Gönderen Konu: Bu hızla giderse ne zaman saç ekimine uygun olurum?  (Okunma sayısı 5529 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Bu hızla giderse ne zaman saç ekimine uygun olurum?
« Yanıtla #15 : 24 Temmuz 2020, 20:39:16 »
İnşallah şaka yapıyorsundur diyecem de diğer yorumlarında da bu tür kaygılı,heyecanlı yorumlar gördüğümden ciddi yazdığını düşünüyorum ama bu kaygını başkalarına böyle dile getirmen doğru değil.Halihazirda bu arkadaş zaten olayı çok abartmış sende tuzu biberi oluyorsun.Saç çizgisi biraz gerilemiş evet ama genel anlamda saçları sık ve yoğun duruyor bu olayı norwood 2.5lara gelmiş gibi yorumlaman doğru değil çünkü bu saclar 2.5 skalasinda degil
Eh.Norwood 1 justin bieber.Norwood 2 john hamm.Norwood 3 Health Ledger.Ve bu çocuk saçları gür olmasına rağmen açıklık  bazında ledgera yakın.Elbette incelecek o saçlar 2-4 sene arasında aldanmayın önlerin gürlüğüne

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 24 Temmuz 2020, 21:04:54 »
Eh.Norwood 1 justin bieber.Norwood 2 john hamm.Norwood 3 Health Ledger.Ve bu çocuk saçları gür olmasına rağmen açıklık  bazında ledgera yakın.Elbette incelecek o saçlar 2-4 sene arasında aldanmayın önlerin gürlüğüne
Justin diye diye adamı kel bıraktınız :D neyse konuya gelecek olursak incelecekte seneye Ekim yapacak kadar incelmez o saçlar hele finas kullanırsa uzun yıllar götürür saçları.Sakaklarin yanlarına bakarsan kalın ve kaliteli saçlar bu arkadaşın vertexi muhtemelen seyrelmemistir bile
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 24 Temmuz 2020, 21:16:40 »
Justin diye diye adamı kel bıraktınız :D neyse konuya gelecek olursak incelecekte seneye Ekim yapacak kadar incelmez o saçlar hele finas kullanırsa uzun yıllar götürür saçları.Sakaklarin yanlarına bakarsan kalın ve kaliteli saçlar bu arkadaşın vertexi muhtemelen seyrelmemistir bile
Yok.Fin kurtarmaz bu saçı açılmaya devam edecek aynı bende olduğu gibi.Sinsi açılmalarda finler işe yaramıyor elbette saçları şimdilik gür ama şimdilik gür önlere bakarsan minyatürleşmenin başladığını görebilirsin

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 25 Temmuz 2020, 00:21:11 »

Bugün 4e vurdum

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 25 Temmuz 2020, 00:32:42 »
Bugün 4e vurdum

Kardeş bu saclar seni 30 35e kadar rahat götürür.Senin donor bolgene ben kefilim üst tarafta hiçbir zaman tam kel kalmaz seyrelme yaşarsın.Zaten alın çizgi sakak cizgin ergenlikle hemen hemen ayni.Sen psikolojini düzgün tut bir şey olmaz he forumu trolluyorsan bilemeyecem ;D

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 25 Temmuz 2020, 10:20:48 »
Bu saç böyle kalır 50 yaşına kadar görürsün. Ve değişme de incelme de yok 2 sene önceye göre. 

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 26 Temmuz 2020, 18:17:47 »
Up

Aragon26

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 26 Temmuz 2020, 18:50:18 »
Psikolojik destek şart
+1

Hocam bu saça Ekim yaptırırsan pişman olursun.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 26 Temmuz 2020, 19:00:21 »
Keçe gibi saçın var kardeş hala up yapıyorsun amacın ne cidden anlamadım?Ne istiyorsun bu saçı bulmak için 2 kez Ekim olup 50 çeşit tedavi uygulayan insanlar var etme eyleme.Bizim saç diye gördüğümüzü egzama falan mı sanıyorsun acaba

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #24 : 26 Temmuz 2020, 19:58:11 »
Kardeş git alnına falan biraz saç ektir de sende rahat et bizde rahat edelim.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Temmuz 2020, 20:29:08 »
Kendini motive etme amaçlı yapıyor sanirim.Ama çok komik bir durum bir kere açarsın konuyu deneyimli bilgili kişiler yorumlarını yapmışlar zaten ama hala ne diye yorum bekliyor anlamış değilim.Hintel arkadaş şükret diyor konu açan kisinim dediği şey neye şükredim diyor yani bunun üstüne dicek birşey yok .Tamamen kel kaldigi zaman sukretmesini ozan bilir belki.Yani yorumlar hep aynı ne diye ne bekliyor anlamış değilim.

asgeda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 26 Temmuz 2020, 20:29:16 »
Abicim keşke bizimkide bu hızda dökülseeee. Ben elimi saçıma sürdüğümde dünya kadar saç dökülüyordu. Ektirmeye şuan hiç gerek yok bence ha inat ettim ektiricem diyorsan komple dökülmesini beklemen gereksiz. Ben 2 tane saç ekim merkeziyle görüşmüştüm 1.5 ay önce sordum onlara yaşım 24 olduğu için sorun olur mu, komple dökülmesini mi bekleyeyim? Hiç alakası yok dediler 20 yaşında saç ekim için tarih verilen çocuğu çağırmışlardı onunla da konuşmuştum, ama şöyle söyleyen doktorlar da var dökülme dursun öyle ektirin sebebi de nereye kadar döküleceği bilinmediği için görünümde sorun olabilir diye diyorlar. Komple dökülmeyi hiç bekleme bence ekeceksen git ek rezerv bırak donör bölgede diğerlerinin de döküleceğini varsayarak. Belki de döküleceği kadar dökülmüştür yani beklemek gereksiz. Hele 30 yaş olayı tamamen zırvalık dünya kadar insan var 20-30 yaş arası ekim yapan. Ektikten sonra da dökülür diyenlere inanma hiçbirşey olmuyor ensendeki saç dökülmüyor ise ektirdiğin de dökülmez. Tabii bu arada en en en önemli olan işinin ehli bir doktorun ekim yapması onu çok iyi araştırıp bulman lazım

asgeda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 26 Temmuz 2020, 20:30:53 »
Kendini motive etme amaçlı yapıyor sanirim.Ama çok komik bir durum bir kere açarsın konuyu deneyimli bilgili kişiler yorumlarını yapmışlar zaten ama hala ne diye yorum bekliyor anlamış değilim.Hintel arkadaş şükret diyor konu açan kisinim dediği şey neye şükredim diyor yani bunun üstüne dicek birşey yok .Tamamen kel kaldigi zaman sukretmesini ozan bilir belki.Yani yorumlar hep aynı ne diye ne bekliyor anlamış değilim.

O kadar haklısın ki bizim vertexde saç kalmamış, çocuk sırma gibi derde girmiş

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 26 Temmuz 2020, 20:47:45 »
Bence bu kişinin forumdan uzaklaştırılması gerek, bilerek trollüyor.Akıl sağlığı yerinde değil bu arkadaşın.

pcd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 26 Temmuz 2020, 21:37:45 »
Saçlar biraz zayıflamış ama sendeki saç dökülmesi forumdaki çoğu insandan çok daha yavaş ilerliyor. Ekim yerine var olan saçlarını korumaya odaklanırsan daha karlı çıkabilirsin diye düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram