Herkese merhaba arkadaşlar,
24.07.2020' de Serkan Aygın klinikte 4.180 greft dhi saç ekimi yaptırdım.
1 ay önce gibi kliniğe uğrayıp saç ekimi yaptırmak istediğimi belirtip görüşme yapmıştım, Serkan Hoca da şansa klinikte idi ve genel durumu bildirdi, belirlediği çizgi üzerine ekimi belirledik, 24 Temmuz' a gün alıp müsaitliğimde ekimi yaptırmış oldum.
Halil Hoca ve ekibi ile ekim yapıldı. Kendilerine, ekibine, çizimi yapan hocaya süreçteki herkese buradan teşekkür ederim,
07.00' de kan alımı, ayakkabı gömlek çıkartılması vb işlemler sonrası operasyona geçildi.
1 kere wc için dışarı çıktım geldim sadece, öğlen 13.30 gibi bitti operasyon.
Saç alımında ve ekiminde yapılan narkozun etkisi bende biraz daha erken bitti, yeniden narkoz verdiler. yeniden alınca birşey hissetmedim.
(niye çoğu kişi için narkoz sonrası başka narkoza ihtiyaç duyulmazken , ben ihtiyaç duydum da istedim bilmiyorum nedenini bilen var mıdır)
Dün akşam da ağrısız geçti, çok az sızı vardı sadece.
Evde yatarken kafayı yanlışlıkla bir yere çevirme dokundurma çekincesi oluyor, yatınca uyuyamadım ama gece 12.00 gibi uyumuşum yine gece 5 gibi de uyandım.
Serkan Hocayı göremedim, saç alımı sonrasında başka bir hoca gelip ekim için çizdi, ismini unuttum.
1 Hair Shaft Grafts : 890
2 Hair Shaft Grafts : 1.950
3 Hair Shaft Grafts : 950
4 Hair Shaft Grafts : 50
Sakal da :340
bu siteye de teşekkürler, her şeyi buradan okudum 2 aydır, burası olmasa saç ekimine girmezdim.
Artık hayırlısı bakalım,
aksilik olmazsa 2. ekimi de ; bu ekimdeki çizginin altındaki yerler için düşünürüm, o çizgi altında çok az birşey saçım var, onlara kalsın dedim. iyi mi yaptım bilmiyorum.
2.ekimde ne kadar alınabilir ve bu son hakkım mı olur bilen arkadaşlardan yazmalarını rica ederim.
Fotoğrafları da ekledim.
Bugün (cumartesi) 1.günüm merkezde bandajlar alındı lazer yapıldı. Siyah bant takıldı. pazartesi ilk yıkama olacak.
ekimden bir ay önce propecia kullanmaya başladım, ekimden 2 günce bıraktım, 15 gün sonra tekrar kullanmaya başlayabilirmişim,
1 yıl kullanıyım diyorum, bu süreçte bana olumsuz bir etkisi olmadı, ilerde olursa bırakırım tabi.