Saç Ekimi Sonuçları
Varolan saçlar çok kaliteli masaallah diyelim sonuçta aynı kalitede olur inşallah
kardeşim hayırlı olsun umarım iyi sonuçlar alırız bende 63.gündeyim bendede ciddi dökülmeler oldu hatta ara ara ulan bu bölgeye acaba ekmediler mi niye hiç kök belirtisi yok falan diyorumda tecrübeli arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla daha sonradan canlanıyorlarmış dedigin gibi sabırla bekleyip göreceğiz inş güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Hayırlı olsun kardeşim ,cm2 ye boş alanda kaç greft ekildiğini görebileceğimiz güzel bi ekim olmuş,saçlı bölgeninde maşallahı var fireler hep önden gitmiş
Alıntı yapılan: wolfman - 30 Mart 2017, 22:48:27Alıntı yapılan: Hitman - 30 Mart 2017, 22:23:23Alıntı yapılan: wolfman - 30 Mart 2017, 22:13:31Alıntı yapılan: Hitman - 30 Mart 2017, 21:58:29Aramızda 1 gün falan var şok kaçıncı gün başladı ve bittimi devammı?20 günde başladı şuan 34 gün hayla devam ediyor ama sonuna yaklaştım bence çünkü dökülecek başka bir şey kalmadı Bende 17. Gün başladım bendede dökülecek birşey kalmadı malesef şu an 36. Gündeyim tek tük kaldı onlarda dökülüyorsabırla bekleyeceğimiz zamana girdik inşallah 2 ayda hareketlenme 3 ayda çıkışlar 4 ayda tarama 5 6 ayda bonus olur Ağzından bal damlıyor inşallah diyelim...
Alıntı yapılan: Hitman - 30 Mart 2017, 22:23:23Alıntı yapılan: wolfman - 30 Mart 2017, 22:13:31Alıntı yapılan: Hitman - 30 Mart 2017, 21:58:29Aramızda 1 gün falan var şok kaçıncı gün başladı ve bittimi devammı?20 günde başladı şuan 34 gün hayla devam ediyor ama sonuna yaklaştım bence çünkü dökülecek başka bir şey kalmadı Bende 17. Gün başladım bendede dökülecek birşey kalmadı malesef şu an 36. Gündeyim tek tük kaldı onlarda dökülüyorsabırla bekleyeceğimiz zamana girdik inşallah 2 ayda hareketlenme 3 ayda çıkışlar 4 ayda tarama 5 6 ayda bonus olur
Alıntı yapılan: wolfman - 30 Mart 2017, 22:13:31Alıntı yapılan: Hitman - 30 Mart 2017, 21:58:29Aramızda 1 gün falan var şok kaçıncı gün başladı ve bittimi devammı?20 günde başladı şuan 34 gün hayla devam ediyor ama sonuna yaklaştım bence çünkü dökülecek başka bir şey kalmadı Bende 17. Gün başladım bendede dökülecek birşey kalmadı malesef şu an 36. Gündeyim tek tük kaldı onlarda dökülüyor
Alıntı yapılan: Hitman - 30 Mart 2017, 21:58:29Aramızda 1 gün falan var şok kaçıncı gün başladı ve bittimi devammı?20 günde başladı şuan 34 gün hayla devam ediyor ama sonuna yaklaştım bence çünkü dökülecek başka bir şey kalmadı
Aramızda 1 gün falan var şok kaçıncı gün başladı ve bittimi devammı?
Bu ekimler kafami cok karıştırıyor.kiminde sac dipleri siyah siyah nokta dolu oluyor saclarin gelişi belli oluyor.ama bazi hlc,koray erdogan ve ioh ekimlerinde sanki cikacak sac yok gibi birşey görünmüyor. Ama sonuçta çıkıyor cikan teller hemen uzamis sizde saç çıkış sureciniz yeni başlıyor artik inşallah erken sonuç alırsınız beklemek de yorucu sanirim.
Alıntı yapılan: gry09 - 11 Haziran 2017, 12:41:06Bu ekimler kafami cok karıştırıyor.kiminde sac dipleri siyah siyah nokta dolu oluyor saclarin gelişi belli oluyor.ama bazi hlc,koray erdogan ve ioh ekimlerinde sanki cikacak sac yok gibi birşey görünmüyor. Ama sonuçta çıkıyor cikan teller hemen uzamis sizde saç çıkış sureciniz yeni başlıyor artik inşallah erken sonuç alırsınız beklemek de yorucu sanirim.amin inşallah teşekkür ederim, bende sarı tüylenme sonrasında kararma oldu 75 günden sonra karardılar şuan uzuyorlar süreç yavaş mı hızlı mı bende bilemedim merkeze henüz gitmedim
Alıntı yapılan: wolfman - 11 Haziran 2017, 12:44:53Alıntı yapılan: gry09 - 11 Haziran 2017, 12:41:06Bu ekimler kafami cok karıştırıyor.kiminde sac dipleri siyah siyah nokta dolu oluyor saclarin gelişi belli oluyor.ama bazi hlc,koray erdogan ve ioh ekimlerinde sanki cikacak sac yok gibi birşey görünmüyor. Ama sonuçta çıkıyor cikan teller hemen uzamis sizde saç çıkış sureciniz yeni başlıyor artik inşallah erken sonuç alırsınız beklemek de yorucu sanirim.amin inşallah teşekkür ederim, bende sarı tüylenme sonrasında kararma oldu 75 günden sonra karardılar şuan uzuyorlar süreç yavaş mı hızlı mı bende bilemedim merkeze henüz gitmedimBence suan normal gidiyor 4-5 ay arasi guzel ataklar yapması lazim bence.ön tarafa cok yoğun ekilmis size..cm kareye 65 falan sanirim.