minox. doğru ve uzun süreli kullanımlarda sana çok katkısı olacaktır,sana bu konuda yardımcı olabilirim kafandaki oluşan egzama,kaşıntı,kepek ve kızarıklık türünde rahatsızlıkları bitirmek istiyorsan herhangi bir eczaneden bunu majistral olarak hazırlamasını isteyeceksin.hem taze formunda olucak ve en önemlisi ppg(PropilenGlikol)yerine taşıyıcı olarak ''gliserin'' kullanarak hazırlattığında ömür boyu kullanabilirsin,emin ol çok sıkıntılarının hepsi gidecek.ben kendi eczanemizden dolayı bunları kolay olarak yaptırıyorum kendime kullanmak amaçlı,rogaine foam'da bu ppg denilen illet bulunmuyor ve bu yüzden köpük versiyonu çok daha iyi.tabikide ketoral şampuanı'da haftada 2-3 kullanman gerekecek.ayrıca örnek veriyorum 100ml olarak hazırlattığın majistral formunda ki minox.'un içerisine 0,1ml finas.da ekletebilirsin daha sinerjik ve güçlü bir etki almak için ama ben bunu ekletmedim çünkü yan etkilerinden çekindim,benim sadece vertex bölgesinde hacim kaybım var o da %50 civarında biliyorsun ki minox.da vertex bölgesinde çok etkili.sana tavsiyelerim bu yönde.