Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar bu ürünü kullanıpta kafa derimde ki DHT kaynaklı yağı azalttı etkisini gördüm diyebilen var mı? Ben bu takviyeye aşırı yağlanmadan dolayı dün başladım, umarım sonuç alırım..
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Proscar 1/4 kullanmama rağmen yağlanmanın önüne geçemiyorum. Dht'den dolayı böyleyse saçın gelişimini nasıl etkiler merak ediyorum.
ekimden sonra zirve yaptı kafamda ki yağlanma. 1 gün bitmeden yağlanma başlıyor, diğer gün yıkamayım saçımı kafa derisi parıl parıl parlıyor. Ekim merkezine söyledim Ekim ile alakası yok diyorlar. Ama ekimden sonra baya arttı bakalım ne olacak tek umudum şuan bu kullandığım ürün..
Aslında bu illetin kesin ilacı Roaccutane ama çok sıkıntı bir ilaç. Yan etkileri ve cildin güneş ışığına aşırı duyarlı hale gelmesi korkutuyor.
hocam ben roaccutane ve finassa bulaşmam, tabi büyük konuşmayalım ama saçı düzeltelim derken başka yerden patlak vermeyelim. S. Saw Palmetto tamamen bitkisel denmesine rağmen o bile riskli geliyor bana
Yağlanma için günlük 10-15 mg çinko deneyebilirsinz. Bende saç ve alındaki yağlanmayı %50+ azalttı. Finasterid bile bu kadar azaltmamıştı.. kabak çekirdeği yağı da etkili bayağı. sanırım içeriğindeki çinko dan dolayı..
Kesinlikle ben 2 ay kullanmıştım geçmişte bunun muadilini ve saç dökülmemi de kesmişti.Bence sebum dengeleyeci topikaller şampuanlar kullanmak gerek bu noktada tetradox antibiyotiğini de kullanmayı düşünüyorum topikal olarak çünkü senin salgilanirken bakteriler de bulunuyor ben bunlarında saç kanallarını tikadigini düşünüyorum.Topikal tetradox veyahut rouccatane muadilini topikal olarak deneyebilirim.DHT kaynaklı saç dökülmesi yaşayanlarda hem sivilce geçmişi hem yağlanma olayı hemde kulak kiri üst düzey oluyor.Rouccatane kullanırken kulak kirim bile minimal düzeyde oluyordu.Bununla ilgili ilerde çalışmalar yapılacağı kanaatindeyim.Sivilce hapı kullanırken sebum dengeleyici şampuanda kullanmıştım o dönem saçlarımdan maximum verim almıştım.
Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Tam olarak dediğiniz şeyleri yaşadım, sadece sivilcelenme hiç bir dönem olmadı bende ama her zaman verteks bölgem ve yüzümün t bölgesi yağlıydı. İllallah ettim cidden bu yağlanmadan.