Selamun aleyküm değerli forum üyeleri yaşım 25 beş buçuk aydır finasterid kullanıyorum bunun 4.5 ayı 0.5 mg 1 ayında ise 1 mg olarak kullanmaktayım.
İlacı kullanmadan önce saçıma masaj yaparken 25-30 tel saçım dökülüyordu dökülenleri temizleyip tekrar masaj yaptığımda sayı yine 25-30 tel civarındaydı.
İlacı kullanmaya başladıktan sonra bu süreç içerisinde sadece renkte biraz koyulaşma ve sertleşme yaptı.Söylediğim gibi 1 ay önce 0.5 den 1mg kullanmaya başladım fakat yine masaj yaptığımda bu sayıda bir azalma olmadı 25-30 tel civarında saçım dökülüyor ve tekrar tekrar yaptığımda bu sayı aynı sanırım finasterid bende işe yaramadı çünkü diğer üyelerin konularında dökülmenin 4-5 ayda azaldığını gözlemledim.
Bende dökülme durmasa bile bir azalma olmadı henüz 6. ayı doldurmadım ama işe yarasa bu süreç içerisinde dökülmenin çoktan azalması gerekirdi.
Dutasterid e başlamayı düşünüyorum çünkü gerçekten canıma tak etti gerekirse oral androcura kadar yolu var bunun sizce ne yapmam gerekiyor finasteride bir 6 ay daha süre verip beklemeli miyim yoksa dutasteride geçmeli miyim şimdiden teşekkür ederim herkese.