Gönderen Konu: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?  (Okunma sayısı 6485 defa)

Snowly12

• Hero Member
Ynt: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?
« Yanıtla #75 : 15 Ekim 2020, 01:42:41 »
Başkan sen de kelliği savunucam diye biraz abartmış olamaz misin?
Saçın etkisi sıfır demek baykuşa gözün yok demek

Yüz hatların tam oturmadıysa sacın etkisi büyük. Spor yaparak daha maskulen bir yüz elde edebilirsin. Veya hadi sac Ektirdin tutmadı, hoş olmadı. Yüz hatlarında keskin degil. Zaten sac Ekim’i estetik bir operasyon bunu yaptıran kişi jawline operasyonuda gecirebilir. Güzel bir jawline ve 0 kafa ile cok hos olabilirsin. Ama norwood 5 kafayı sen uzatıp seyrek yerleri kapatmaya calisiyorsan gerçekten çok paspal bir görüntü oluyor.

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 15 Ekim 2020, 01:47:04 »
Dostum hem turkiye cinselligin afrikasi diyorsun hem de en kokay is kizlarla iliski yasamak diyon. Anlamadim .

Bunun için bir Kadını insan gibi görmek gerek. Yani kız ustun bir varlık, o seçer ben secilen olurum diye degil. Evet cinsel Afrika’da yasıyoruz ama o kızlarında takıldığı birileri var değil mi? O sen ol işte. Kalitenle, tarzınla, diksiyonunla. Mesela kelsin diyelim hocam. Kız seni arkadaşlarına gösterdiginde “bak şurdaki kel adam.” Demesin. “Bak surdaki kaslı adam desin.”
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 15 Ekim 2020, 01:48:26 »
Yürüyedur sarı oğlan 😄  Valla haklısın o ayna karşısında saç düzeltip kendine bakıp ulan yakışıklıyım ben demeler çok güzel. Kendimizi seviyor beee. Saçlar bunu elimizinden alıyor. Kızlarla kolay ilişki yaşamayı nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorum.

Herkes kendini beğenmeli sevmeli bir kere kanka. Ben kendimi beğenmiyorsam, elin kızı neden begensin?! 😂😂
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Buckley

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #78 : 15 Ekim 2020, 01:51:37 »
Bütün sayfaları okumadım da çok kısa bir örnek vericem. Beckham'ın saçsız halini gördünüz mü? O bile şapka takmazken şapka, bere takıp çektirmeye başladı fotolarını. Özgüveni etkilememesi mümkün değil. Ama barışık olmak lazım. Eğer orantılı bir yüzünüz, güzel bir kafa şekliniz varsa teniniz de uygunsa o kadar kötü olmuyor. Sakalla, tarzla kapatabiliyorsunuz. Somer Sivrioğlu buna iyi bir örnek.

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 15 Ekim 2020, 10:37:41 »
En önemli erkek aksesuarı saç ve sakaldır, kas yapmaktan daha önemlidir
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 26 Ekim 2020, 17:55:53 »
şuan kelleşiyorum ama göze batan bi kelliğim yok yani nw0 olsam görünüşümde bi değişiklik olmayacak
30umda hadi en geç 35'imde parlak kafa olurum ama umrumda değil artık 0a vurur geçerim
bence çirkinler de aynısını yapsın
mesela 24 yaşımdayım kadınlardan bu yaşa kadar hiç ilgi görmedim, sadece şişmanlar tipsiz kızlar ilgi gösterdi
saçlı olsam ne olmasam ne?

hasanovic

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #81 : 26 Ekim 2020, 23:06:18 »
Ağzında dış varken kafada saç varken birini bulup evlenicen sonra saç dökülür kel kalırsın ne olcak avrat senimi boşayacak kelsin diye

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #82 : 28 Ekim 2020, 16:48:25 »
Yakışıklı olan her türlü yakışıklıdır lafına ütopik yakışıklılar hariç katılmıyorum, erkeğin makyajı saç ve sakalıdır. Başka da bir olayı yoktur. O nedenle önemlidir
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

Facebook Twitter Instagram