Gönderen Konu: Minoxil tecrübelerim  (Okunma sayısı 28812 defa)

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Minoxil tecrübelerim
« : 02 Mart 2017, 17:09:38 »
Selam saç ekim sonucu ailesi.
Sizlere fayda sağlamak adına , bir referans olması adına her ay minoxil sonuçlarımı atmayı planlıyorum. İnşallah bana faydası olur da minoxile yeni başlayanlar için de bir umut olur tedavim.
Şu an 1. Ayımdayım.  Yaşım 20 :/

Kullandıklarım : minoxil forte %5

Solgar biotin 5 mg.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoxil tecrübelerim
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2017, 17:10:39 »
Arkadaşlar iyi dileklerinizi bekliyorum.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2017, 11:00:27 »
İyi günler hocam resimlerde saçınız uzun duruyor minoxille uygulamanız zor olmazmı birde tüm kan tetkilerinize baktırdınızmı altta yatan tiroid demir cinko eksiksiliği veya vitamin eksiklikleri varmı keske direk başlamasaydınız su minoxile

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2017, 13:38:20 »
İyi günler hocam resimlerde saçınız uzun duruyor minoxille uygulamanız zor olmazmı birde tüm kan tetkilerinize baktırdınızmı altta yatan tiroid demir cinko eksiksiliği veya vitamin eksiklikleri varmı keske direk başlamasaydınız su minoxile

Hocam keşke vitamin eksikliği felan olsaydı  dua ettim inşallah öyledir diye malesef tüm tahlillerim normal. Doktor minoxil verdi.

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2017, 16:42:37 »
Kardeşim ben bir buçuk sene kullandım pek bi fayda görmedim çok hızlı dökülmüodu zaten saçım ilk 6 ay iyiydi saçlar canlandı hafiften ama vücut kıllarıda gürleşti siyahlaştı baş ağrısı desen cabası,6 aydan sonrada normal dökülenden daha çok dükülmeye başladı saçım, onun yüzünden finasteride de başladım allahtan ciddi bi yan etki yapmadı dökülme durdu ikisini beraber kullanınca sonra minox u bıraktım finasteride devam edioyorum finasteride başlmasaydım direk minoxu bıraksaydım kafada saç kalmıcaktı herhalde,açıkçası ben minoxu tavsiye etmem.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2017, 22:06:08 »
Şuan böyle

Solgar biotin 5 mg kullanıyorum
Her yerimi sivilce kapladı acaba biotin mi yapıyor?

Matador01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Mart 2017, 23:59:15 »
Yan etki gördün mü şimdiye kadar?

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Mart 2017, 00:39:58 »
Minoxile bağlı yan etki görmedim hocam.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Mart 2017, 22:30:52 »
Kardeş minox yan etki falan yapmiyor yapiyor diyen psikolojiktir bence bende kullandim minoxil 7 8 ay ilk 6 ay saclar guzel cikiyor ama buyumuyor 1 cm ye yakin kaliyor sac tellerin kalinlasiyor ama dokulme devam ediyor gene araya bir şok dokulme giriyor cikan saclar geri ucup gidiyor ha bana soracak olursan en cok minox dan fayda gordum bide miracle losyon var kendin yapiyorsun cok faydasi oluyor minox ile beraber kullanirsan saclar hacim kazaniyor baya ama miracke losyonun da inanilmaz pis kokusu oluyor bir muddet sonra.simdi tekrar minoxil e basladim tuglenme beliriyor kafamda yavas yavaş ama bunlarin sonu yok devamli kullanacaksin sen kullanmaya devam et duzenli bir sekilde ama kimseye kulak asma biraz da olsa givenini yerine getirir kardesim senin saclarin a minox fayda saglar daginik bir seyrelme var saclarinda minox da bu yerlerde etkili zaten

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2017, 23:20:01 »
Kardeş minox yan etki falan yapmiyor yapiyor diyen psikolojiktir bence bende kullandim minoxil 7 8 ay ilk 6 ay saclar guzel cikiyor ama buyumuyor 1 cm ye yakin kaliyor sac tellerin kalinlasiyor ama dokulme devam ediyor gene araya bir şok dokulme giriyor cikan saclar geri ucup gidiyor ha bana soracak olursan en cok minox dan fayda gordum bide miracle losyon var kendin yapiyorsun cok faydasi oluyor minox ile beraber kullanirsan saclar hacim kazaniyor baya ama miracke losyonun da inanilmaz pis kokusu oluyor bir muddet sonra.simdi tekrar minoxil e basladim tuglenme beliriyor kafamda yavas yavaş ama bunlarin sonu yok devamli kullanacaksin sen kullanmaya devam et duzenli bir sekilde ama kimseye kulak asma biraz da olsa givenini yerine getirir kardesim senin saclarin a minox fayda saglar daginik bir seyrelme var saclarinda minox da bu yerlerde etkili zaten

Hocam allah razı olsun bu yazdıklarınızdan sınra daha umutlandım inşallah bölgesel seyrelmelerime fayda eder.  Fayda etsin ömür boyu kullanmaya razıyım hiç üşenmiyorum minox kullanırken severek sürüyorum konu saç olunca :)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Mart 2017, 11:56:49 »
Sac derine yedirmeye caliş iyice nufus etsin cok ayrintili kullanmak gerekiyor kafama dokeyim olsun bitsin degil.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2017, 13:03:03 Gönderen: 3838 »

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Mart 2017, 14:38:58 »
Yan etki oluşturmadıkça kullanmaya devam

alanya89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Mart 2017, 15:43:52 »
Ağustos ayından itibaren her gün kullanıyorum(arada bir gün yada birkaç gün kullanmadığım oldu ancak sabah ve akşam iki kere değil sadece akşamları kullanıyorum çok fazla olmasada bu süre zarfında özellikle ilk 2 ay toparladı ancak ondan sonra aynı seviyede kaldı diyebilirim tüyler çıktı ancak onlarda çok ince ve görünmeyecek seviyede.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 30 Mart 2017, 17:41:04 »
Ağustos ayından itibaren her gün kullanıyorum(arada bir gün yada birkaç gün kullanmadığım oldu ancak sabah ve akşam iki kere değil sadece akşamları kullanıyorum çok fazla olmasada bu süre zarfında özellikle ilk 2 ay toparladı ancak ondan sonra aynı seviyede kaldı diyebilirim tüyler çıktı ancak onlarda çok ince ve görünmeyecek seviyede.

Hocam günde iki kez kullanmak iyi olurdu ya etkisini az gösterir veya hiç göstermez bir kere kullanmak.
Aynen bak benim de 2. Ay dökülme felan durdu yeni cıkıslar olacak mı göreceğiz.

alanya89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Nisan 2017, 12:41:38 »

Hocam günde iki kez kullanmak iyi olurdu ya etkisini az gösterir veya hiç göstermez bir kere kullanmak.
Aynen bak benim de 2. Ay dökülme felan durdu yeni cıkıslar olacak mı göreceğiz.

Haklısınız ancak yaşadığım şehir çok sıcak olduğunudan dolayı çok fazla yağlanma ve kötü bir görüntü veriyor o yüzden sadece akşamları kullanabiliyorum.

Facebook Twitter Instagram