Gönderen Konu: Finasterid ve Minoxidil sprey  (Okunma sayısı 16417 defa)

asgeda

• Yeni üye
  • *
Ynt: Finasterid ve Minoxidil sprey
« Yanıtla #15 : 26 Temmuz 2020, 20:34:37 »
Eczaciyi arayin bi sorayim yarin. Ben bizim eczacilarin karisim yaptigini bilmiyordum genelde diploma kiralayip parekendecilik yapiyorlar
Aynen genel olarak öyle bizim eczacılar ama bunların dükkanının arkasında birşeyler yapıyorlar sürekli ilaç falan mı deniyorlar nedir. Bi ara umarım reçete falan istemezler alırsın

asgeda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 26 Temmuz 2020, 20:41:08 »
Böyle karışımlar hazırlayan vardır da sanırım bu etken madde yok eczanelerde hastaneden çıktığımda 3 tane eczaneye gittim her biri  "bu etken madde bizde yok eren eczanesinde bir tek var" dediler. Finasterid falan nasıl hazırlanıldığı, Avrupadaki formülü falan bayağı var internette ama niye yapan veya yapabilen yok hiç bilmiyorum orası biraz garip

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 26 Temmuz 2020, 21:18:01 »
Dostum bunlarin hammaddeleri cok ucuz. Alibabadan bile toz halinde aliniyor. Bu mavi. Su diye sattiklari minox+finas vb karisim. Biraz kafalari calissa yapip satarlar

asgeda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 26 Temmuz 2020, 21:26:04 »
Evet mavi su dedikleri bariz finas ile minox ama içerikler kısmında hiç yazmıyorlar. Yazdıkları çinko biotin falan onun için güvenemiyor insan kullanmak için, kim bilir daha neler katıyorlar. Sanırım dediğin gibi bizim eczacılar biraz işe yaramazlar,diplomayı kiralayıp başka işler yapıyorlar. Saç ile ilgili ilaç ve ekim sektörü biraz çakal ya. Finas yan etkileri diye araştırıyorsun haber sitesinde çıkmış anlatıyor okuyorsun öyle bir anlatmış ki kullandığın gibi çocuğun olmayacak gibi abarta abarta anlatıyor. Sayfanın altına bakıyorsun kim bunları yazan op dr saç ekim uzmanı :) ortalık allak bullak kimse ne kullanacağını bilemiyor.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 07 Ağustos 2020, 17:28:35 »
Kendileri ile bugün arayıp konuştum , sağolsunlar çok yardımcı oldular içerik ile.

10 gram saf minoxidil tozu
10 gram biotin
100 mg finasterid(toz)
Azelaik asit
Ve reçetedeki vitaminler.

İçinde sadece alkol var propilen glikol yok dedi Türkiye'nin her yerine gönderim yapıyorlar ücret 150 TL kargo size ait , böyle eczacıların olduğunu görmek beni çok mutlu etti olurda benim şuan kullandığım saf minoxidil tozu etkeni azalırsa bu ikiliye geçerim şimdilik memnunum .
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 19:19:19 Gönderen: Execuvite »

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 07 Ağustos 2020, 23:59:01 »
Ozelden numara at ulasalim

asgeda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 09 Ağustos 2020, 15:59:32 »
Şehir dışına satışları varsa iyiymiş konuyu üste alalım görsün millet. 2. Ayıma yaklaşıyorum bende

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2020, 16:46:50 »
Şehir dışına satışları varsa iyiymiş konuyu üste alalım görsün millet. 2. Ayıma yaklaşıyorum bende
nasil gelisme var mi saclarda

asgeda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 09 Ağustos 2020, 17:44:04 »
nasil gelisme var mi saclarda
Saç dökülmesi durdu gibi ama minyatür saçlarda dökülme başlıyor sanırım. 1 haftadır fark ediyorum spreyi sıkıp masaj yapınca minik minik saçlar geliyor elime. Onun dışında tepe bölgemin arkaya bakan kısmında ve tepenin sol kısmında saçda farklılık var. Artık kalınlaştılar mı yoksa minyatürlerden büyüyen mi oldu bilmiyorum

erdoganugur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2020, 00:10:03 »
Arkadaşlar bu reçetedeki yazanları tam olarak buraya yazabilicek var mı? Bizde burdaki eczanelerden birine yaptırmaya çalışalım

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 10 Ağustos 2020, 00:23:47 »
Arkadaşlar bu reçetedeki yazanları tam olarak buraya yazabilicek var mı? Bizde burdaki eczanelerden birine yaptırmaya çalışalım

Dostum 4 mesaj yukarıda yazıyor içerik.

erdoganugur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Ağustos 2020, 10:19:08 »
Aradım eczaneyi 150 tl dediler 100 ml. Ama aklıma takılan konu şu. Normal mavi su gibi yada bi minoxil gibi etki eder mi saçlarımıza

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 10 Ağustos 2020, 10:52:41 »
Aradım eczaneyi 150 tl dediler 100 ml. Ama aklıma takılan konu şu. Normal mavi su gibi yada bi minoxil gibi etki eder mi saçlarımıza
Eder icerik iyi. Bence alin deneyin

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 12 Ağustos 2020, 09:28:59 »

içinde mınox ve finasterid var zaten neden etmesın kı. hatta saca faydalı B vitamınlerı de var sanırım receteden gordugum kadarıyla

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 12 Ağustos 2020, 12:58:49 »
Arkadaşlar bunun ikisinin bulunduğu spreyi kullanan oldu mu işe yarıyor mu ? Doktorum bana reçete ile yazdı ve bi eczanede hazırlattım 1. ayımı yarın dolduruyorum. Etki veya yan etki henüz görmedim 6 ay olunca kesin birşey söyleyebilirim.Kullananlara etkisi ne onu merak ediyorum, oral yolla alınan ile lokal arasında etki düşüklüğü olabilir mi acaba

1 ay bence cok uzun bır sure degıl.. genelde benım bıldıgım kadarıyla  ilk 1-1.5 ay zayıf saclar dökülüyor 2.5-3 aydan sonra saç cıkısı başlıyor diye bılıyorum minox finasterid kombinasyonu ıcın.

Facebook Twitter Instagram