Pego kardesim 1500 greft bence de kurtarir. Aslinda 2000 daha garanti olur. Yuzde 70 i ciksa yeter. Moral bozucu bir durum. Kim olsa tepki verir. Yani kisisel baķimima onem veriririm. Sac benim icin onemli. Artik bi karar verecegim. Iste sorun 2 numara traş tekrar kafa sismesi ayni seylerin yasanmasi... ha bu aralar 3 yıkamada 500 e yakin sac telim gitti. Proscar aliyorum 4 e bölup. Bi ara hastalandim 2 ay alamadim. O yuzden olabilir mi bu sac kaybi?
Öncelikle çok geçmiş olsun abicim, 1000- 1500 bence çok şık ve sık bir sonuç olur gibi, George Clooney gibi hayatına devam edersin ama şimdiki hali de bence gayet iyi sadece herkesin beklentisi farklı sonuçta bana iyi gelen sana gelmeyebilir, tamamlama ekimi gibi düşünebilirsin çünkü bazen bazı şeyler tam olmayabiliyor bu senden kaynaklı da olabilir, merkez kaynaklı da olabilir. Başka yerde yaptırsaydım diye kendine kızıyorsun muhtemelen ama orada yaptırsaydın belki de bu sefer keşke burada yaptırsaydım diyecektin. Maalesef her bünye bir olmayabiliyor, sonuçta bu ekim merkezinden muazzam sonuçları da görüyoruz, ben de revize oldum ama 9 günde eski hayatıma dönüş yaptım, dün dışarı çıktım kimse fark etmedi bile, operasyon ilkine göre çok hafif geçiyor, şişme kısmı çok az oluyor, donör alımı uzun olduğu için fark edilmiyor. Ben bu kadar kolay geçeceğini düşünmemiştim.
Bence vücut iyice bir toparlasın kendini, sen kendini hazır iyi hisset, saçları kestirmeden sana güzel bir dhi revize ekim yapılsın merkez tarafından, kabukları döktükten sonra kimse fark etmeden hayatına devam edersin.
Tabii ben güvenmiyorum dersen ona da saygı duyarım, nasıl güzel hissedeceksen, sağlıcakla kal, iyi ol abi.
![Smiley :)](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/smiley.gif)
Senin için de fotoğraf çektim, revizenin 9.günü. Az da olsa seni rahatlatsın, gerçekten psikoloji önemli seni anlayabiliyorum.