Arkadaşlar yaşadığım herseyi burda pylaşıcam sizinle.Tam 3-4 yıldır gitmediğim gezmediğim saç ekim merkezi hastane kalmadı!En son 3 hıca arasında kaldım ve bu zamana kadar ki gerek ekim sonuçları ve yıllardır bu işi yapan yaptığı işin arkasında durabilecek gayet tecrübeli olduğuna kanaat getirdiğim Hakan Doğanay hocaya karar verdim.2 günlük ekimim bitti çok şükür başta Hakan Doğanay hocama ve ekip arkadaşlara çok teşekkür ederim..
Arkadaşlar inanın aile ortamı tadında bi saç ekimi yapılıyor herkezde ilgi alaka 10 numara
Hakan hoca güzel bi karşılamayla detaylı olarak ekim sürecini herseyi çok güzel bi şekilde anlatıyor.Saç kalitesi vs testini yaptıktan sonra operasyon başlıyor.Ortam gayet steril ve rahat öğle yemeğimden çayına içeceğine kadar hepsini kusursuz bir şekilde ikram ediyolar.Havalimanından karşılama yapıyolar,Kaldığım otelden sabah kendi araçlarıyla alıp akşam tekrar bırakıyolar.Yani hizmet 10 numara.Bana göre Hakan hoca kadar İnanın asistan arkadaslarda saolsun çok ilgili ve çok başarılılar.
Bana göre saç ekimi sonucu kadar doktor ve asistanların ilgi alaka ,içten ve samimi davranmalarıda çok güzel ve önemli birsey
Önce bulunduğun ortamda huzur ve rahatlığı bulmak gerek...
Saç ektirecek arkadaslara her sekilde tavsiye ediyorum.Zaman zaman resimleri paylaşacağım
AHD CLİNİK HAKAN DOĞNAY hocam tekrar çok tesekkür ederim
Saygılar