Eşcinsel arkadaşlardan özür diliyorum haklısın düşünemedim alınacaklarını.
sevişmek derken kasdettiğim karşılıklı sevmek paylaşmak etkileşim içine gitmek. Senin eskortla yapabileceğin şey zikişmek ki onada zikişmek denirse.
-Yani eşcinsel değilsen kendini karşı cinse beğendirmeye çalışman çok normal.. neden bunu yadırgadığını anlamadım
-Türkiye’de yaşıyor ve sevgili bulmak için uçağa binip 5-6 saat seyahat etme şansın olmadığına göre Türk kızlarını bu kadar gömmenide anlamadım.
-yakışıklı uzun boylu atletik spor yapmıyorsan Türk kızlarını spor yapmıyor bacakları kısa diye yermenide anlayamadım.
Bu kadar gömdüğün kızlardan biri ile ilişki yasamak için 40 takla atacaksın hemcinsiz burada hepimiz birbirimizi kandırmayalım:)
Karşı cinse yaranmayı değil bir selam almak için 40 takla atmayı ve saçım dökülürse kimse bana bakmaz mantığını yadırgıyorum
Spor yapmıyor değilim tenis oynuyorum, tabi ki Dwayne Johnson değil vücudum tenisçi fiziğim var 68 kilo 1.80 boy
Birinden sevgi almak istiyorsan o her türlü bulunur.
Tenis antrenörüyüm aynı zamanda müzikle ilgileniyorum İtalyan ve Kore stillerinin karışımı kendime özgü stilim var. Aynı zamanda tarihin belirli bir bölümüyle ilgili araştırma yapıyorum. Karşı cinsle ilişki yaşamak için 40 takla atmıyorum ve atmayacağım. Benim seviyeme gelebilecek bir Türk kızı bulursam tabi ki karşılıklı ilişki yaşarım ama önce benim seviyeme ve standardıma ulaşması lazım. Onların 40 takla atması gerek.