Gönderen Konu: Prp  (Okunma sayısı 784 defa)

Darked

• Yeni üye
  • *
Prp
« : 18 Temmuz 2020, 00:53:49 »
Arkadaşlar merhabalar saç ekimimin 1. Ayı dolmak üzere. Ekim merkezim en az 3 seans Prp tedavisi önerdi ve fiyat olarakta biraz ciddi bir rakam söylediler.Sizce Prp yaptırmalı mıyım? Şaç ekiminde sonra Prp yaptırıp ciddi bir fayda gören oldu mu? Prp yerine mezoterapi ws yaptırmalı mıym yoksa bunlar boş muhabbetler mi? Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

Patulya61

• Full Member
Ynt: Prp
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2020, 02:49:47 »
Arkadaşlar merhabalar saç ekimimin 1. Ayı dolmak üzere. Ekim merkezim en az 3 seans Prp tedavisi önerdi ve fiyat olarakta biraz ciddi bir rakam söylediler.Sizce Prp yaptırmalı mıyım? Şaç ekiminde sonra Prp yaptırıp ciddi bir fayda gören oldu mu? Prp yerine mezoterapi ws yaptırmalı mıym yoksa bunlar boş muhabbetler mi? Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

Boş muhanbet diyen cok kisi okudum forumda. Yararini goren var mi onun hakkinda da bilgi veren kisi gormedim. Benim de 50 güne yaklaştı yaptirıp yaptirmamak da kararsizim epey...

Starlight

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2020, 17:36:44 »

Lualua

• Full Member
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2020, 17:44:56 »
genelde Ekim yerleri kendi müşterisine ücretsiz prp yapar. Yadırgadım açıkçası biraz. Ben 5.aydayim 2 seans yaptırdım 3., Ve 4. Ay da şuan memnunum açıkçası ama prp ile bir alakası var mı bilmiyorum. En azından bir zararını görmedim..
Saç Ekim Sürecim:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12980.0

Şampuan: Sebamed anti hair loss hergün kullanım. Haftada 1 Vichy Dercos yeşil kutu.

Takviye: İlk 2 ay Booster Multi Plus, 3 ve 5 Ay arası Kerozan tablet..

Ekstra Her gün 2 bardak Yeşil çay ve 1 avuç kabak çekirdeği

ax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2020, 18:10:36 »
Ekim merkezi neresi.prp'nin ve mezoterapinin pek işe yaramadığı dile getirildi defalarca.üstüne yüklü bir miktar isteniyorsa yaptırmak pek akıllıca olmaz.

Facebook Twitter Instagram