Abicim keşke bizimkide bu hızda dökülseeee. Ben elimi saçıma sürdüğümde dünya kadar saç dökülüyordu. Ektirmeye şuan hiç gerek yok bence ha inat ettim ektiricem diyorsan komple dökülmesini beklemen gereksiz. Ben 2 tane saç ekim merkeziyle görüşmüştüm 1.5 ay önce sordum onlara yaşım 24 olduğu için sorun olur mu, komple dökülmesini mi bekleyeyim? Hiç alakası yok dediler 20 yaşında saç ekim için tarih verilen çocuğu çağırmışlardı onunla da konuşmuştum, ama şöyle söyleyen doktorlar da var dökülme dursun öyle ektirin sebebi de nereye kadar döküleceği bilinmediği için görünümde sorun olabilir diye diyorlar. Komple dökülmeyi hiç bekleme bence ekeceksen git ek rezerv bırak donör bölgede diğerlerinin de döküleceğini varsayarak. Belki de döküleceği kadar dökülmüştür yani beklemek gereksiz. Hele 30 yaş olayı tamamen zırvalık dünya kadar insan var 20-30 yaş arası ekim yapan. Ektikten sonra da dökülür diyenlere inanma hiçbirşey olmuyor ensendeki saç dökülmüyor ise ektirdiğin de dökülmez. Tabii bu arada en en en önemli olan işinin ehli bir doktorun ekim yapması onu çok iyi araştırıp bulman lazım