Gönderen Konu: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?  (Okunma sayısı 6631 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?
« Yanıtla #30 : 18 Temmuz 2020, 01:39:43 »
Saçsızlık ve kilo insanları olduğundan daha kötü gösterir de o yüzden. Saç, diş, kilo bunlar düzgün oldukça belli bir standart her zaman korunur. Ama bazen de saçlarını kaybedip, karizma kazanan insanlar da yok değil. Tabi bu da biraz insanın kişiliğiyle ilgil tamamlayıcı bir durum. Yani insan kendini geliştirdikçe her zaman umut vardır. Gece gece bir hayat dersi verelim :D

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 18 Temmuz 2020, 01:43:18 »
Saçsızlık ve kilo insanları olduğundan daha kötü gösterir de o yüzden. Saç, diş, kilo bunlar düzgün oldukça belli bir standart her zaman korunur. Ama bazen de saçlarını kaybedip, karizma kazanan insanlar da yok değil. Tabi bu da biraz insanın kişiliğiyle ilgil tamamlayıcı bir durum. Yani insan kendini geliştirdikçe her zaman umut vardır. Gece gece bir hayat dersi verelim :D

Kilonun azlığı da önemli bir sorun. Boyum 180, 67 68 kiloydum ama corona oldum sanırım 2 haftadır boğazımda gıcık vardı şimdi o geçti arada ateşim yükseliyor ve ishal devam ediyor 65.5 oldum adam gibi yiyemiyorum ishalim diye, iyice tipsizleştim.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 18 Temmuz 2020, 01:50:17 »
Kilonun azlığı da önemli bir sorun. Boyum 180, 67 68 kiloydum ama corona oldum sanırım 2 haftadır boğazımda gıcık vardı şimdi o geçti arada ateşim yükseliyor ve ishal devam ediyor 65.5 oldum adam gibi yiyemiyorum ishalim diye, iyice tipsizleştim.

Şimdi konuya atılmış mesajları okudum da. Çirkinim deyip özgüveninizi baskılamak doğru bir yaklaşım değil. Her zaman daha iyi olabilirsiniz. Bir sürü ünlü insan var, çok mu yakışıklılar? Yanlarında çok güzel kızlar oluyor! Kilonun az olması da kötü bir durum evet. Hastalıktan dolayı değilse bu sorunu çözebilirsiniz. Bu arada hasta hissediyorsanız, gereken yerlere başvurmanızda kendiniz, aileniz ve çevreniz açısından iyi olacaktır. Neyse yani önemli olan kendinizi geliştirebilmekte. Özgüven özellikle çok önemli. Boş yere stres yapmanız sizi daha iyi yapmayacak. Ömürden gidiyor sadece...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 18 Temmuz 2020, 01:52:42 »
Eşcinsel arkadaşlardan özür diliyorum haklısın düşünemedim alınacaklarını.

sevişmek derken kasdettiğim karşılıklı sevmek paylaşmak etkileşim içine gitmek. Senin eskortla yapabileceğin şey zikişmek ki onada zikişmek denirse.
-Yani eşcinsel değilsen kendini karşı cinse beğendirmeye çalışman çok normal.. neden bunu yadırgadığını anlamadım
-Türkiye’de yaşıyor ve sevgili bulmak için uçağa binip 5-6 saat seyahat etme şansın olmadığına göre Türk kızlarını bu kadar gömmenide anlamadım.
-yakışıklı uzun boylu atletik spor yapmıyorsan Türk kızlarını spor yapmıyor bacakları kısa diye yermenide anlayamadım.
  Bu kadar gömdüğün kızlardan biri ile ilişki yasamak için 40 takla atacaksın hemcinsiz burada hepimiz birbirimizi kandırmayalım:)
Karşı cinse yaranmayı değil bir selam almak için 40 takla atmayı ve saçım dökülürse kimse bana bakmaz mantığını yadırgıyorum
Spor yapmıyor değilim tenis oynuyorum, tabi ki Dwayne Johnson değil vücudum tenisçi fiziğim var 68 kilo 1.80 boy
Birinden sevgi almak istiyorsan o her türlü bulunur.
Tenis antrenörüyüm aynı zamanda müzikle ilgileniyorum İtalyan ve Kore stillerinin karışımı kendime özgü stilim var. Aynı zamanda tarihin belirli bir bölümüyle ilgili araştırma yapıyorum. Karşı cinsle ilişki yaşamak için 40 takla atmıyorum ve atmayacağım. Benim seviyeme gelebilecek bir Türk kızı bulursam tabi ki karşılıklı ilişki yaşarım ama önce benim seviyeme ve standardıma ulaşması lazım. Onların 40 takla atması gerek.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 18 Temmuz 2020, 02:57:59 »
Karşı cinse yaranmayı değil bir selam almak için 40 takla atmayı ve saçım dökülürse kimse bana bakmaz mantığını yadırgıyorum
Spor yapmıyor değilim tenis oynuyorum, tabi ki Dwayne Johnson değil vücudum tenisçi fiziğim var 68 kilo 1.80 boy
Tenis antrenörüyüm aynı zamanda müzikle ilgileniyorum İtalyan ve Kore stillerinin karışımı kendime özgü stilim var. Aynı zamanda tarihin belirli bir bölümüyle ilgili araştırma yapıyorum. Karşı cinsle ilişki yaşamak için 40 takla atmıyorum ve atmayacağım. Benim seviyeme gelebilecek bir Türk kızı bulursam tabi ki karşılıklı ilişki yaşarım ama önce benim seviyeme ve standardıma ulaşması lazım. Onların 40 takla atması gerek.
İyi olan kazansın kafası reis +1  ;D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 18 Temmuz 2020, 09:53:23 »

İtalyan ve Kore stili karışımı stilin varsa o ayrı konu, gerisini kızlar düşünsün.. sarışın kafkas denk getirmesi zor ama denk gelenleri eleyip arasından iyi birisiyle devam edersin . Sonucta alternatif çok bide yakışıklı ve aynı zamanda İtalyan-Kore karışımı Still sahibi olunca seçici oluyor insan. Sana saçta lazım değil bence boşa dert ediyorsun

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 18 Temmuz 2020, 14:09:49 »
İpne değilsen kendini karşı cinse beğendirmek için çaba sarfetmek gayet normal... hem cinsinden hoşlanıyorsan ozmaan tabiki hemcinsine beğendirmek için çaba sarfetmek gerekir.
Bütün canlılar  aleminde bu iş böyledir. Karşı cinsin dikkatini cezbetmek ve yaşamı sürdürebilinir hale getirmeye programlanmıştır tüm canlılar.Arizona kertenkelesi de olsan durum bundan ibaret.
Türk kızları dünyanın bir çok milletinin bayanlarına naZaran cazibesi daha az bunkonuda haklı olabilirsin ama yinede çok nankör olmamalı dünyanın diğer yarısından çok daha güzel ve bakımlılar.Slav kızları  çok daha bakımlı ve güzel diye sevişmek için uçakla 5 saat yol gitmekte çok akılcı bir çöZüm degil. Keza karşı cins ile tüm münasebeti kesmekte..
Güzel görünmek özellikle çağımız dünyasında çok çok önem taşıyan bir husus. Beraberinde getireceği özgüveni ile birleştiğinde bu dünyayı çok daha rahat ve keyifli yaşanır bir hale soktuğu da kesin. Durum böyle olunca saçtan tut, tırnağa kadar, bıtoxtur , lipo dur her bir estetik müdehale herkesin arzuladığı birsey.

“Saç nedir yahu gereksiz takıntı... Türk kızları zaten kıllı çirkin .. “ demekle olmuyor bu işler maalesef. Yazdıklarını okuyunca 190 boyunda atletik vücutlu sürekli spor yapan  bütün kızların peşinden koşturan ve çok Zeki olduğun için karşı cinsi etkileme hususunda  estetik güzelliğe ihtiyaç duymayan özgüveni yüksek biri olduğunu , yurtdışında yaşıyor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ama maalesef herkes senin kadar şanslı değil..
aynen katılıyorum sloocer sana

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 18 Temmuz 2020, 21:11:15 »
Üstadım yine kırmızı hapı damardan vermişsin

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 18 Temmuz 2020, 21:35:57 »
Üstadım yine kırmızı hapı damardan vermişsin
siyah

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 18 Temmuz 2020, 21:56:44 »
saç erkekte gücü temsil ediyor yelesi olmayan aslan gibi güçsüz görünmekle eşdeğer bir şey olarak düşün
,üstelik  kel erkek paspal bir görünüme saçlılara nazaran bir adım daha  yakındır.

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 19 Temmuz 2020, 16:22:17 »
Kendimizi kandirmayalim saç yoksa kızda yoktur.Genç yasta norwood 6 olan birisi olarak konusuyorum.Kizlar genç yasta, erkekte saça bakarlar.Biz nasil kilolu kizlardan hoşlanmiyorsak onlarda kel erkeklerden haz etmiyorlar.Imkaniniz varsa ektirin.Ben ektiremiyorum tutmayacagini bildigim icin .Ama size tutuyorsa sakin bekletmeyin yoksa omrunuzden genclik yillariniz benim gibi kayar gider.25 yasindayim ama 35 40 gibi duruyorum.Boyle bir erkegin nasil kizlar karsisinda sansi olabilir?Ektirenler sanki sadece kendisi icin  mi ekiyor ,asil amaci karsi cinsi etkilemek.Erkegin tipi yoksa en azindan saçi olmali yoksa benim gibi dımdizlak ortada kalirsiniz.Size bakacak olanda kariyer ve para için bakar o kızdan da size hayir gelmez.Ozetle diş gorünuş her seydir

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 19 Temmuz 2020, 17:23:03 »
..
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2020, 18:03:25 Gönderen: DavyJones »

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 19 Temmuz 2020, 18:08:25 »
..
Alakasi yok bence seni kırmamak için onu bahane ederek ayrılmıştır.

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 19 Temmuz 2020, 18:23:22 »
Alakasi yok bence seni kırmamak için onu bahane ederek ayrılmıştır.
tipsizim diye mi ayrıldı
saçım uzun sayılırdı döküldüğü belli olmuyordu

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 19 Temmuz 2020, 18:37:15 »
tipsizim diye mi ayrıldı
saçım uzun sayılırdı döküldüğü belli olmuyordu
Kanka sen ve ben mental olarak sorunlu kişileriz.Diğer normieler gibi yaşayamaz eğelenemez ortamlara adapte olamayız.Ve bunu karışımızdaki kız da fark eder o yüzden sevgili bulsak bile uzun süre tutamayız.Tip değiş mentalimiz ağır yıkık

Facebook Twitter Instagram