Gönderen Konu: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?  (Okunma sayısı 6496 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?
« Yanıtla #60 : 26 Temmuz 2020, 00:22:48 »
Böyle olduğunuz sürece özgüvensiz olmaya mahkumsunuz arkadaşlar kusura bakmayın. Standart bir erkekten saçını al yine standarttır çirkinden yine çirkindir yakışıklı bir adamdan al yine yakışıklıdır. Çirkin ve standart olan kişilerde en fazla yaşı genç gösterir.
Saçı 3 numaraya vurdugumda keşke kel olsan çok seksi oluyorsun diyen kız da tanıdım neden 3 numaraya vurdun uzun saçlı daha iyisin diyeni de yani bu kişiden kişiye değişir.Herkes kizlar üzerinden gitmiş mevzu kendinizsiniz arkadaşlar.Saclarla oynamak,savurmak ıslatmak yıkamak kurutmak fön çekmek bunlar büyük nimetler.Bu yüzden herkes burada yemişim kızını.Kız konusunda sorun yaşayan biri değilim ama kimse de benden değerli değil herkes kel daha iyisin dese de saçlı olmayı yeğlerim

Keloks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #61 : 26 Temmuz 2020, 00:27:30 »
Ben ozguvensizim demedim ki.. gorusune saygi duyarim ama sac insani yakisikli yapar sac yoksa kafadan yasli gosteriyosun

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 26 Temmuz 2020, 00:31:53 »
Saçı 3 numaraya vurdugumda keşke kel olsan çok seksi oluyorsun diyen kız da tanıdım neden 3 numaraya vurdun uzun saçlı daha iyisin diyeni de yani bu kişiden kişiye değişir.Herkes kizlar üzerinden gitmiş mevzu kendinizsiniz arkadaşlar.Saclarla oynamak,savurmak ıslatmak yıkamak kurutmak fön çekmek bunlar büyük nimetler.Bu yüzden herkes burada yemişim kızını.Kız konusunda sorun yaşayan biri değilim ama kimse de benden değerli değil herkes kel daha iyisin dese de saçlı olmayı yeğlerim
Bende bunu
Ben ozguvensizim demedim ki.. gorusune saygi duyarim ama sac insani yakisikli yapar sac yoksa kafadan yasli gosteriyosun
Bende bunları diyorum zaten ama öyle şeyler yazıyorsunuz ki bazen saç her şeydir ya da kızlar saça bakar gibi ister istemez yazma gereği duyuyorum.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 26 Temmuz 2020, 01:17:43 »
Saç yoksa karizma takıl, saç varsa da dert , sal gitsin dostum😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 18 Eylül 2020, 11:03:37 »
up

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 18 Eylül 2020, 16:45:12 »
Saç yoksa karizma takıl, saç varsa da dert , sal gitsin dostum😉

Abi maşallah sende de bi sakal var maşallah yani karizmanın öz evladısin 👍

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 18 Eylül 2020, 22:20:09 »
Abi maşallah sende de bi sakal var maşallah yani karizmanın öz evladısin 👍
Eyvallah dostum😉🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #67 : 19 Eylül 2020, 06:29:48 »
Saçın önemi 0-25 yaş.
Gücün önemi 25- ...

İyi bir işin ve gelirin olsun saçsız oldugun kimse tarafından farkedilmez.

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 13 Ekim 2020, 23:23:11 »
Bende bunu Bende bunları diyorum zaten ama öyle şeyler yazıyorsunuz ki bazen saç her şeydir ya da kızlar saça bakar gibi ister istemez yazma gereği duyuyorum.

Bazi kizlar yeri gelir kendilerine bile dogru duzgun bakim yapmazlar. Cunku gerek yoktur. Cinselligin afrikasinda yasiyoruz. Elim, kolum olmasada istedigim cogu kizi elde ederim. Kel olsamda, sacli olsamda ulkenin yuzde 95'inden daha iyi gozukurum. Simdi gelelim sac neden onemli.. en azindan benim icin.

Ben kendime asik bir insanim. Kendimi cok seviyorum. Saatlerce aynaya bakarim. Ve benim bir tarzim var. Sac, bu tarzi gosterebilecegim en onemli parca. Ayrica benim gibi narsist insanlarinin kellikten korkmasinin en buyuk sebebi mukemmelligi kaybetme korkusudur.

Yani benim gorusume gore kimse iki bicimsiz, kaprisli Turk kiziyla beraber olacak diye kendine bakmiyordur. Umuyorum.. eger sirf kizlar icin bir erkek kendine bakma geregi duyuyorsa o insan kendine saygisini kaybetmistir.

Zaten bu ulkede en kolay sey bir kizla iliski yasamak. Eger mukemmellige ulasma takintisi yoksa ve kendine asik degilsen, sacin onemi sifir.

Cirkin erkek yoktur bakimsiz erkek vardir.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 13 Ekim 2020, 23:25:08 »
Daha az çirkin olmak için :(

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 14 Ekim 2020, 00:56:33 »
Dostum hem turkiye cinselligin afrikasi diyorsun hem de en kokay is kizlarla iliski yasamak diyon. Anlamadim .

Jumper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #71 : 14 Ekim 2020, 06:21:47 »
Bazi kizlar yeri gelir kendilerine bile dogru duzgun bakim yapmazlar. Cunku gerek yoktur. Cinselligin afrikasinda yasiyoruz. Elim, kolum olmasada istedigim cogu kizi elde ederim. Kel olsamda, sacli olsamda ulkenin yuzde 95'inden daha iyi gozukurum. Simdi gelelim sac neden onemli.. en azindan benim icin.

Ben kendime asik bir insanim. Kendimi cok seviyorum. Saatlerce aynaya bakarim. Ve benim bir tarzim var. Sac, bu tarzi gosterebilecegim en onemli parca. Ayrica benim gibi narsist insanlarinin kellikten korkmasinin en buyuk sebebi mukemmelligi kaybetme korkusudur.

Yani benim gorusume gore kimse iki bicimsiz, kaprisli Turk kiziyla beraber olacak diye kendine bakmiyordur. Umuyorum.. eger sirf kizlar icin bir erkek kendine bakma geregi duyuyorsa o insan kendine saygisini kaybetmistir.

Zaten bu ulkede en kolay sey bir kizla iliski yasamak. Eger mukemmellige ulasma takintisi yoksa ve kendine asik degilsen, sacin onemi sifir.

1 sene öncesine kadar bu kadar ciddi kafaya takmıyordum şuanki düşüncelerim eskisinden daha yoğun ben de aynaya baktığımda kendimi beğenirim hatta bana kelliği yakıştırmayan yok (veya beni teselli ediyorlar ama lafını esirgemeyecek kadar acımasız tanıdıklarım var😃)Sizin de dediğiniz gibi insan kendisini seviyor aynaya bakmayı seviyor ama saçlı olmak gerçekten güzel birşey bu defalarca bu forumda dile getirildi saçını ruh haline göre uzatıp kestirip şekillendirebiliyorsun ama kel olunca aynısın üzüntü ruhsal çöküş mutluluk düğün bayram seyran hep aynısın sakal biraz kurtarıyor ama saç gibi değil bence ben sakalım olana kadar saçım olmasını isterdim o ayrı mesele hergün sakal kesmek zorundaysan o bile açığı kapatmaya uzak oluyor.

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #72 : 14 Ekim 2020, 10:42:20 »

Yürüyedur sarı oğlan 😄  Valla haklısın o ayna karşısında saç düzeltip kendine bakıp ulan yakışıklıyım ben demeler çok güzel. Kendimizi seviyor beee. Saçlar bunu elimizinden alıyor. Kızlarla kolay ilişki yaşamayı nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorum.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 14 Ekim 2020, 17:04:24 »

Başkan sen de kelliği savunucam diye biraz abartmış olamaz misin?
Saçın etkisi sıfır demek baykuşa gözün yok demek

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #74 : 14 Ekim 2020, 17:14:28 »
Arkadaşlar saç tabi ki önemli dış görünüş için ama bu erkeğin her şeyi değil ayrıca şunu da belirtmekte fayda var seyrek nw4-5 saçlar kel kafadan daha kötü durur yani nw4-5 olan birinin saçlarını kazıdığınız zaman adam saçlanmış gibi evrim geçirir bazen. Bu işin öyle ya da böyle bir çözümü var bnun psikolojinizi bozmasına asla izin vermeyin dış görünüşünüzü elinizden geldiğince iyileştirin yani saç yokken yine iyiydim saç olunca daha iyi oldum diyebileceğiniz bir seviyeye çıkartın kendinizi.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Facebook Twitter Instagram