Konuyu takipteyim , ben de Ekim yaptıralı 1 ay oldu , umarım süreç sonuna doğru herşey netleşir de ona göre adım atarız.
Benim vertex de çok fazla ince ve cansız saç var , onları bi güçlendirsem cidden güzel olur.
Ama merak ettiğim bi nokta var , bunu diyelim yaptırdık 3 bin tl verip 1 seneye böldürdük işlemi , her sene yapmamız mı gerekecek ?
Yani bu bizi ne kadar götürür o da var şimdi. Ve yan etki olmadığı 3 ayda 1 kullanımlar da olmadığı söyleniyor , 1 yıla bölünmüş bir şekil de kullanım da yan etki görülüp görülmediği belli mi acaba ?
Son olarak da cidden teşekkürler hocam araştırmışsınız vakit ayırıp bizlerle paylaşıyorsunuz reklam yapmadığınızı biliyoruz.
Aga genetik saç dökülmen varsa, ne ürün kullanırsan kullan, bıraktığın anda zayıflama, dökülme kaldığı yerden devam eder. Aynı bile kalmaz. Çünkü saç dht ye duyarlı ve tedaviyi kestiğinde yine dhtye karşı savunmasız bırakmış oluyorsun.
Eğer gen tedavisi veya farklı bir tedavi icat edilirse farklı olur belki , onu bilemem.
Yukarıda arkadaş doktorun kendine yaptığı kampanyada 3000 kiraya 12 sean prp+mezo demiş. Anladığım kadarıyla 6 mezo+6 prp oluyor yanşışsam düzeltin.
Prp istemiyorum sadece mezo yaptırayım desen, doktor belki 12 seans mezoya çevirse bunu. 3000 liraya 12 seans dutas mezoyerapisi alsan, seansı 250 liraya gelir ki, her seans 3 dediğinde, aylık 80 liraya denk gelir. Ki eğer sürdürülebilir yanetkileri olmazsa anlamında yani ve etkili bir tedavi seçeneği olursa, muhteşem bir tedavi plmuş olur. 80 lira çerez parası. Hadi geçtim 3000 liraya 6 seans mezo olsa bile aylık 166 lira oluyor.
Bu bile çok iyi. 3 ayda bir yarım saat merkeze gidip uzanıyorsun, sonra kafan rahat. Rüya gibi.