Bende bunu Bende bunları diyorum zaten ama öyle şeyler yazıyorsunuz ki bazen saç her şeydir ya da kızlar saça bakar gibi ister istemez yazma gereği duyuyorum.
Bazi kizlar yeri gelir kendilerine bile dogru duzgun bakim yapmazlar. Cunku gerek yoktur. Cinselligin afrikasinda yasiyoruz. Elim, kolum olmasada istedigim cogu kizi elde ederim. Kel olsamda, sacli olsamda ulkenin yuzde 95'inden daha iyi gozukurum. Simdi gelelim sac neden onemli.. en azindan benim icin.
Ben kendime asik bir insanim. Kendimi cok seviyorum. Saatlerce aynaya bakarim. Ve benim bir tarzim var. Sac, bu tarzi gosterebilecegim en onemli parca. Ayrica benim gibi narsist insanlarinin kellikten korkmasinin en buyuk sebebi mukemmelligi kaybetme korkusudur.
Yani benim gorusume gore kimse iki bicimsiz, kaprisli Turk kiziyla beraber olacak diye kendine bakmiyordur. Umuyorum.. eger sirf kizlar icin bir erkek kendine bakma geregi duyuyorsa o insan kendine saygisini kaybetmistir.
Zaten bu ulkede en kolay sey bir kizla iliski yasamak. Eger mukemmellige ulasma takintisi yoksa ve kendine asik degilsen, sacin onemi sifir.
Cirkin erkek yoktur bakimsiz erkek vardir.