Öncelikle herkesin hayallerindeki saçlara kavuşması dileğiyle diyerek konuya başlıyorum.Biliyorsunuz 3 yıldır forum da bir geçmişim var. Şakakları 16 yaşında dökülmüş birisi olarak, bu 3 yılda edindiğim tecrübe ile eğer istenirse saçların dökülmesinin durdurulabileceğini öğrendim. Bir çok tedavi denedim, bunları sizlerle de paylaştım. Çok başarılı sonuçlar da aldım. Forumu keşfetmeden artık saçlarımın dökülmesini kabullenmişken bugün bulunduğum durumu açıkcası bende hayal edemezdim. Tabi bu yolda bana en büyük destek olan Hintell Admini unutmamak gerek. İlk günden son güne kadar her zaman desteğini hiç eksik etmedi. Ayrıca forumun değerli üyelerinin yaptıkları paylaşımları da unutmamak gerek. Saç için bilmediğim bir çok konu da yeni fikirler edinmemi sağladınız. Bunun için de ayrıca size teşekkür ederim.
Şimdi ekim kısmına gelirsek
. Asmed'i çok iyi araştırdığım için içeri adım attığımdan itibaren yaşadığım tecrübeyi az çok hayal edebiliyordum. Benim gibi üşengeç bir yapıya sahip biri için bile, özellikle ekim yaptırıyorken hiç gerilmeden çok mutlu bir şekilde ayrılmak büyük bir olaydı. Hani hiç mi bir kişiden memnun kalmazsınız! Herkes çok ilgiliydi, gerçekten inanılmazlar. Özellikle Suzana Hanıma da ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Ekim öncesi ve ekim sonrası gerçekten çok yardımcı oldu. Bu nedenle kendisine ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Koray Hocaya gelince, benim için biliyorsunuz yıllar önce de yazdığım gibi saç ektirmek istediğim ilk tercihimdi Asmed. Koray Hoca da inanılmaz ilgilendi benimle. Yıllardır uzaktan takip ettiğim Koray Hocanın böyle ilgili olması beni ayrıca mutlu eden bir husus oldu. Özellikle saç çizgimin belirlenmesinde çok uğraştılar ve bu çizgi belirlenirken ekim sonuçlarını çok beğendiğim Dilek Hocanın da bulunması memnun olduğum başka bir konuydu. Saçlarımın analizleri yapıldıktan sonra Koray Hoca saçlarımı incelerken, varolan saçlarımın iyi durumda olduğunu ve ailemde genetik dökülme olduğunu belirtmeme rağmen benim saçlarımın aileme çekmediğini ve zor döküleceğini söyledi. Ben mevcut saçlarımın arasına girilmesini talep ettiğimde kendi saçlarımın sık olduğunu ve zarar verebileceğini söyledi. Asmed bunu söylüyorsa benim için zaten o olasılık aklımdan tamamen çıkmıştı. Mevcut saçlarımın da güçlü olduğunu söyledikleri için saç çizgimi öne aldırmak istedim. Yaşımda malum 32 artık bende iyi bir ön çizgi olmasını istedim saçlarımda. Zaten yıllardır en çok canımı sıkan detay ön çizgimin doğal olarak geride olması ve şakaklarımın açık olmasıydı. Saçlarımın 64 micron olduğunu söyledi Koray Hoca ve donör kapasitemin de 8600 olduğunu söyledi. Yani elimde 3 ekimlik bir stok bulunuyordu ve bu nedenle ön çizgiye bu kadar sık bir ekim yapılması rahatsız etmedi beni. Zaten kendilerine aklımda ilerisi için 2. bir ekim düşündüğümü, olası bir dökülme de yine ekim yaptıracağımı söyledim. Son olarak Asmed bu forumu takip ediyor arkadaşlar. Bu foruma değer veriyor. Bu da beni ayrıca mutlu eden bir detay oldu.
Daha önceden finasterid ile edindiğim ve 3 yıllık güncellediğim konuya
buradan ulaşabilirsiniz.
Dün ilk yıkamam Asmed'de oldu, bu fotoğraf da bugün yaptığım kendi yıkamama ait.