Selam abicim
Senin ekimde zaten ön hatta yoğunluk verilmiş o da gayet iyi sonuçlanmış, nerden baksan 4000 greftin 2500 grefti ön bölgeye ekilmiş, ben öyle gördüm baktığımda belki yanlışım vardır bilemiyorum. Geri kalan 1500 greft geniş bir bölgeye dağıtılmış tabii ekimden önce buralardaki seyreklikler az derecede değil. Ben sonucu kötü bulmuyorum, dhi ekim olduğu için aralara girmek her zaman risk oluşturabilir, 2000 ekicem derler ama ekim esnasında karar değişir çünkü daha fazlasını ekmek risk oluşturabilir, bu 10 aylık süreçte orta bölgeye ekilenlerde çıkma oranı az olmuş olabilir ya da mevcut saçlarda zaten dökülme fazında olduğu için kayıp yaşamış olabilirsin. Bence sonucun kötü değil abicim kafanda flaşla gezmiyorsun tüm gün, bu forumda çoğu kişi oda ışığında fotoğraf atıyor ben de dahil çünkü flaş altında en gür sonuç bile seyrek görünür. Donör alanın gayet iyi, ekstra 1000-1500 greft ile bu saç şaha kalkar, tabii ister Serkan Aygın’da yaptırırsın istersen başka yerde ama bence enseyi bu kadar karartma.