Herkese merhaba. Bu forumu taniyali 20 gun ancak oldu. Zamanin ve sartlarin elverdiği olcude bir an evvel sac ekimine karar verip yaptirmam gerekiyordu. Serkan beyin kliniginde karar kıldım. Oncelikle sunu belirtmek isterim emin ellerdeyim hissini yasadim. Ben biraz zor biriyimdir. Bir kravat icin 10 magaza gezmisligim vardir. Dedim ya fiziki mekan ve personel açisindan kalite ust duzeyde. Insan odakli bir yaklasimlari var. Sabah karnimi doyurdular. Operasyon arasi atistirmalik oprasyin sonrası guzel bir yemek verdiler. Bina iki kisim. Birinci kisim yazili mevzular prosedur icin ayrilmis.ikinci kisim operasyon icin duzenlenmis. Ayni anda 11 kisiye ekim yapilabilecek ozenle duzenlenmis temiz odalar vardi. Operasyonum 7 saat surdu. Yemekten sonra otelime transferim oldu. Beni otele goturen arkadasta burada sac ekimi yaptirmis. Alni benimkine kiyasla cok acikmis. Ama muhtesem bir sonucla onler tamamen kapanmis.tepede biraz aciklik var gibiydi. Bu sonuc benim de moralimi artirdi.ancak otele gidince kafamdan kan ve plazma gibi seylerin ekim yerinden aktigini gordum. Forumda baktigim kimsede boyle bir fotograf gormemistim.bu bende stres yapti. Su an ameliyat sonrasi 3.gundeyim. henüz yikamadim. Açıkcası birazda cekiniyorum.greftlere zarar verirmiyim diye. 1 veya 2 gun daha beklemek iyi olur mu diye aklimdan geciriyorum. Greftlerin yerini saglamlastirmasi acisindan. Yorum ve yardimlarinizi bekliyorum. Takviyeye 18.gun baslayin diye yaziyor dosya eklerinde. Belki sizlerin onerisi ile hemen baslanabilecek bir takviye vardir. Su an sarimsakli yogurt (dogal antibiyotik)ve metcimek(protein) yeyip bol bol su iciyorum. Hepinize simdiden tesekkurler.