Birisi duyar reis demiş görünce dişlerimi sıkıyorum demiş, diğeri ulan bi salın başka etmen mi var demiş vs vs.
Ya kardeşim hiç okuyup araştırıyor musunuz? Hiç çeşit çeşit şeyler deniyor musunuz?
Setitipirantından tut, kafeinine, ondan tut ru ya kadar çeşit çeşit etken var. Bugün eczaneden alacağın lumigan göz damlası, veya zyrtec damlayla, allerset damlayla, aldactone vs ile çeşit çeşit losyonlar yapıp, deneyebilirsiniz. Muhtmelen bir tanesi saç dökülmenizi büyük oranda kesecektir. Pge arttırmak için de minoksidil, veya yüksek oranlı kafein kullanarak, gideni toparlayabilirsin. Hiç bunları okuyup, deneyen bir nesil yok. Ben buna isyan ediyorum. Tutturmuşsunuz işe yarayan 3 etken var diye.
Ya kaç taneniz sabah akşam düzenli ketoral+azelderm krem kullanıyor be. Al bu iki etken de yıllardır etkinliği bilinenlerden ikisi. İki tel saçı dökülen, saldırıyor avodarta, proscara.
Biraz okuyun araştırın deneyin. Buraya geldik uyarıyoruz adamları, görünce dişlerimi sıkıyorum diyor.
Mem nickli bir üye varmış, artık bu foruma uğramayacağım demiş. Baya da bilgili bir vatandaş. O kadar üzüldüm ki şu başlıklarda ii gündür milletin bakış açısını, kafa yapısını gördükçe. Şimdi gerçekten anladım o arkadaşın neden böyle yaptığını.
Ya kardeşim, ben de finasterid kullanıyorum 3,5 aydır. Ama son iki senemi yukarda saydıklarımı, ki bunun yanında çeşit çeşit iğneleme metodlarıyla, veya ne bileyim oral hint yağı kulanımı gibi şeyleri denedim. Saçları iyileştirdim biraz ama yetmedi son çare oral antiandrojene başlaım. Ki ilk başladığım halimi açtığım bir konu vardı, oradaki fotodan görürsünüz. Seyrek nw4-5 im belki de.
Siz şunlardan birkaçını 5-6 ay kullansanız yüzde doksanınızın işine yarar. Senede bir tedavi değişrek rutinden de kurtardınız mı yıllarca saç sorununuz olmaz.
Sonra adam gelmiş her başlığa duyar kasıyorsun diyor. Abi nw1-2 arasıyım finas kullanıyorum diyen eleman dışında, saçı ciddi dökülmeye başlamış kimin başlığına yorum yapmışım? Çıkarın gösterin
siz finası savunuyorsunuz.
Memleketin şu halini, yönetimini gördükçe Z kuşağı oy kullanma zamanına gelince umut ışığı da görünür diye umut ediyordum. Ama beyler kusura bakmayın da, sizin kuşak bu olayları yaklaşım tarzınızdaki gibi, iki laf söyleyen adama verdiğiniz cevaplar gibiyse. Gerçekten çok hayal kırıklığına uğramış olurum.