Merhabalar.
22.06.19 tarihinde MC Hair Center'da saç ekimi yaptırdım. Saç ekimi işlemi Özel Çamlık Hastanesinde gerçekleşti. Saç ekim öncesi ilgi alakâ çok fazlaydı. Bu firmanın gerek instagram adresindeki gerek facebooktaki takipçi/beğeni sayısı beni cezbetti. Lâkin, saç ekimi sonrası beğenilerin ve takipçilerin bot olduğunu anladım. Saç ekimi sonrası ilgi ve alakâ tamamen sıfırdı. Herşey parayı verene kadarmış onu anladım. Saç ekimi sonrası verilen losyon, şampuan gibi ürünler için ekstradan 250 TL alındı. (genelde bunlar ücretsiz verildiği söyleniyor.)
Max greft ekileceği söylendi. Ekim sonrasında odaya gidilirken 6000 tane ekildiği söylenildi fakat ben sonuçtan hiç memnun değilim. Ekim yaklaşık 4-5 saat civarı sürdü. Bana söylenen aynı anda sadece 1 tane ekim yapılıyor ve uzman ekibimiz sadece size özel olacak denildi. Fakat, benimle birlikte o gün 3 tane ekim yapıldığına şahit oldum. Saç ekimi işlemimi gerçekleştiren kişiler sürekli odalar arasında gidip geldiler. Donor bölgemdeki seyreklik beni çok rahatsız ettiğinden saçlarımı kısa kestiremez oldum. Neredeyse 13 ay geçti fakat saçlarımın görüntüsü iğrenç ve rahatsız edici gelmeye başladı. Sapkasız çıkamaz oldum.
Anlayan arkadaşlar varsa yorum konusunda yardımcı olabilirler mi ? Etrafımda saç ekimi yaptıran ve yapan hemen hemen herkes sonucun çok kötü olduğunu ve gerekli hukuki süreci başlatmam gerektiğini söylüyorlar.
Şimdiden teşekkür ederim.
EKİM ÖNCESİ:
EKİM SONRASI 1.GÜN
5.AY
13.AY