Saç Ekimi Sonuçları
Hocam saçlarınıza imrenerek baktım güncel olanlara, ilk görsellerinizi gördüm 31-32 durmuyorsun zaten şimdi vitaminler ve yeni saçlarla tüm havan değişir gibi çevrende Şimdi bir sorum var hocam ama dürüst ol.Aşağı yukarı 3-3,5 aydır Prsocar kullanıyorsun. Cinsellik konusunda yan etki neler gördün acaba? Prsocar ı Serkan Aygın mı önerdi?
Takviye olarak bunlari aldik. Uzun sureli kullanimda umarim iyi sonuclari aliriz
hocam süreciniz çok güzel gidiyor umarım daha da iyi olur, bioksinin minoxidil den memnunmusunuz? gördüğüm kadarıyla minoxile göre fiyatı da çok daha uygun.
Bilgiler için teşekkür ederiz. Kullanmak isteyenler aşırı merak ediyor insanların hepsi dürüst değil. Bana göre de dediğiniz olaylar problem kategorisinde yer almaz. Tabi bünyeden dolayı mı yoksa vitamin ve etkinliklerinizden dolayı mı yan etki olmadı net bilemiyoruz. Üroloji doktorunda testler yaptıracağım seviyelerim yüksek çıkarsa ve doktor deneyebilirsin derse Proscar ı 6-9 ay düzenli kullanmayı düşünüyorum. 6 ayda sonra haftada birkaç kere alırım sanırım. Yan etki olursa zaten bırakırım.
teşekkür ederim hocam dilekleriniz için. minoksil çok komplike bir karışım değil ve maliyeti de ucuz olduğu için bu marka da açıkçası Türk markası ve birçok sitede olduğu için fiyatında dolayı tercih ettim. birçok ilaç kullandığım için hangisi ne kadar etki yapıyor açıkçası kestiremiyorum. eczaneden %5 oranında minoksil karışımı yapmalarını isterseniz size verecekleri fiyata bir bakın derim. bioksininden bile daha ucuz olacaktır. miracle losyon vardı birara çok popüler bir karışımdı ve eczanelerde hazırlanıyordu. onun fiyatı mesela çok yüksek değildi. forum sitelerinde bu bioksinin ile illgili kötü bir yorum görmedim. eğer siz de karşılaşırsanız bildirirseniz memnun olurum.