Saç Ekimi Sonuçları
Kardeşim hızlı ilerliyor süreç maşllah, bende hiçbir şey yok henüz Fin etkisi de olabilir tabi ekim öncesi fotoda mikronize olmuş çok saçın varmış
Genç olmanında faydası oluyor bence ekimlerde. Gençler daha hızlı sonuç alıyor diye düşünüyorum. Güzel olacak inşallah çıkışlar çok iyi ilerliyor. Şahin Beyin ekimleri zaten bildiğimiz gibi oldukça başarılı.
Kardeşim neyini begenmiyorsun ama gayet yakışıklisın maşallah saclar da cıksın daha guzel olacan daha da guzel olmak istersen saclardan sonra bi burun estetigi yaptır on numara olursun
dayı sanane benim burnumdan ?
herkese tesekkur ederım dıger hesabımı kaybettım gıremıyorum burunla ılgılı gelcek olursak bır arkadas vardı bıseyler demıstı uzaklastırmıstık aynı arkadasa benzıyor bılmıyorum ben alıngan degılım normalde burnum ıyıdır
Yahu teyfo şifremi unuttum yapsana Salla bro erkek burnu çirkin de olsa olur bak Kenan imirzalıoğluna
ulan teyfo ))) dıgerınıde hatırlıyorum gelip gidip bu çocugun burnuna sarıyorlar:)) yakışıklı kardesım benım her halınle guzelsın ama saclı daha guzel olacak