Gönderen Konu: 19 yaşındayım seboreik dermatit saçlarımı çok döktü  (Okunma sayısı 4272 defa)

Ynt: 19 yaşındayım seboreik dermatit saçlarımı çok döktü
« Yanıtla #15 : 20 Temmuz 2020, 17:34:50 »
BEYLER YİNE SÖYLÜYORUM HEAD AND SHOULDER CLİNİC STRENGH KULLANIN SONRADA BANA DUA EDİN. HER KAFA DERİSİ VE TİPİ İÇİN İŞE YARIYOR. BİRAZ PAHALI BİR ŞAMPUAN AMA ŞİDDETLE ÖNERİYORUM. İLK YIKAMADA ETKİSİ VAR HAFTADA 2 YIKAYIN DİĞER GÜNLER NORMAL ŞAMPUANINIZLA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2020, 13:15:23 »
Seboreik dermatit saç dökülmesi yapıyor mu?

Yolverin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 02 Eylül 2020, 01:25:58 »
Kardeş türkiyede olmayan ama hepsiburadadan alabileceğim, head and shoulder clinic streng bu şampuanı al bana dua et

Araştırdım ve çok olumlu yorum gördüm hakkında merak etmedim değil 🤔

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 02 Eylül 2020, 11:37:03 »
Sa , senim yaşadığın sorunlarının aynısını koronada yaşadım , saçlı derim de inanılmaz kaşıntı beyaz beyaz dökülme , inanılmaz saç dökülmesi , sonra gittim konazol şampuan aldım ara da saç diplerine sirke suyunu masajla yedirdim ama halen kaşıntı yanmalı batma hissi gibi şeyler hiç gitmedi ara ara geliyor gün içinde,  elimde egzama çıktı ondan sonra saçım da bu sorunları yaşadım , ama gel gelelim dökülen saçlarım çıkacak mı bilmiyorum ama kesinlikle 4 ay da %30,40 kaybettim, kan tahlili verdim haftaya Çarşamba’ya kontrole gidiyorum , 26 yaşına kadar çok hafif açılan saçlarım da genel olarak seyrelme yaşadım agresif genetik dökülme mi yoksa egzema mı döktü bilmiyorum, babamda amcam da fırça gibi saçlar var , kardeşim de sorun yok , tekrar çıkması için xpecia ve dermastamp kullanıyorum bir de emu yağı sürüyorum ama kaşıntı için bir şey yapamıyorum kaşıdıkça saçlarım dökülüyor ya da dökülmesi artıyor gibi , bu sorunun çözümü tamamen kellik mi onu da bilmiyorum. Sonumuz hayır ola.

Tek yumurta ikiziyim, kardeşimde sorun yok, bende var. Seboreik dermatit yüzünden dökülüyor sanırım benim de, yoksa kardeşimde de olurdu.

Facebook Twitter Instagram