Gönderen Konu: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?  (Okunma sayısı 6490 defa)

Gregor59

• Hero Member
Ynt: Çirkinler neden saç dökülmesini takıntı haline getiriyor?
« Yanıtla #16 : 17 Temmuz 2020, 22:58:24 »
Sprey sık

Sprey siksanda tel tel oluyor kafa derisi 1 2 cm içeri kadar görünüyor on çizgiden. Yani bir fark yaratmıyor sprey de.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 18 Temmuz 2020, 00:44:23 »
yanlış düşünüyorsun bizim ülkede saçın yoksa karşı cinse eksi olarak görünüyorsun paranda yoksa yaşama yani😂saç bir erkeğin % 70 şini tamamlıyor sana şunu da söyleyim saçları yerinde olupta tamamen öküz insanlar tanıyıyorum saçları olduğu için o öküzlükleri göze batmıyor saçın olacaksa tam olacak olmayacaksa hiç olmayacak öyle ekim ile falan seyrek jafanın yarısındq saç var yarısında yok afedersiniz o da bi boka yaramıyor anadan gelecek saçlar😄

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 18 Temmuz 2020, 00:59:37 »
yanlış düşünüyorsun bizim ülkede saçın yoksa karşı cinse eksi olarak görünüyorsun paranda yoksa yaşama yani😂saç bir erkeğin % 70 şini tamamlıyor sana şunu da söyleyim saçları yerinde olupta tamamen öküz insanlar tanıyıyorum saçları olduğu için o öküzlükleri göze batmıyor saçın olacaksa tam olacak olmayacaksa hiç olmayacak öyle ekim ile falan seyrek jafanın yarısındq saç var yarısında yok afedersiniz o da bi boka yaramıyor anadan gelecek saçlar😄
Neden kendinizi karşı cinse beğendirmeye çalışıyorsunuz ? Karşı cins bir şey olsa tamam diyeceğim ama söz konusu Türk kızları. Dünyanın en kısa bacak boyuna sahipler, genelde spor dahi yapmıyorlar bazıları kıllarını bile almıyor. Bunlara yaranacağıma bekar ölürüm daha iyi. Ayrıca o %70 kısmına katılmıyorum saç tipi değiştirmez ki saçsızken çirkinsen saçlıykende çirkinsindir en fazla gençleşirsin. Tanıdığım birisi mesela kellik problemini yüz hatlarını kelliğe yakıştırarak çözdü, jawline+Rinoplasti bir de diyet yaptı mis gibi oldu saç en fazla % 30-40
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 18 Temmuz 2020, 01:03:24 »

Hacı abi peki sence ben 0a mı vurayım?
Tellerimin yere düştüğünü görünce üzülüyorum ve yazın rahatsız ediyor.

Aha bugün çektim

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 18 Temmuz 2020, 01:16:43 »
bu saçta sorun göremiyorum tepe verteks saçlıysa sadece yanları kısaltırıp daha güzel durur saçların

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 18 Temmuz 2020, 01:20:35 »
bu saçta sorun göremiyorum tepe verteks saçlıysa sadece yanları kısaltırıp daha güzel durur saçların
Yanlar açık hocam.
Tepede saç var tabi. Sadece şakaklar açıldı.
Tipsiz olduğum için yanları kısaltıp üstleri uzun bıraktığımda kertenkeleye benziyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 18 Temmuz 2020, 01:21:31 »
Neden kendinizi karşı cinse beğendirmeye çalışıyorsunuz ? Karşı cins bir şey olsa tamam diyeceğim ama söz konusu Türk kızları. Dünyanın en kısa bacak boyuna sahipler, genelde spor dahi yapmıyorlar bazıları kıllarını bile almıyor. Bunlara yaranacağıma bekar ölürüm daha iyi. Ayrıca o %70 kısmına katılmıyorum saç tipi değiştirmez ki saçsızken çirkinsen saçlıykende çirkinsindir en fazla gençleşirsin. Tanıdığım birisi mesela kellik problemini yüz hatlarını kelliğe yakıştırarak çözdü, jawline+Rinoplasti bir de diyet yaptı mis gibi oldu saç en fazla % 30-40

İpne değilsen kendini karşı cinse beğendirmek için çaba sarfetmek gayet normal... hem cinsinden hoşlanıyorsan ozmaan tabiki hemcinsine beğendirmek için çaba sarfetmek gerekir.
Bütün canlılar  aleminde bu iş böyledir. Karşı cinsin dikkatini cezbetmek ve yaşamı sürdürebilinir hale getirmeye programlanmıştır tüm canlılar.Arizona kertenkelesi de olsan durum bundan ibaret.
Türk kızları dünyanın bir çok milletinin bayanlarına naZaran cazibesi daha az bunkonuda haklı olabilirsin ama yinede çok nankör olmamalı dünyanın diğer yarısından çok daha güzel ve bakımlılar.Slav kızları  çok daha bakımlı ve güzel diye sevişmek için uçakla 5 saat yol gitmekte çok akılcı bir çöZüm degil. Keza karşı cins ile tüm münasebeti kesmekte..
Güzel görünmek özellikle çağımız dünyasında çok çok önem taşıyan bir husus. Beraberinde getireceği özgüveni ile birleştiğinde bu dünyayı çok daha rahat ve keyifli yaşanır bir hale soktuğu da kesin. Durum böyle olunca saçtan tut, tırnağa kadar, bıtoxtur , lipo dur her bir estetik müdehale herkesin arzuladığı birsey.

“Saç nedir yahu gereksiz takıntı... Türk kızları zaten kıllı çirkin .. “ demekle olmuyor bu işler maalesef. Yazdıklarını okuyunca 190 boyunda atletik vücutlu sürekli spor yapan  bütün kızların peşinden koşturan ve çok Zeki olduğun için karşı cinsi etkileme hususunda  estetik güzelliğe ihtiyaç duymayan özgüveni yüksek biri olduğunu , yurtdışında yaşıyor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ama maalesef herkes senin kadar şanslı değil..

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 18 Temmuz 2020, 01:24:29 »
İpne değilsen kendini karşı cinse beğendirmek için çaba sarfetmek gayet normal... hem cinsinden hoşlanıyorsan ozmaan tabiki hemcinsine beğendirmek için çaba sarfetmek gerekir.
Bütün canlılar  aleminde bu iş böyledir. Karşı cinsin dikkatini cezbetmek ve yaşamı sürdürebilinir hale getirmeye programlanmıştır tüm canlılar.Arizona kertenkelesi de olsan durum bundan ibaret.
Türk kızları dünyanın bir çok milletinin bayanlarına naZaran cazibesi daha az bunkonuda haklı olabilirsin ama yinede çok nankör olmamalı dünyanın diğer yarısından çok daha güzel ve bakımlılar.Slav kızları  çok daha bakımlı ve güzel diye sevişmek için uçakla 5 saat yol gitmekte çok akılcı bir çöZüm degil. Keza karşı cins ile tüm münasebeti kesmekte..
Güzel görünmek özellikle çağımız dünyasında çok çok önem taşıyan bir husus. Beraberinde getireceği özgüveni ile birleştiğinde bu dünyayı çok daha rahat ve keyifli yaşanır bir hale soktuğu da kesin. Durum böyle olunca saçtan tut, tırnağa kadar, bıtoxtur , lipo dur her bir estetik müdehale herkesin arzuladığı birsey.

“Saç nedir yahu gereksiz takıntı... Türk kızları zaten kıllı çirkin .. “ demekle olmuyor bu işler maalesef.

Balkan yada Kafkas kökenli sarışın Türk kızların köpeği olurum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 18 Temmuz 2020, 01:26:20 »
Balkan yada Kafkas kökenli sarışın Türk kızların köpeği olurum.

Yaş kaç?

DavyJones

• Hero Member

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 18 Temmuz 2020, 01:28:50 »
24

Abi tavsiyesi sen yine kimsenin köpeği olma. Hiç hoş bir tabir değil bu. Kendinide kandırma Türk kızları çirkin işim olmaz vs. Diye.. “kedi -ciğer-mundar” 3lemesini anımsatıyor yazdıklarının tamamı.

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 18 Temmuz 2020, 01:29:53 »
Abi tavsiyesi sen yine kimsenin köpeği olma. Hiç hoş bir tabir değil bu. Kendinide kandırma Türk kızları çirkin işim olmaz vs. Diye.. “kedi -ciğer-mundar” 3lemesini anımsatıyor yazdıklarının tamamı.
Ben Türk kızları çirkin demedim ki. Ben çirkinim dedim.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 18 Temmuz 2020, 01:30:40 »

“Saç nedir yahu gereksiz takıntı... Türk kızları zaten kıllı çirkin .. “ demekle olmuyor bu işler maalesef. Yazdıklarını okuyunca 190 boyunda atletik vücutlu bütün kızların peşinden koşturan ve çok Zeki olduğun için karşı cinsi etkilemek için estetik güzelliğe ihtiyaç duymayan biri olduğunu , yurtdışında yaşıyor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ama maalesef herkes senin kadar şanslı değil..
Yurt dışında yaşamıyorum atletik değilim çok da uzun değilim estetik güzelliğe ihtiyacım olmasa zaten burada olmazdım ayrıca eşcinsellere ipne demende hakaret oluyor. Her neyse bunlar önemsiz detaylar sırf sevişmek içinse kirala bir eskort bitir işini. Ya da takıl biriyle bir süre seviştiken sonra bırak.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 18 Temmuz 2020, 01:39:28 »
Yurt dışında yaşamıyorum atletik değilim çok da uzun değilim estetik güzelliğe ihtiyacım olmasa zaten burada olmazdım ayrıca eşcinsellere ipne demende hakaret oluyor. Her neyse bunlar önemsiz detaylar sırf sevişmek içinse kirala bir eskort bitir işini. Ya da takıl biriyle bir süre seviştiken sonra bırak.
Eşcinsel arkadaşlardan özür diliyorum haklısın düşünemedim alınacaklarını.

sevişmek derken kasdettiğim karşılıklı sevmek paylaşmak etkileşim içine gitmek. Senin eskortla yapabileceğin şey zikişmek ki onada zikişmek denirse.
-Yani eşcinsel değilsen kendini karşı cinse beğendirmeye çalışman çok normal.. neden bunu yadırgadığını anlamadım
-Türkiye’de yaşıyor ve sevgili bulmak için uçağa binip 5-6 saat seyahat etme şansın olmadığına göre Türk kızlarını bu kadar gömmenide anlamadım.
-yakışıklı uzun boylu atletik spor yapmıyorsan Türk kızlarını spor yapmıyor bacakları kısa diye yermenide anlayamadım.
  Bu kadar gömdüğün kızlardan biri ile ilişki yasamak için 40 takla atacaksın hemcinsiz burada hepimiz birbirimizi kandırmayalım:)

Facebook Twitter Instagram