Gönderen Konu: Saç Ekimi için Uygun Degil miyim?  (Okunma sayısı 3531 defa)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi için Uygun Degil miyim?
« Yanıtla #16 : 19 Temmuz 2020, 19:16:30 »
İnsanlar bakarken ensesindeki saçlara mi bakiyolar?

Yanlış anlamissin  arkadaş donordekiler derken Ekim yapılacak sac var donorde demek istedi sanırım.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Temmuz 2020, 19:27:08 »
Ekim yaptırsan da olur yaptırmasanda senin kendi durumuna kalmış.
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 19 Temmuz 2020, 19:31:57 »
Finas kullanmayı düşünüyorsanız ekime gerek duyacagınızı sanmıyorum kafanızda finasterid in toparlayacağı çok fazla saç var 👍

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 19 Temmuz 2020, 20:39:28 »
Finas kullanmayı düşünüyorsanız ekime gerek duyacagınızı sanmıyorum kafanızda finasterid in toparlayacağı çok fazla saç var 👍

Çok abartılı olmadı mı sence ekime gerek kalmaz diyerek : ) finasterid belki biraz kalite artışı sağlar ama söylediğiniz kadar etki etmez bence.arkadasin aslında benzer dökülmede biri vardı asmedde Ekim yapan yeni yaptı hatta sanırım finasterid kullanıp hiç fayda görmedi tabi arkadaş .asmed ilk kabul etmiyordu sonradan kabul etmislerdi.Ama dediğim gibi bu saça finasterid pek etki etmez kalite artışı sağlar ama finasterid kullanırsa yinede  ekim şart.saclari uzatıp asmede öyle resim atarsa  daha iyi olur bence .Tabi yinede asmed finasterid şart kosucak.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 01:18:50 Gönderen: Beysev »

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #20 : 19 Temmuz 2020, 20:56:15 »
+1 finasterid bu saçı kapatmaz mucize beklemeyin ilaçtan faydası olurmu tabiki olur saçların kalitesi artar dökülmeyi bi nebze durdurabilir fakat bu saça ekim şart

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 19 Temmuz 2020, 21:05:48 »
+1 finasterid bu saçı kapatmaz mucize beklemeyin ilaçtan faydası olurmu tabiki olur saçların kalitesi artar dökülmeyi bi nebze durdurabilir fakat bu saça ekim şart
Kesinlikle katılıyorum saç çok seyrelmis ve ince telli

drfrkn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 19 Temmuz 2020, 21:19:38 »
Saclarim cok ince telli evet, yorumlarinizi dikkate aliyorum arkadaslar. Tesekkurler

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #23 : 19 Temmuz 2020, 21:43:50 »
Ben sizin yerinizde olsam minox+finans kullanirdim. Bu ikisi büyük katki saglayabilir, saglamazsa kaybedecek bir seyiniz yok ekimi gerceklestirebilirsiniz.

drfrkn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 20 Temmuz 2020, 17:02:51 »
Asuman Hair ile 9 Agustos saat 8:30 icin anlastim arkadaslar. Surec nasil olucak cok bir fikrim yok acikcasi. Bu 20 günlük surecte yapmami istediginiz herhangi bir sey var mi? Tavsiye niteliginde. Takviye, vitamin vs. Hepinize tesekkurler. Ekim sonrasi detaylari paylasmaya devam edecegim.

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 20 Temmuz 2020, 18:43:26 »
Hayırlı olsun, insallah basarili bir operasyon olur. Finansterid kullanmayı düşünüyorsanız başlayabilirsiniz simdiden. Kan sulandirici takviyeleri xpecia gibi operasyona bir hafta kala birakmaniz lazim.

drfrkn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 20 Temmuz 2020, 19:37:59 »
Hayırlı olsun, insallah basarili bir operasyon olur. Finansterid kullanmayı düşünüyorsanız başlayabilirsiniz simdiden. Kan sulandirici takviyeleri xpecia gibi operasyona bir hafta kala birakmaniz lazim.

Cok saolun. Finasteride icin emin degilim henuz. Urolog hocalarima danismayi dusunuyorum. Su an sac icin hicbir takviye kullanmiyorum. Xpecia, solgar vitamin vs. icin erken mi? Ekim sonrasi mi baslamaliyim?

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 20 Temmuz 2020, 19:41:21 »
Erken diye bir sey yok hocam. Ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi, saclarinizi beslemis olursunuz. Xpecia'yi operasyondan bir hafta once birakmayi unutmayin yeterli.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 20 Temmuz 2020, 19:57:05 »
Kardesim bence kafa yapın çok güzel ektirmesen bu halin bile gayet iyi bence

drfrkn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 20 Temmuz 2020, 20:02:04 »
Kardesim bence kafa yapın çok güzel ektirmesen bu halin bile gayet iyi bence

Hocam cevremdeki herkes ayni seyi soyluyor. Ama fotograf cekilirken bile cekilesim gelmiyor. Aynaya bakmaktan yoruldum. Bana iskence haline geldi. Saclarimi cok seviyordum. 2 yil oncesine kadar her sey yolundaydi. Omuzlara kadar uzatmistim fotografda yuklerim uygun bir zamanda :) . Tek istegim eskisi gibi olmasi. Umarim yanlis bir sey yapmam. Ekimden sonra iyice kötü hale gelirse psikolojim alt üst olabilir. Bu konuda kendime hic guvenemiyorum. Eylul gibi calismaya basliyicam zaten. Onun da stresi var... Yorumlariniz benim icin cok degerli. Hepinize tesekkur ediyorum.

Facebook Twitter Instagram