Merhaba arkadaşlar uzun süredir ortalıkta yoktum malum iş güç , arayıp soran resim isteyen gelip gören baya arkadaş oldu , küfür eden de oldu, neden paylaşım yapmıyorsun forumda deyip kızan da oldu 1 yılda paylaşım yapacağımı belirtmiştim çünkü süreç aynı olduğundan resim paylaşmanın mantıksız olacağı için paylaşım yapmadım, şuan saçımdan memnun değilim istediğim gibi bir sonuç alamadım ekimden günü ve sonrası umudum çoktu iyi bir sonuç bekliyordum fakat öyle olmadı , merkez revizyon önerdi ama ben tekrar ekim yaptırır mıyım kararsızım bunca işin gücün arasında ve tekrar hüsrana uğramaktan korkuyorum, saçın tekli çoğunluk ikililer azınlık 3 4 çoklu graft ları çıkmadı, 500 600 grafts 1000 kadar isterseniz ekeriz dediler, saçı 3 numara yapınca belli olmamasını istiyorum bir çok arkadaşın kafasının arkası delik delik 3 numarada belli oluyor bunu istemiyorum ileri yaşlarda saçın arkası yanı donör bölgesinin kötü görünümü olmasını istemiyorum, durum bu kuru ve ıslak resimler merkezde çekildi