Merhabalar Yaşım 34, 2 hafta öncesine kadar sakal ektirme gibi bir düşüncem yoktu ama sakallarımdan rahatsız oluyordum, seyrek olduğu ve bazı bölgelerde hiç çıkmadığı için. Abimin saç ekimi için görüşmeye gittik, bende o zaman sakal konusunu sordum bilgi aldım, abimin saç ekimi geçen hafta yapıldı, bende bu hafta için gün almıştım 20,07,2020 (dün bende sakal ekim işlemini yaptırdım) bugün eve geldim 3-4 saat oluyor, bazı resimlerde ekleyeceğim ama çok net çekemedim.
Sami hocamızın daha önceden saç ektiği ve başarılı olduğu tanıdıklarımız var onların referansı ile gittik. abimin saçları için olabileceği şeyi açıkca söyledi, bence neyse onu söylüyor, bende ilk sakal konusunu açtığımda bana ilk dediği boşver seni psikolojik olarak rahatsız etmiyorsa yaptırma dedi, sonra detayları konuştuk ve yaptırma kararı aldım.
sabah 9 gibi başladık, akşam 17.30 gibi bitti, baya bi lokal anestezi yapıldı, 2-3 sefer tam anestezi yapıldı ama kısa sürdü 1 saat içinde geri uyandım, benim açımdan ben pek birşey anlamadım ve rahat geçti, artık bundan sonraki süreç önemli. şuan yüzümde baya şişkinlik var, hala herhangi bir ağrı hissetmiyorum dokunulmadığı sürece, dönör bölgesi ekilen yere göre biraz daha fazla acıyor. henüz ekimden 1 gün geçti sayılır. çektiğim resimler ekim bittikten 1-2 saat sonra çektiklerim birde eve geldiğimde bugün öğlen saatlerinde bir kaç resim çektim. ilerleyen günlerde gelişmeleri ekleyeceğim. yazmadığım aklıma gelmeyen şeyler çoktur, aklıma geldikçe aralarda yazarım.