Gönderen Konu: Mersin Murat Mantı 4000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 10384 defa)

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Mersin Murat Mantı 4000 greft saç ekimi
« Yanıtla #30 : 11 Ekim 2020, 22:55:28 »
kardesım bende 83.gundeyım benımde morelım bozuk bende mersınde yasıyorum mezıtlıde hayırlı olsun ıyı cesaret etmıssın mersınde ektırmeye ben burada yasadıgım halde guvenemedım oralara vallahı umarım guzel   sınuc alırsın  sureklı baktıgımız ıcın aynaya  gelısmyıor gozukuyor dısardakı  ınsanlar soyluyor baan ıuzamıs cıkmayua baslamıs vsvs dıye morel bozmak yok daha surec baslamadı bıle  konuma bakabılırsın

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 11 Ekim 2020, 23:20:03 »
Güzel yorumun için teşekkür ederim hocam konuma göz attım 1 gün önce ektirmişsin benden sürecimiz hemen hemen aynı gibi inşallah güzel sonuçlar alırız biraz da Mersin'de ektirdigim için korkuyorum sonuçta bilindik bı yer değil ama bakalım

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 31 Ekim 2020, 14:10:22 »
102.gün dostlar ben pek bı fark göremiyorum çıkış falan da yok gibi moralim bozuk bu aralar

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #33 : 31 Ekim 2020, 14:22:25 »
Ekimden sonra full boş olan şakaklarda çıkışlar var, eski halinize göre şu anki hali bile çok iyi. 103.günden beklentiniz ne bilmiyorum ama daha sürecin başı. 30 gün sonra kafanın nasıl dolduğuyla alakalı foto atarsın buraya ;)

Dipnot : Bazı arkadaşların 3.ayda saçları doluyor diye kendinizi bu şekilde hazırlamayın, bazıları 4.ayda 6 aylık sonuç alır bazıları 8.ayda sonuç alır.
En iyi ekimcilerden biri olan Koray Hocamın ektiği saçlar bile bazen geç gelişiyor ama bir de sonuca bakın, tarak girmiyor 1.yılın sonunda.
Forumda son zamanlarda 90-120 arası bu ekim patlamış furyası dönmeye başladı, kendinize zarar.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 01 Kasım 2020, 00:16:14 »
Ekimden sonra full boş olan şakaklarda çıkışlar var, eski halinize göre şu anki hali bile çok iyi. 103.günden beklentiniz ne bilmiyorum ama daha sürecin başı. 30 gün sonra kafanın nasıl dolduğuyla alakalı foto atarsın buraya ;)

Dipnot : Bazı arkadaşların 3.ayda saçları doluyor diye kendinizi bu şekilde hazırlamayın, bazıları 4.ayda 6 aylık sonuç alır bazıları 8.ayda sonuç alır.
En iyi ekimcilerden biri olan Koray Hocamın ektiği saçlar bile bazen geç gelişiyor ama bir de sonuca bakın, tarak girmiyor 1.yılın sonunda.
Forumda son zamanlarda 90-120 arası bu ekim patlamış furyası dönmeye başladı, kendinize zarar.
İnşallah dediğin gibi olur hocam sürekli aynaya baktığım için belki de farkına çok varamiyorum bı an önce sonuç görmek istiyor insan bir de böyle tel tel olunca moralim bozuluyor gerçekten yorucu bir süreç

PEGO

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 01 Kasım 2020, 01:28:51 »
İnşallah dediğin gibi olur hocam sürekli aynaya baktığım için belki de farkına çok varamiyorum bı an önce sonuç görmek istiyor insan bir de böyle tel tel olunca moralim bozuluyor gerçekten yorucu bir süreç

Bence hiç bakma, şu an zaten ekimden önceki halinin üstündesin, çıkan saç zaten çıkar böyle stres yaparsın. Önünde daha kocaman net çıkışların süreceği en kötü 80 gün var. Sonraki 180 gün ise o çıkan saçların kalınlaştığını hayal et.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 01 Kasım 2020, 01:33:03 »
Bence hiç bakma, şu an zaten ekimden önceki halinin üstündesin, çıkan saç zaten çıkar böyle stres yaparsın. Önünde daha kocaman net çıkışların süreceği en kötü 80 gün var. Sonraki 180 gün ise o çıkan saçların kalınlaştığını hayal et.
Çok teşekkür ederim hocam moral oldun bana prozinc şampuandan memnun musun ben capicade kullanıyorum önerir misin?

PEGO

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 01 Kasım 2020, 01:53:22 »
Çok teşekkür ederim hocam moral oldun bana prozinc şampuandan memnun musun ben capicade kullanıyorum önerir misin?

15 gündür kullanıyorum baya memnunum, özellikle saw palmetto, biotin ve trico içeriyor.
Tabii herkes aynı yorumu yapmayabiliyor, bazısı da memnun değil. Kişiden kişiye değişir ama senin şampuanı hiç duymadım, araştırdığımda sarımsak özlü olduğunu gördüm, 3 yıl zigavus kullanan biri olarak hiçbir fayda görmemiştim, sarımsak lafını artık sadece yoğurtta duymak istiyorum.  ;D
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 19 Kasım 2020, 22:33:38 »
121.gün arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli bekliyorum

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 19 Kasım 2020, 23:39:00 »
Destek olarak xpecia ile Solgar biotin kullanıyorum başka öneriniz varsa alabilirim

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 20 Kasım 2020, 23:18:04 »
Demek çıkış olması için öncesinde moral bozmak gerekiyor çok alem adamsın üstat  ;D
Şu an maşallahı var saçların yani sürece göre.

M.Yasar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 21 Kasım 2020, 00:03:54 »
Bence Proscar kullanman lazım kardeşim. Çok ince saçların

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 21 Kasım 2020, 11:47:04 »
Bu saç olacak kardeşim. Endişeye mahal yok. Ekim bölgesi komple kararmaya başlamış. 150. günde bu saçın gürleştiğinden bahsedeceğiz.
Takviye
- H4B Biotin
- GNC Saw Palmetto Berries 540 mg

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13708.0

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 21 Kasım 2020, 17:49:43 »
Demek çıkış olması için öncesinde moral bozmak gerekiyor çok alem adamsın üstat  ;D
Şu an maşallahı var saçların yani sürece göre.
Valla aynaya bakmaktan bı hal oldum reis ister istemez moral bozuluyor ama böyle mesajları görünce umutlaniyorum teşekkür ederim 😀😅

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 21 Kasım 2020, 17:51:07 »
Bence Proscar kullanman lazım kardeşim. Çok ince saçların
Onu bi ara kullandım hocam da bu 4 e bölme meselesi falan irrite etti beni bi de çok bı etki göremedim kullanınca ama kalinlastiriyorsa tekrar baslayabilirim

Facebook Twitter Instagram