Gönderen Konu: Serkan Aygın klinik. DHI 4050 greft. 17.07.2020  (Okunma sayısı 24909 defa)

Hipomani

• Sr. Member
Ynt: Serkan Aygın klinik. DHI 4050 greft. 17.07.2020
« Yanıtla #165 : 18 Ocak 2021, 22:22:16 »
Hocam O boşluklar Harici, gayet Güzel Gelişmiş, Revize şart Olacak Gibi, Ama tabi Revize sonrası saçlar Tekrar uzayınca İyi Olur, Zaman Alacak ama Bence Süper bir Sonuç Olacak İnşAllah.. |-onayisareti-| (^_^)
Önler iyi gelisti evet. Verteks de nispeten iyi. Bakalim klinik ben gondermeden kendileri resim istedi. Insallah bosluklar dolar da ekim amacına ulasır. Cok tesekkurler kardesim.
Bu arada sen de revize ekim yaptirmissin. O açık alanda gayet iyi bir kapanma olmustu. Revize ile yer yer kucuk bosluklar dolacaktır. Hatta ekstra uygun gordugu yerleri de doldurduysa mukemmel bir sonuç çikacaktir. Insallah harika sonuc olacak. Eminim.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #166 : 18 Ocak 2021, 22:44:45 »
Önler iyi gelisti evet. Verteks de nispeten iyi. Bakalim klinik ben gondermeden kendileri resim istedi. Insallah bosluklar dolar da ekim amacına ulasır. Cok tesekkurler kardesim.
Bu arada sen de revize ekim yaptirmissin. O açık alanda gayet iyi bir kapanma olmustu. Revize ile yer yer kucuk bosluklar dolacaktır. Hatta ekstra uygun gordugu yerleri de doldurduysa mukemmel bir sonuç çikacaktir. Insallah harika sonuc olacak. Eminim.

İnşAllah Hocam, Bence Sizde 7. Ayın Sonunda Gelişme olmadığı Taktirde Revize yaptırmayı Düşünün, Daha Erken sonuç Alırsınız, Hatta long Hair fue İle Revize Yaptırabilirsiniz, Bence tıraşlı Ekim Daha Sağlıklı olur Ama, Olan saçlar Kesilmesin Diyorsanız, Değerlendirilebilir.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #167 : 18 Ocak 2021, 23:04:52 »
Abi 6.aya göre gayet iyi eski haline oranla değişim ortada, 8’e kadar o 2 seyrek bölge gelişmezse ufak bir revizeye gidecek gibi duruyor ama zaten long hair yapıyorlar, saçları kestirmeyeceğin için sorun olmaz. 15 gün sonra kabukları attığın an ekim yaptırmamış gibi devam ediyorsun hayatına. Senin donörün maşallahı var zaten ama umuyoruz ki revizeye gerek kalmadan bu iş biter. Flaşlı bir şekilde çektin mi, o bölgelerde ufak saçlar, çıkışlar, tüy bile var mı ?
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #168 : 18 Ocak 2021, 23:46:53 »
Abi 6.aya göre gayet iyi eski haline oranla değişim ortada, 8’e kadar o 2 seyrek bölge gelişmezse ufak bir revizeye gidecek gibi duruyor ama zaten long hair yapıyorlar, saçları kestirmeyeceğin için sorun olmaz. 15 gün sonra kabukları attığın an ekim yaptırmamış gibi devam ediyorsun hayatına. Senin donörün maşallahı var zaten ama umuyoruz ki revizeye gerek kalmadan bu iş biter. Flaşlı bir şekilde çektin mi, o bölgelerde ufak saçlar, çıkışlar, tüy bile var mı ?
Eski halimle karsilastirdigimda cok iyi oldugunu soyleyebilirim. Genel göruntum aslinda degisti.  Cogunlukla net olması icin flasli cekiyorum kardesim.  Orta kısim ve sol şakaklarda bir ekim olursa sorun cozulur gibi. Dedigin gibi elimi saclarimda gezdirdigimde kısa saclar batıyor. Ama tek tük. Insallah cikarlar. Bu is sona erdiginde sac stilimi de degistirecegim. Uzatmak istiyorum.  :)

vinyj

• Full Member
« Yanıtla #169 : 18 Ocak 2021, 23:48:30 »
bencede güzel hocam daha da gelişecek zaten serkan hoca hasta ne istese yapıyor adam

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #170 : 19 Ocak 2021, 02:41:11 »
bencede güzel hocam daha da gelişecek zaten serkan hoca hasta ne istese yapıyor adam
Evet o bakımdan cok güvenilir bir klinik. Bu bize de güven veriyor. Haklisiniz.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #171 : 06 Şubat 2021, 00:09:06 »
200. Gün. Karşıdan görünüm de sorun yok. Ancak ortalar boş olunca üstten görünüm sorunlu. Egmedikce sorun yok.  :D

• Hero Member
« Yanıtla #172 : 06 Şubat 2021, 17:40:22 »
Hocam, Aynen ortalar hariç çok güzel gelişme Var, Bu tavsiyem Zor Olacak Ama.. :D Eğer çok Sıkıntı olmayacaksa Revizeyi Saçsız Yaptırın, Yani Tıraşlı Daha sağlıklı Olur, Bu Arada "Black (Siyah) 2005" Filmini izledim, Teşekkür Ederim, Harika bir filmdi, Yalnız Beni Bayağı Bir Ağlattı Bu Film.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #173 : 06 Şubat 2021, 18:56:18 »
Hocam, Aynen ortalar hariç çok güzel gelişme Var, Bu tavsiyem Zor Olacak Ama.. :D Eğer çok Sıkıntı olmayacaksa Revizeyi Saçsız Yaptırın, Yani Tıraşlı Daha sağlıklı Olur, Bu Arada "Black (Siyah) 2005" Filmini izledim, Teşekkür Ederim, Harika bir filmdi, Yalnız Beni Bayağı Bir Ağlattı Bu Film.. |-onayisareti-| (^_^)
Revize yapacaklar mi onu da bilmiyorum. Komple kestirip yaptirmanin avantajı var mı. O zaman kalemle olmaz herhalde degil mi.
Black filmi ölmeden evvel yapilacaklar lidtesinde |-onayisareti-|
Ha bir de "veer zaara" yı izle. Orijinal dilinde turkce altyazili)Türü farklı ama etkisi Black ten daha fazla.

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 06 Şubat 2021, 19:14:45 »
Revize yapacaklar mi onu da bilmiyorum. Komple kestirip yaptirmanin avantajı var mı. O zaman kalemle olmaz herhalde degil mi.
Black filmi ölmeden evvel yapilacaklar lidtesinde |-onayisareti-|
Ha bir de "veer zaara" yı izle. Orijinal dilinde turkce altyazili)Türü farklı ama etkisi Black ten daha fazla.

Kelemle veya Kalemsiz Yapılabilir, Tabiki saçsız alanda Ekim merkezi çok daha rahat çalışır, "Veer Zaara" Tmm Hocam, Etkisi Black' ten Fazlaysa, Bol Su İçip, Yanıma Bi Yüz Havlusu Alıp Öyle İzlemem Lazım.. :D Teşekkürler Hocam, Bende Size Black Swan (Siyah Kuğu) Filmini Öneririm, Bi İnsan Psikolojisi Ancak Bu Kadar İyi Anlatılabilir, Bol Şans.. (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #175 : 07 Şubat 2021, 13:44:15 »
Önden harika duruyor, maşallah. Çok şanslısın ki abi revize olacaktır muhtemelen, orta bölüm olduğu için 10-15 gün sonra hayatına sıkıntısız devam edersin.
Bu arada veer zaara’yı izlemiştim ağlatır fena, bollywood hayranlarındanım :D Dilwale Dulhania Le Jayenge, fanaa ağlamalık diğer filmler. :)
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #176 : 07 Şubat 2021, 16:01:37 »
Önden harika duruyor, maşallah. Çok şanslısın ki abi revize olacaktır muhtemelen, orta bölüm olduğu için 10-15 gün sonra hayatına sıkıntısız devam edersin.
Bu arada veer zaara’yı izlemiştim ağlatır fena, bollywood hayranlarındanım :D Dilwale Dulhania Le Jayenge, fanaa ağlamalık diğer filmler. :)
Inşallah kardesim baya degisti çehrem. Ne oldu sana diyenler var. Ben asagi yukari 25 yildir Bollywood filmi klibi izlerim. Bir bollywood hayrani olman beni sevindirdi. Bollywood un ciddi manada iz yapan yapımları var. Shah rukh khan in cogu filmini izledim. Mesela, Devdas klasiklerden biridir. Maalesef ulkemizde hint filmi önyargısı var. Aslinda durum farkli. Pk, uc idiot, black, devdas, iyi gunde kotu gunde, rab ne bana dijodi, fan hatirladiklarim. Herkese tavsiye ederim.

klaar

• Full Member
« Yanıtla #177 : 07 Şubat 2021, 18:20:28 »
Inşallah kardesim baya degisti çehrem. Ne oldu sana diyenler var. Ben asagi yukari 25 yildir Bollywood filmi klibi izlerim. Bir bollywood hayrani olman beni sevindirdi. Bollywood un ciddi manada iz yapan yapımları var. Shah rukh khan in cogu filmini izledim. Mesela, Devdas klasiklerden biridir. Maalesef ulkemizde hint filmi önyargısı var. Aslinda durum farkli. Pk, uc idiot, black, devdas, iyi gunde kotu gunde, rab ne bana dijodi, fan hatirladiklarim. Herkese tavsiye ederim.

Daha gecen sene Ingilere' de bollywood filmerinde figuranlik yaptim  :)

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #178 : 07 Şubat 2021, 18:45:18 »
Süper. Tebrik ederim. Kimin filmi. Vizyonda mi?

klaar

• Full Member
« Yanıtla #179 : 07 Şubat 2021, 18:55:37 »
Süper. Tebrik ederim. Kimin filmi. Vizyonda mi?

En son filmim Kabir khan filmi. 83's.  Efsane bi kriketciyi anlatiyor vizyona girdi fakat 1 defa acip bakmadim :)

Facebook Twitter Instagram