varken genelde yabancı hastalar vardı. En son yıkama yaptığımda 2 tane Türk hasta konuşurken duydum. Yabancılar da geliyor merkeze yani, merak edenlere duyurulur :).

Ortalamanızın çok yüksek çıkmamasının nedeni sanırım yanlarada ekim yapılması.yanlar ve önler için tekli greft kullanmak ortalamayı düşürüyor sanırım.yoksa sizin saçlarda  potansiyel varmış...

Sanırım çünkü yaklaşık 370'e yakın yanlara ekildi. Bir de geniş bir ön çizgi de var. Koray Hoca da donöre iyi dediği için böyle yüklü bir ekime cesaret edebildim. Yani ilerisi için şansım olmasa daha makul bir ön çizgi yaptırabilirdim. Yani 20 yaşına oranla bence donörde de kayıplar yaşadım ben. Eskiden saçlarımı kazıttığımda hiç boşluk yok gibiydi. İşte genetik dökülme aileden miras kalınca saçlar ne kadar kaliteli olursa olsun bir şekilde gidiyor. Medikal tedaviler bu aşamada zarar vermiyosa hayat kurtarıyor. Şimdi yaşımdan ötürü yaşayacağım dökülmeyi hesaba katarsam çok üzmez diyorum böyle bir ekim ilerisi için.  En azından bir nokta da mutlu olmak için cesur olmak lazım. Ben adımı attım artık geriye kalan beklemek olacak.

Hayırlı olsun kardeşim bu forumu derin araştıran imkanı olan herkesin gideceği Adrese ulaşmışsın
Uzun süre tedavilerle uğraştın ama işin sonu hep malum yere çıkıyor saç ekimi :) güzel bir ekim asmed kalitesini yaşatmış sana dibine kadar umarım güzel sonuç alırsın.

Ön çizgim konusunda maalesef zaten normalde geri de olan saçlarım vardı birde yan şakaklar da iyice gerileyince ve pandemi varken böyle bir fırsatı değerlendirmek istedim. Aslında gönlümden geçen 2019 kışıydı ama üstüste beklemediğim çok aksilikler yaşadım, kısmet şimdi oldu. Umarım iyi bir sonuç alabilirim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #32 : 28 Temmuz 2020, 00:26:08 »
Geçmiş olsun dostum  anlatmaya gerek yok  ☺  hersey güzel i İnş  sonuçta  güzel olur    finasteride  alakali   bir durum olursa yazarsin ..

kefal

• Full Member
« Yanıtla #33 : 28 Temmuz 2020, 00:31:41 »
saclar, planlama, ekim hersey cok guzel. 👏

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 28 Temmuz 2020, 07:49:10 »

Bugün evde 2. yıkamamı yaptım arkadaşlar. Toplam da merkezde yapılan yıkama ile beraber 3. yıkama oldu. Yarından itibaren biraz daha sert yıkamalara başlayacağım. Ağrı sızı olmaması güzel şimdilik vitamin takviyelerine de ara verdim şuan için tek finasterid kullanıyorum. 15. günden sonra eski rutinime dönerim diye düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 28 Temmuz 2020, 09:07:55 »
Dostum gayet güzel olmuş, 3 yılın sonunda karar vermene sevindim ayrıca :D

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 28 Temmuz 2020, 16:06:15 »
Dostum gayet güzel olmuş, 3 yılın sonunda karar vermene sevindim ayrıca :D

Dostum öncelikle iyi düşüncelerin için teşekkürler. 3 yıl benim bu forum da geçirdiğim süre. Ben 2008'den beri saç ektimini araştırıyor, 2013'den beri ciddi ciddi ekim yaptırmayı düşünüyordum. Hep bir aksilik yada benim üşengeçliğim yüzünden bu kadar uzadı. Ama ben çok amatörce araştırma yapıyordum internetten genelde insanların attığı yorumları, youtube üzerinden sonuçlara bakıyordum. Tabi ortada hep bir güven sorunu oluyordu. Burası güven veren ve bilgilendirme kısmında bana çok yardımcı oldu.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 28 Temmuz 2020, 19:38:33 »
valla abi 1yil sonra cok cok iyi sacların olacak istediğin şekili verebilirsin bence

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 29 Temmuz 2020, 14:00:54 »
Hayırlı olsun dostum, ön çizgi tasarım çok güzel ve kaliteli bir ekim olmuş.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 29 Temmuz 2020, 17:20:40 »
Teşekkürler arkadaşlar.

Evet arkadaşlar normalde kabuk dökümü sonrası fotoğraf atmayı düşünüyordum ama deri de çatlamalar olduğu için ileri de insanların belki merak edip bu durumdan bilgi alması adına konuya güncelleme yapmaya karar verdim. Bugün toplam da 4. yıkama ve 3. yıkamayı evde yaptım. Ekim bölgesinde halen çok ciddi seviyelerde olmamakla beraber gerilmeler var. Hafiften önde açılmalar oldu ve bugün fotoğrafta görüldüğü üzere 2 farklı yerden ufak açılmalar var. Ben forum da benzer durumları gördüğüm için ödemin gitmesiyle oluşan çatlaklardır diye düşündüm ama yine merkeze de danışmak ve durumu da bilgilendirmek istedim. Onlar da bana aynı şekilde kabuk tabası kuruyup çatladığından bahsetti. Ayrıca bepanthol sürerken ilk kez elime saç geldi, bende kağıt havlunun üstüne bırakıp çektim belki dedim greft olabilir diye. Deride ki kabukla beraber gelen saç parçası gibi geldi bana. Halen ağrı sızı yok. Ağrı bir tek yatarken kullandığım boyun yastığından dolayı belimde oluşuyor :). Burada ekim işin en kolay kısmı diye yazan arkadaşlar hakikaten haklılar... :)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 30 Temmuz 2020, 14:13:55 »
Hayırlı olsun kabuk dokumune kadar biraz konforsuz olduğu bi gerçek.

Temporal bölgeyi çok merak ediyorum :) bence çıkım iyi olursa çok güzel olacak
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 30 Temmuz 2020, 14:14:39 »
Hayırlı olsun onizuku eikaçi kardeş

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 30 Temmuz 2020, 15:51:15 »
Hayırlı olsun onizuku eikaçi kardeş

Teşekkürler.

Hayırlı olsun kabuk dokumune kadar biraz konforsuz olduğu bi gerçek.

Temporal bölgeyi çok merak ediyorum :) bence çıkım iyi olursa çok güzel olacak

Ön bölge sık olduğu için çatlaklar da artıyor sürekli. O yüzden gerçekten kabuk dökümünü biraz sabırsızlıkla bekliyorum :). Evet beklenilen düzey de  çıkarsa saçlar bende memnun olacağımı düşünüyorum.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 30 Temmuz 2020, 15:56:58 »
Teşekkürler.

Ön bölge sık olduğu için çatlaklar da artıyor sürekli. O yüzden gerçekten kabuk dökümünü biraz sabırsızlıkla bekliyorum :). Evet beklenilen düzey de  çıkarsa saçlar bende memnun olacağımı düşünüyorum.

Biraz daha fazla sürsen bepantholü?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 30 Temmuz 2020, 16:10:20 »
Biraz daha fazla sürsen bepantholü?

Sürüyorum zaten korkmadan bol bol deri emmesini de bekliyorum ama ilginç gerçekten. Havalarda çok sıcak terlemiyorumda. Hatta son durumu da paylaşayım konuya.

Facebook Twitter Instagram