Bu arkadaşı hatırlıyorum. O forum bir ticarethane. Adam losyon yapmış içine doğum kontrol hapı atıyor. Bunun kullanımı üzerine bilimsel çalışma var mı da bunu böyle kullanıyorsunuz. Üzerine bilimsel çalışma olan finansı niye kötülüyorsunuz yazdim yorumumu paylasmadan ban atmışlar. Öyle gerizakali bir forum orası. Orası ile alakalı herhangi bir paylaşım reklam gibi geliyor artık
Olaya ne açıdan nasıl baktığınla alakalı. O konu başlığındaki avodartı da, minoxili de, o forum sahibinden mi satın alıyorsun. Veya miracle losyondaki, aldactoneu, diane35i vs, o adam mı satıyor? Haaa adam işi ticarete dökmüş olabilir, orası ayrı konu. Mesela burası da bir saç ekim forumu aslında. Saç ekim tecrübeleri çok yüksek insanlar var. Bu fprum üyelerinin saç ekim merkezlerinden indirim aldığı, kampanyalar yapıldığı da oluyor bildiğim kadarıyla. Bazı konularda bundan kaçış yok.
Olay, kafayı çalıştırırp, öğrenebildiğin en küçük bilgiyi alabilme yetine kalıyor. O forumun da yıllardır üyesi olarak, çok sağlam bilgi birikimi olan arkadaşlar da var, zamanında yapılmış çok derin paylaşımlar da var. Bu forumda seti, ru dan bahsettim diye, o forumdan gelmişsin, ürün satmaya çalışıyorsun diyen de oldu. Halbuki bilmiyor ki, aç alibabayı firmalardan ürünlerin msds raporlarını iste, oku. Dünyaya ürün üreten ülke orası. Yazışmanı yap, parsnı gönder, birkaç hafta da beklediniz mi, erişilemeyecek hiç bir ürün yok. Kimseye ihtiyacın da yok.
İsteyen oradan da, buradan da, çok muazzam kazanımlar elde edebilir.
Olaya bu açıdan bakmak lazım. ( umarım bu yasdıklarımı yanlış anlayıp, beni pişman etmezsiniz)
Neyse konuyu dağıtmayalım. Minox içinde avodart gayet iyi çalışabilen bir etkendir.