Gönderen Konu: Avodart Haftada 1 mi yoksa her gün mü ?  (Okunma sayısı 8163 defa)

Ziptikci

• Sr. Member
Ynt: Avodart Haftada 1 mi yoksa her gün mü ?
« Yanıtla #30 : 23 Temmuz 2020, 22:18:47 »
Olaya ne açıdan nasıl baktığınla alakalı. O konu başlığındaki avodartı da, minoxili de, o forum sahibinden mi satın alıyorsun. Veya miracle losyondaki, aldactoneu, diane35i vs, o adam mı satıyor? Haaa adam işi ticarete dökmüş olabilir, orası ayrı konu. Mesela burası da bir saç ekim forumu aslında. Saç ekim tecrübeleri çok yüksek insanlar var. Bu fprum üyelerinin saç ekim merkezlerinden indirim aldığı, kampanyalar yapıldığı da oluyor bildiğim kadarıyla. Bazı konularda bundan kaçış yok.

Olay, kafayı çalıştırırp, öğrenebildiğin en küçük bilgiyi alabilme yetine kalıyor. O forumun da yıllardır üyesi olarak, çok sağlam bilgi birikimi olan arkadaşlar da var, zamanında yapılmış çok derin paylaşımlar da var. Bu forumda seti, ru dan bahsettim diye, o forumdan gelmişsin, ürün satmaya çalışıyorsun diyen de oldu. Halbuki bilmiyor ki, aç alibabayı firmalardan ürünlerin msds raporlarını iste, oku. Dünyaya ürün üreten ülke orası. Yazışmanı yap, parsnı gönder, birkaç hafta da beklediniz mi, erişilemeyecek hiç bir ürün yok. Kimseye ihtiyacın da yok.

İsteyen oradan da, buradan da, çok muazzam kazanımlar elde edebilir.

Olaya bu açıdan bakmak lazım. ( umarım bu yasdıklarımı yanlış anlayıp, beni pişman etmezsiniz)

Neyse konuyu dağıtmayalım. Minox içinde avodart gayet iyi çalışabilen bir etkendir.

Evet kesinlikle haklısın. Eski paylaşımlar muhteşem bilgiler içeriyor. Demek istediğim bazı kötü etkiler cımbızlanarak vurgulanmış orada. O yüzden bir algı var. Oradaki hemen hemen her konuyu okudum. Haklısın güzel bilgiler.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 24 Temmuz 2020, 06:58:16 »
İlaç değil ki sadece cetirizine ilaç onu da topikal kullanması gerek.  Mikro-iğneleme bildiğimiz Dermaroller dermastamp ve dermapen. Ketokonazol bir şampuan ve krem içeriği anti-Androgen ve anti-inflamatuvar bir madde. Ayrıca ekilen saçında yeniden dökülme olasılığını hesaba kattığımız zaman tedavi en iyi seçenek.

Cetirizine neden topikal kullanılmalı? Tabletini içsek faydası olmaz mı?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 24 Temmuz 2020, 08:22:20 »
Cetirizine neden topikal kullanılmalı? Tabletini içsek faydası olmaz mı?
İçedebilirsin ancak pgd2 nin vücutta illa ki belirli görevleri vardır, topikal olarak sisteme daha az karışır o yüzden dedim. İstersen oral kullan tabi ki.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 24 Temmuz 2020, 09:26:44 »
İçedebilirsin ancak pgd2 nin vücutta illa ki belirli görevleri vardır, topikal olarak sisteme daha az karışır o yüzden dedim. İstersen oral kullan tabi ki.

Üzerinde deney yapılmadan kullanılması kesinlikle yanlış. Oral yoldan alinmasiyla alâkalı bir çalışma var mı?

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 24 Temmuz 2020, 20:36:47 »
Üzerinde deney yapılmadan kullanılması kesinlikle yanlış. Oral yoldan alinmasiyla alâkalı bir çalışma var mı?

Zaten bildiğin alerji hapı yani antihistaminik ben alerjiden ötürü uzun dönemler daha etkili antihistaminikler kullandım. Saçlara ekstra faydası olur mu bilmem ama bünyeye zarar verebilecek bir ilaç değil

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 24 Temmuz 2020, 20:38:16 »

Bahsettiğim gibi kanka uzun süre daha etkili antihistaminikler kullandım buna da oral olarak şans verebilirim topikal olarak miniksidil kullanıyorum 3 yıldır halihazırda topikal başka bir şey kullanmak istemiyorum.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 26 Temmuz 2020, 11:22:43 »
Bugün saçlarımı arkaya taradım ve ön bölgedeki seyrekleşmeyi ilk defa bu kadar yakından görme fırsatım oldu.13.aya kıyasla cidden çok dökülmüş allah bilir fin kullanmasam ne olurdu.Finin artık işe yaramadığını realize ettiğim için bu gün ilk defa avodarta başladım.Umut yok ama hadi bakalım en azından biraz daha süreye ihtiyacım var

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 26 Temmuz 2020, 11:34:08 »
Bugün saçlarımı arkaya taradım ve ön bölgedeki seyrekleşmeyi ilk defa bu kadar yakından görme fırsatım oldu.13.aya kıyasla cidden çok dökülmüş allah bilir fin kullanmasam ne olurdu.Finin artık işe yaramadığını realize ettiğim için bu gün ilk defa avodarta başladım.Umut yok ama hadi bakalım en azından biraz daha süreye ihtiyacım var
Hayırlısı Justin. Gerçek Justin bile kelleşiyor zaten erkeğiz sonuçta. Dediğim gibi bence ketokonazol ve mikro-iğneleme de tedavine eklemelisin sonuçları merak ediyorum.

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 26 Temmuz 2020, 11:49:17 »
Hayırlısı Justin. Gerçek Justin bile kelleşiyor zaten erkeğiz sonuçta. Dediğim gibi bence ketokonazol ve mikro-iğneleme de tedavine eklemelisin sonuçları merak ediyorum.
Ketanol şampuan mı ? O var bende ara sıra kullanıyordum özellikle 2017de kullanırken faydası dokunmuş olabilir.
Derma roller yapamam hocam o iş yaş.Birde tek başına finle regrowth yapanlar varken benim her şeyi denemem çok zoruma gidiyor :/

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 26 Temmuz 2020, 11:51:32 »
Ketanol şampuan mı ? O var bende ara sıra kullanıyordum özellikle 2017de kullanırken faydası dokunmuş olabilir.
Derma roller yapamam hocam o iş yaş.Birde tek başına finle regrowth yapanlar varken benim her şeyi denemem çok zoruma gidiyor :/
On bölge için nane yağı denenebilir ön bölgede testonun daha aktif rol oynadığı biliniyor.Nane yağı testoyu düşüyor ön bölgede topikal olarak nane yağı deneyebilirsin
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 26 Temmuz 2020, 11:54:58 »
Dermaroller olmak zorunda değil daha profesyonel bir şey istiyorum diyorsan dermapen kullanabilirsin pahalı olur diyorsan dermastamp mikro-iğneleme önemli tek başına yapıldığında bile fayda sağladını gösteren akademik çalışmalar var. Zoruna gidecek bir durum yok sadece finasterid ile yeniden büyüme yapanlar nadirdir yeniden büyüme oranı %10-20 ancadır. Bence 18-19 yaşlarında kafasında saç kalmayan insanlara göre çok şanslısın elinden gelen her şeyi yapmak için ve maksimum başarı elde etmek için elinde yeterince saç var. Ketokonazol bir etken madde anti-inflamatuvar ve anti-androjenik etkisi var kullanmak önem arz eder.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 26 Temmuz 2020, 15:13:25 »
Dermaroller olmak zorunda değil daha profesyonel bir şey istiyorum diyorsan dermapen kullanabilirsin pahalı olur diyorsan dermastamp mikro-iğneleme önemli tek başına yapıldığında bile fayda sağladını gösteren akademik çalışmalar var. Zoruna gidecek bir durum yok sadece finasterid ile yeniden büyüme yapanlar nadirdir yeniden büyüme oranı %10-20 ancadır. Bence 18-19 yaşlarında kafasında saç kalmayan insanlara göre çok şanslısın elinden gelen her şeyi yapmak için ve maksimum başarı elde etmek için elinde yeterince saç var. Ketokonazol bir etken madde anti-inflamatuvar ve anti-androjenik etkisi var kullanmak önem arz eder.

Ketoral sampuan da olur mu?

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 26 Temmuz 2020, 15:28:21 »
Ketoral sampuan da olur mu?
Ketokonazol etken madde şampuan adı değil olur tabi ki. Ketokonazol şampuan derken onu içeren şampuanları kastediyorum 3 tane var benim bildiğim piyasa da ketoral,nizoral ve konazol.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 26 Temmuz 2020, 15:51:14 »
Ketokonazol etken madde şampuan adı değil olur tabi ki. Ketokonazol şampuan derken onu içeren şampuanları kastediyorum 3 tane var benim bildiğim piyasa da ketoral,nizoral ve konazol.

Teşekkürler

Facebook Twitter Instagram