Gönderen Konu: Serkan Aygın klinik. DHI 4050 greft. 17.07.2020  (Okunma sayısı 25362 defa)

Hipomani

• Sr. Member
Ynt: Serkan Aygın klinik. DHI 4050 greft. 17.07.2020
« Yanıtla #210 : 12 Haziran 2021, 11:25:41 »
Hocam geçmiş olsun saçlarınız kaliteli.  1500 2000 greft ile saç defteriniz kapanır. Klinik revizyon onerecektir ama sizin zaten orta ve tepe çok sık ekilmemis. Ekilenler çoğunluk çıkmış gibi . Mevcut saçlarda kayıp olabilir. Ama sık ekilen on profil ben kötü bulmadım.
Yani ön sag cıktı evet. Ama yönleri farkli. Az uzayinca kıvrılıyor.  Ön sol uzayinca normal uzuyor. :) Ön ortada bosluk var. Dedigin gibi orta kısım bos bırakilmis. Ön profil karsindan bakinca kurtariyor evet. Ama su var yani 4000 greft dagilimi mi yanlisti yoksa baska bir sorun mu.  Su anda 7 gundur muthis bir sac dokulmesi var. 2 gune bir sac yikiyorum. Her yikamada 100 150 civari sac teli sayiyorum gidiyor yani. Boyle giderse kellesecek kafa

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #211 : 12 Haziran 2021, 11:31:39 »
Selam hocam bence ektiklerinin hepsi çıkmış ekim saçları zamanla oturur form alır daha iyi şekil alır herkesin kıvrılır öyle.

Dökülmeye gelince bu sizin genetiğinizle alakalı böyle bir durum varsa önlem alıp takviye alın.

Alan az değil ufak bir sıklaştırma harika olur

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #212 : 12 Haziran 2021, 11:33:22 »
Selam abicim
Senin ekimde zaten ön hatta yoğunluk verilmiş o da gayet iyi sonuçlanmış, nerden baksan 4000 greftin 2500 grefti ön bölgeye ekilmiş, ben öyle gördüm baktığımda belki yanlışım vardır bilemiyorum. Geri kalan 1500 greft geniş bir bölgeye dağıtılmış tabii ekimden önce buralardaki seyreklikler az derecede değil. Ben sonucu kötü bulmuyorum, dhi ekim olduğu için aralara girmek her zaman risk oluşturabilir, 2000 ekicem derler ama ekim esnasında karar değişir çünkü daha fazlasını ekmek risk oluşturabilir, bu 10 aylık süreçte orta bölgeye ekilenlerde çıkma oranı az olmuş olabilir ya da mevcut saçlarda zaten dökülme fazında olduğu için kayıp yaşamış olabilirsin. Bence sonucun kötü değil abicim kafanda flaşla gezmiyorsun tüm gün, bu forumda çoğu kişi oda ışığında fotoğraf atıyor ben de dahil çünkü flaş altında en gür sonuç bile seyrek görünür. Donör alanın gayet iyi, ekstra 1000-1500 greft ile bu saç şaha kalkar, tabii ister Serkan Aygın’da yaptırırsın istersen başka yerde ama bence enseyi bu kadar karartma.
Pego kardesim 1500 greft bence de kurtarir. Aslinda 2000 daha garanti olur. Yuzde 70 i ciksa yeter.  Moral bozucu bir durum. Kim olsa tepki verir. Yani kisisel baķimima onem veriririm. Sac benim icin onemli. Artik bi karar verecegim. Iste sorun 2 numara traş tekrar kafa sismesi ayni seylerin yasanmasi... ha bu aralar 3 yıkamada 500 e yakin sac telim gitti. Proscar aliyorum 4 e bölup. Bi ara hastalandim 2 ay alamadim. O yuzden olabilir mi bu sac kaybi?

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #213 : 12 Haziran 2021, 11:38:25 »
Selam hocam bence ektiklerinin hepsi çıkmış ekim saçları zamanla oturur form alır daha iyi şekil alır herkesin kıvrılır öyle.

Dökülmeye gelince bu sizin genetiğinizle alakalı böyle bir durum varsa önlem alıp takviye alın.

Alan az değil ufak bir sıklaştırma harika olur

Su anda yasadigim sac kaybını hic yasamamistim. Koronayi agir atlattim. Hastane vs. Kan sulandirici aliyirum marttan beri. Bu kan sulandici hap sac döker mi sizce

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #214 : 12 Haziran 2021, 11:44:10 »
Ben sonucunuzun başarılı olduğunu düşünüyorum ekilen alanlara göre hocam ama eksik yerler var oralara seyrek ekilmiş zaten 400 500 greft orayı sıklaştırsanız bence harika olur saçlarınız.
Hintell 500 greft az degil mi? Yogun sac dokulmem var. Bu eger mevsimle alakali ise ne kadar surer. Martta 20 gun koronadan dolayi hastanedeydim. Cok sükür onu atlattim. Onun etkisi mi. Bu dökülmeler kan sulandirici vs.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 12 Haziran 2021, 11:46:27 »
Su anda yasadigim sac kaybını hic yasamamistim. Koronayi agir atlattim. Hastane vs. Kan sulandirici aliyirum marttan beri. Bu kan sulandici hap sac döker mi sizce

Çok geçmiş olsun bu ağır corana geçirenlerin çoğunda saç dökülmesi oluyor hocam
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 12 Haziran 2021, 11:48:31 »
Hintell 500 greft az degil mi? Yogun sac dokulmem var. Bu eger mevsimle alakali ise ne kadar surer. Martta 20 gun koronadan dolayi hastanedeydim. Cok sükür onu atlattim. Onun etkisi mi. Bu dökülmeler kan sulandirici vs.

Senin yoğun dökülme coranadan hocam. Ağır atlatanların çoğunda ciddi saç dökülüyor.

1500 filan ya da 2 orman gibi olur ama bakalım bu corona illeti ne kadar saç dökecek ne kadar toparlayacak
Global Moderator

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #217 : 12 Haziran 2021, 12:09:07 »
Yani ön sag cıktı evet. Ama yönleri farkli. Az uzayinca kıvrılıyor.  Ön sol uzayinca normal uzuyor. :) Ön ortada bosluk var. Dedigin gibi orta kısım bos bırakilmis. Ön profil karsindan bakinca kurtariyor evet. Ama su var yani 4000 greft dagilimi mi yanlisti yoksa baska bir sorun mu.  Su anda 7 gundur muthis bir sac dokulmesi var. 2 gune bir sac yikiyorum. Her yikamada 100 150 civari sac teli sayiyorum gidiyor yani. Boyle giderse kellesecek kafa

Ben açıkçası beğendim sizin 3000 on bölge 1000 orta tepe dağılmış yani belki fire de vardır o sebeple yoğun olmamış olabilir.  Ama çoğunluk çıkmış.  Ben de 2 günde bir yıkıyorum yaglaniyor ve 100 150 tel görüyorum yani normal diyorum ben hatta kökten olmayabilir malum saçı ovaliyorsun kırılan olur dongusel dökülen olur vs normal.  Zaten bütün kafayı kapatmak için 8000 lazım.  4000 on 4000 de orta ve tepe . O sebeple bence bir süre kafaya takmayın tadını çıkarın. Bir kaç sene sonra daha açılırsa ve psikolojik etkilenirlerseniz tekrar ekim yaparsınız 2000 hatta sakal destekli saç defterini kapatırsınız.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #218 : 12 Haziran 2021, 13:39:24 »
Pego kardesim 1500 greft bence de kurtarir. Aslinda 2000 daha garanti olur. Yuzde 70 i ciksa yeter.  Moral bozucu bir durum. Kim olsa tepki verir. Yani kisisel baķimima onem veriririm. Sac benim icin onemli. Artik bi karar verecegim. Iste sorun 2 numara traş tekrar kafa sismesi ayni seylerin yasanmasi... ha bu aralar 3 yıkamada 500 e yakin sac telim gitti. Proscar aliyorum 4 e bölup. Bi ara hastalandim 2 ay alamadim. O yuzden olabilir mi bu sac kaybi?

Öncelikle çok geçmiş olsun abicim, 1000- 1500 bence çok şık ve sık bir sonuç olur gibi, George Clooney gibi hayatına devam edersin ama şimdiki hali de bence gayet iyi sadece herkesin beklentisi farklı sonuçta bana iyi gelen sana gelmeyebilir, tamamlama ekimi gibi düşünebilirsin çünkü bazen bazı şeyler tam olmayabiliyor bu senden kaynaklı da olabilir, merkez kaynaklı da olabilir. Başka yerde yaptırsaydım diye kendine kızıyorsun muhtemelen ama orada yaptırsaydın belki de bu sefer keşke burada yaptırsaydım diyecektin. Maalesef her bünye bir olmayabiliyor, sonuçta bu ekim merkezinden muazzam sonuçları da görüyoruz, ben de revize oldum ama 9 günde eski hayatıma dönüş yaptım, dün dışarı çıktım kimse fark etmedi bile, operasyon ilkine göre çok hafif geçiyor, şişme kısmı çok az oluyor, donör alımı uzun olduğu için fark edilmiyor. Ben bu kadar kolay geçeceğini düşünmemiştim.
Bence vücut iyice bir toparlasın kendini, sen kendini hazır iyi hisset, saçları kestirmeden sana güzel bir dhi revize ekim yapılsın merkez tarafından, kabukları döktükten sonra kimse fark etmeden hayatına devam edersin. :)
Tabii ben güvenmiyorum dersen ona da saygı duyarım, nasıl güzel hissedeceksen, sağlıcakla kal, iyi ol abi. :)

Senin için de fotoğraf çektim, revizenin 9.günü. Az da olsa seni rahatlatsın, gerçekten psikoloji önemli seni anlayabiliyorum.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2021, 13:46:10 Gönderen: PEGO »
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #219 : 12 Haziran 2021, 14:30:54 »
Hocam yoğun dökülmeniz korona kaynaklı olabilir. Forumda da benzer şeylerden bahseden arkadaşlar var.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #220 : 12 Haziran 2021, 22:36:12 »
Öncelikle çok geçmiş olsun abicim, 1000- 1500 bence çok şık ve sık bir sonuç olur gibi, George Clooney gibi hayatına devam edersin ama şimdiki hali de bence gayet iyi sadece herkesin beklentisi farklı sonuçta bana iyi gelen sana gelmeyebilir, tamamlama ekimi gibi düşünebilirsin çünkü bazen bazı şeyler tam olmayabiliyor bu senden kaynaklı da olabilir, merkez kaynaklı da olabilir. Başka yerde yaptırsaydım diye kendine kızıyorsun muhtemelen ama orada yaptırsaydın belki de bu sefer keşke burada yaptırsaydım diyecektin. Maalesef her bünye bir olmayabiliyor, sonuçta bu ekim merkezinden muazzam sonuçları da görüyoruz, ben de revize oldum ama 9 günde eski hayatıma dönüş yaptım, dün dışarı çıktım kimse fark etmedi bile, operasyon ilkine göre çok hafif geçiyor, şişme kısmı çok az oluyor, donör alımı uzun olduğu için fark edilmiyor. Ben bu kadar kolay geçeceğini düşünmemiştim.
Bence vücut iyice bir toparlasın kendini, sen kendini hazır iyi hisset, saçları kestirmeden sana güzel bir dhi revize ekim yapılsın merkez tarafından, kabukları döktükten sonra kimse fark etmeden hayatına devam edersin. :)
Tabii ben güvenmiyorum dersen ona da saygı duyarım, nasıl güzel hissedeceksen, sağlıcakla kal, iyi ol abi. :)

Senin için de fotoğraf çektim, revizenin 9.günü. Az da olsa seni rahatlatsın, gerçekten psikoloji önemli seni anlayabiliyorum.
Pego kardesim cok tesekkur ederim. Allah kimseye vermesin korona illetini cok tehlikeli. Revizen hayırlı olsun. Muazzam sonuclari olanda olabilir dogru onun ekimcisine denk gelmek lazim. Tamamen şans.  Bize denk gelmedi. Verdigin ornek cok guzeldi. Insallah george Clooney gibi saclarim olur daha ne isterim. Sanırim revize uzun saclı oluyor.  Resim icin tesekkur ederim. Gayet iyi ve saglikli duruyorlar. Insallah istegin gibi sacların olur.  Finaller bi bitsin bakalim o zamana 1 yilim dolacak o zaman  revize icin gidebilirim. Tekrar ayni surec eziyet gibi geliyor. Bastan Ektirmek yerine revizeyi sirf herseyi yeni bastan yasamamak icin yaptiririm. Destegin icin tesekkur ederim.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #221 : 12 Haziran 2021, 22:42:20 »
Hocam yoğun dökülmeniz korona kaynaklı olabilir. Forumda da benzer şeylerden bahseden arkadaşlar var.
Lauri kardesim aman dikkat edin... cok tehlikeli bi illet bu.  Ben mart sonu atlattim.  O zaman bisey yoktu. Son bir haftadir var bu dökulme. Insallah biter. Zira devam ederse önde sac olacak orta kel duracak :-\

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #222 : 12 Haziran 2021, 22:43:21 »
Çok geçmiş olsun bu ağır corana geçirenlerin çoğunda saç dökülmesi oluyor hocam

Hintell cok tesekkur ederim. Allah kimseye vermesin.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #223 : 13 Ağustos 2023, 00:52:49 »
sali gunu serkan aygin klinikte revize ekim yapildi. 3  yil gecti aradan.  sunu belirtmem lazim ki serkan aygin klinik cidden yaptigi isin arkasinda duruyor. cok iyi karsilandim cok iyi bir ekim sureci yasadim. sevcan ve neslihan hoca ekim yaptilar. onlara buradan tesekkurlerimi iletiyorum. cok disiplinli ve isi ciddiye alan bir yapida idi sevcan hanim.
dr Alihan idi galiba ismi 1500 greft seklinde uygun gormustu ancak trasli ekim olunca 2bin greft oldu. cok sukur ...
bugun 2.yikama bitti.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #224 : 13 Ağustos 2023, 01:06:03 »
bu da 1 ay onceki resim

Facebook Twitter Instagram