Açıkçası yakın zamanda böyle bir operasyon aklımda yoktu ama ileride kesin yaptırırım diyordum. Bu amaçla foruma aylar önce üye olmuştum. Süreci öne alma sebebim pandemi oldu açıkçası. Home Office 3 ay üstüne 1 ay daha (Temmuz) uzatılınca fırsat bu fırsat dedim. İleride yabancılar gelmeye başlayınca artan fiyatlarla ve iş yerinden yıllık izin kullanacağıma şimdi yaptırıp 15 gün evde rahat rahat dinlerim şeklinde düşünerek ay başında kararımı verdim ve Serkan AYGIN'dan (DOKU) günümü aldım ve dün operasyon gerçekleşti.
Kellik derecesinde bir açığım olmasa da ön taraflar ciddi seyrekleşmişti. Şakaklar da çok açıldığı için artık saçlara istediğim şekli veremez olmuştum. Çoğu zaman geri taramak zorunda kalıyordum ki bu da açıklığı iyice ortaya çıkarıyordu. Beklentim de bu yönde gelişti. Ön hattaki seyreklik giderilip, şakaklarım da kısmen kapansa yeterli. Tabii mümkünse bir de doğal bir görünümle.
En az 10-15 gün foruma foto atmam biriktiririm diyordum da öyle olmuyormuş. İnsan durumunu merak edip paylaşma ihtiyacı duyuyor ciddi anlamda. Yani yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada süreci hızlandırma sebebim pandemi olsa da diğer her konuda -doktor seçimi dahil- yardımcı olan bu foruma ve üyelerine teşekkürü borç bilirim.