Gönderen Konu: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?  (Okunma sayısı 6495 defa)

DavyJones

• Hero Member
Ynt: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?
« Yanıtla #45 : 19 Temmuz 2020, 18:38:14 »
Kanka sen ve ben mental olarak sorunlu kişileriz.Diğer normieler gibi yaşayamaz eğelenemez ortamlara adapte olamayız.Ve bunu karışımızdaki kız da fark eder o yüzden sevgili bulsak bile uzun süre tutamayız.Tip değiş mentalimiz ağır yıkık
hahahaha senin dediklerinin yaklaşık aynısını dedi ayrılmak istediğini söylerken

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 19 Temmuz 2020, 18:42:13 »
hahahaha senin dediklerinin yaklaşık aynısını dedi ayrılmak istediğini söylerken
Beni biliyorsun hocam eskiden ağlıyordum niye tipsizim diye(arkadaşım o zamanlar beyin olarak sıkıntılısın derdi ama inanmazdım).
Şimdi artık adım gibi eminim ben mentalcellim(sende öylesin).Bizde berkecan tipi olsaydı da aynı kişiliğe sahip olurduk.En acısıda ne biliyormusun zihini değiştiremeyecek olmanın verdiği umutsuzluk 100 kişiden 1i olduğunu bilmek,hastalık olarak görmesemde net olarak  bu çağa ait olmadığımız belli beyinimiz farklı çalışıyor

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 19 Temmuz 2020, 18:44:41 »
Saçlarını kaybetmenin seni en çok üzen tarafı ne ? Gençliğini saçsız geçirmek mi ? Karşı cins konusu mu ? Yoksa saçlarına aşık olman mı ? Yoksa görüntüm güzel olsun nasıl olursa olsun diye mi düşünüyorsun ? Ona göre bir çözüme kavuşturman lazım bu konuyu.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 19 Temmuz 2020, 18:51:23 »
Saçlarını kaybetmenin seni en çok üzen tarafı ne ? Gençliğini saçsız geçirmek mi ? Karşı cins konusu mu ? Yoksa saçlarına aşık olman mı ? Yoksa görüntüm güzel olsun nasıl olursa olsun diye mi düşünüyorsun ? Ona göre bir çözüme kavuşturman lazım bu konuyu.
Kendim için.
Dış görüntü(Aynaya baktığımda bu çocuk olmuş demeliyim)
Saç bir organın gibi düşün onu kaybetmenin verdiği zarar gerçekten çok can yakıyor.
BDD yani dış görüntüme takıntılıyım.
Kız mevzuları önemli tabi ama mental olarak 0/10 olduğum için Norwood 0 olsamda bir şey değişmeyeceğini biliyorum.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 19 Temmuz 2020, 19:01:47 »
Ben bu başlığa katılmıyorum
Çirkin değilim ama dökülmeyi takıntı etmişimdir.
Beni görenler bir daha bakmak ister

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 19 Temmuz 2020, 19:05:43 »
Norwood 3 kadar sorun yok bence.Fark edilmiyor.Insanlarin dikkatini cekmiyor.Benim 20 yasimda bile   tepelerim hep açıktı.Otobuste on taraflara ,sınifta on sıralara oturmazdim o yuzden.Sonrasinda tabiki ilerledi simdi hiç yok.Ailede herkes norwood 7 benim de olmamam imkansizdi.Açıkcasi bariz bir kelliginiz yoksa yada ekimle kapatacak kadar alaniniz varsa takmayin derim.Yoksa benim gibi agresif saç dokulmesi olanların şansi yok.Ektirene kadar olanla yetinmeye bakin.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 19 Temmuz 2020, 19:20:30 »
Norwood 3 kadar sorun yok bence.Fark edilmiyor.Insanlarin dikkatini cekmiyor.Benim 20 yasimda bile   tepelerim hep açıktı.Otobuste on taraflara ,sınifta on sıralara oturmazdim o yuzden.Sonrasinda tabiki ilerledi simdi hiç yok.Ailede herkes norwood 7 benim de olmamam imkansizdi.Açıkcasi bariz bir kelliginiz yoksa yada ekimle kapatacak kadar alaniniz varsa takmayin derim.Yoksa benim gibi agresif saç dokulmesi olanların şansi yok.Ektirene kadar olanla yetinmeye bakin.
Saç ektirmek kesin çözüm değil ki. Saç dökülmesi sadece genetik değil epigenetik önemli bir rol oynuyor bu kadar ümitsiz olmamak gerek tabi ki tip1-3 arası için konuşuyorum eğer Norwood 6 isen ve saçı takıntı yapıyorsan tak protezi eğer yakışır bana diyorsan saç simülasyonu. İkiside sana mükemmel saç çizgisi kazandırır ama Norwood 6 birine ekim yani bilmiyorum açıkçası seyrek olur vertex açık olur büyük ihtimalle, olmasaydı daha İyi modunda olur.

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

« Yanıtla #52 : 20 Temmuz 2020, 17:25:45 »
Hintell sor    hem çirkin  ve takıntılı  😂 en güzel cvp o verir

hahaha😂😂

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 20 Temmuz 2020, 20:20:03 »
Hintell sor    hem çirkin  ve takıntılı  😂 en güzel cvp o verir

HİNTELL  ayın ondördü gibi
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 22:18:19 Gönderen: dinodin11 »

Jumper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 25 Temmuz 2020, 23:36:56 »
Kendimizi kandirmayalim saç yoksa kızda yoktur.Genç yasta norwood 6 olan birisi olarak konusuyorum.Kizlar genç yasta, erkekte saça bakarlar.Biz nasil kilolu kizlardan hoşlanmiyorsak onlarda kel erkeklerden haz etmiyorlar.Imkaniniz varsa ektirin.Ben ektiremiyorum tutmayacagini bildigim icin .Ama size tutuyorsa sakin bekletmeyin yoksa omrunuzden genclik yillariniz benim gibi kayar gider.25 yasindayim ama 35 40 gibi duruyorum.Boyle bir erkegin nasil kizlar karsisinda sansi olabilir?Ektirenler sanki sadece kendisi icin  mi ekiyor ,asil amaci karsi cinsi etkilemek.Erkegin tipi yoksa en azindan saçi olmali yoksa benim gibi dımdizlak ortada kalirsiniz.Size bakacak olanda kariyer ve para için bakar o kızdan da size hayir gelmez.Ozetle diş gorünuş her seydir
Aynen katılıyorum.Nerde bi ortama girsem ilk çarpıtılan konu benim dökülen saçlarım.Her muhabbette saçların dökülmüş deniyor ya bu beni kahrediyor .Zaten her allahın günü o ayna da kendimi görüp lanet ediyorum zaten.Bugün nw7 olan birisini gördüm yaşı 25 bile yok komple gitmiş ama yüzü gerçekten düzgün yanımdaki saçı olan arkadaşım aynaya bile bakmadan o kişiye  .... Keli diyip yanındaki bayana bunun neyine baktın diye söylendiğini duydum.Saç olunca özgüven de oluyor kertenkele de olsan.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 26 Temmuz 2020, 00:01:29 »
Aynen katılıyorum.Nerde bi ortama girsem ilk çarpıtılan konu benim dökülen saçlarım.Her muhabbette saçların dökülmüş deniyor ya bu beni kahrediyor .Zaten her allahın günü o ayna da kendimi görüp lanet ediyorum zaten.Bugün nw7 olan birisini gördüm yaşı 25 bile yok komple gitmiş ama yüzü gerçekten düzgün yanımdaki saçı olan arkadaşım aynaya bile bakmadan o kişiye  .... Keli diyip yanındaki bayana bunun neyine baktın diye söylendiğini duydum.Saç olunca özgüven de oluyor kertenkele de olsan.
Saçı dökülen çoğu erkeğin hatası bu. Algı da seçicilik de diyebiliriz aslında. Güzel bir kadının yanında çirkin ama saçlı bir adam gördüğünde hemen onu saça bağlar. Aynı şekilde kel bir adamın yanında güzel bir kadın gördüğünde kadınla saçlıyken tanıştığını ya da adamın zengin olduğunu aksinin mümkün olmadığını düşünür. Oysa saçı dökülmesine rağmen özgüveni düşmeyen bir erkek özgüvenlidir. Burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz, yalnız değilsiniz dünya da ki erkeklerin yarısının başına gelen bir durumdan dolayı buradayız mutlu olun mutlu hissedin, öyle ya da böyle o kafada saç bulundurmanın yolu var özgüveninizi kafanızda ki kıllara bağlamayın.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 26 Temmuz 2020, 00:02:21 »
HİNTELL  ayın ondördü gibi
Ayın 14 ü ne?

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 26 Temmuz 2020, 00:06:35 »
Ayın 14 ü ne?
Yüzü güzel insan demek misal “Gelinle damat ayın on dördü gibi” felan denir genelde.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Keloks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 26 Temmuz 2020, 00:07:26 »
Sac her seydir arkadaslar kimse kimseyi kandirmasin sacimi 3 e vurdurdum Allahtan koronadan evdeydik kiz arkadasimla goruntulu konusurken farketti sen bu kadar kel miydin ya dedi bu bile insana koyuyor  20 li yaslar da sacim olmayacaksa 30 40 ta hic olmasin zaten onemli olan genclik

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 26 Temmuz 2020, 00:12:49 »
Sac her seydir arkadaslar kimse kimseyi kandirmasin sacimi 3 e vurdurdum Allahtan koronadan evdeydik kiz arkadasimla goruntulu konusurken farketti sen bu kadar kel miydin ya dedi bu bile insana koyuyor  20 li yaslar da sacim olmayacaksa 30 40 ta hic olmasin zaten onemli olan genclik
Böyle olduğunuz sürece özgüvensiz olmaya mahkumsunuz arkadaşlar kusura bakmayın. Standart bir erkekten saçını al yine standarttır çirkinden yine çirkindir yakışıklı bir adamdan al yine yakışıklıdır. Çirkin ve standart olan kişilerde en fazla yaşı genç gösterir.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Facebook Twitter Instagram