Gönderen Konu: (Finasterid) Saçımı döküyor  (Okunma sayısı 8137 defa)

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
(Finasterid) Saçımı döküyor
« : 15 Temmuz 2020, 22:30:10 »
Arkadaşlar finasterid 2 aydır kullanıyorum, ilk 2 hafta güzeldi Bi kararmalar oldu, hacim kazandı saçlar. Şuan  nedense dökülüyor genelde sarı minyatürleşen saçlarım dökülüyor,  hacim olarak ve sağladığı saçımdaki kalınlık da gitti bunun sebebi ne olabilir kullanmaya devam etmelimiyim  tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

kelboy85

• Hero Member
Ynt: (Finasterid) Saçımı döküyor
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2020, 22:42:14 »
Fin 2 haftada etki gostermez. Sacindaki olumlu olumsuz gelismeler fin den bagimsiz dostum. Mevsim yada kullandigin baska biseyden olabilir

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2020, 22:45:47 »
Fin 2 haftada etki gostermez. Sacindaki olumlu olumsuz gelismeler fin den bagimsiz dostum. Mevsim yada kullandigin baska biseyden olabilir

Etki göstermez derken ilk zamanlar bariz belli olan bir kalınlaşma olmuştu saç tellerim ince telli ve bariz kalınlaştığını farkedebilşyordum hocam

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2020, 22:47:48 »

Şuan yaşadığım dökülme belki mevsimselde olabilir tabi. Ama genelde minyatürleşen saçlarım dökğlğyor

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2020, 22:49:22 »
Bu arada kullandıklarım  propecia- Evocapil - Sawpoo haftada 2 Dermaroller

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 15 Temmuz 2020, 23:31:40 »
Etki göstermez derken ilk zamanlar bariz belli olan bir kalınlaşma olmuştu saç tellerim ince telli ve bariz kalınlaştığını farkedebilşyordum hocam

Dostum yanlış anlama. Geçmekten de 2 haftada finasteridi bırak, dutas falan da kullansan saçta faydasını görmen mümkün değil. Bunu kime sorarsan böyle cevap verecektir. ‘Sana öyle gelmiştir’.  Ben kime sorduysam 4 aydan, 6 aydan, 8 aydan önce birşey bekleme dediler. 100 gün oldu hala öncesi fotoları ile şimdikiler arasında bir fark seçemiyorum. Bir gün iyi gibi, diğer gün kötü gibi görünüyor gözüme.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2020, 00:07:54 »
shedding olabilir dökülen yerine kalın çıkacaktır tahminimce ama en iyi cevabı kullanan ve yaşamış birisi verir.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2020, 00:40:15 »
Spreyin etkisi o, çıkacak merak etme.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2020, 01:40:26 »
shedding olabilir dökülen yerine kalın çıkacaktır tahminimce ama en iyi cevabı kullanan ve yaşamış birisi verir.

Hocam umudum shedding yönünde redditten baktım biraz araştırdım 1 ila 3 ay arası dökülme yapabiliyormuş yerine sağlıklı saçlar geliyormuş umarım öyledir 😁

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2020, 02:09:46 »
Topikal spreyi de aynı zamanda mı kullanmaya başladınız?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2020, 02:13:51 »
Hocam umudum shedding yönünde redditten baktım biraz araştırdım 1 ila 3 ay arası dökülme yapabiliyormuş yerine sağlıklı saçlar geliyormuş umarım öyledir 😁
Dökülmen nasıldı finasa başlamadan önce? Etki etmiyorsa bünyen dökülmen devam ediyordur dicem, yoksa daha kalını geliyordur o tüy formunda olan saçların yerine.

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2020, 11:25:54 »
Topikal spreyi de aynı zamanda mı kullanmaya başladınız?

Evet aynı zaman da günde 1 kez aksamları kullanıyorum

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #12 : 16 Temmuz 2020, 11:32:44 »
Dökülmen nasıldı finasa başlamadan önce? Etki etmiyorsa bünyen dökülmen devam ediyordur dicem, yoksa daha kalını geliyordur o tüy formunda olan saçların yerine.

Dökülmem genele yaygın tümünü kapsayan  agresif Bi dökülme tipi kullanmadan önce alnıma kadar inen Bi yağ tabakası oluşuyordu kullandığımda beri o yağ tabakası çok azaldı etki ettiğini düşünüyorum  sürekli incelen cılız saçlara sahiptim. Dökülenler cılız olanlar hocam genelde, saçımın önünde ve vertex de küçük kıllar var gözlemlediğim siyah saç formuna dönmüşler önceden minyatürdüler.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 16 Temmuz 2020, 15:11:57 »
Dökülmem genele yaygın tümünü kapsayan  agresif Bi dökülme tipi kullanmadan önce alnıma kadar inen Bi yağ tabakası oluşuyordu kullandığımda beri o yağ tabakası çok azaldı etki ettiğini düşünüyorum  sürekli incelen cılız saçlara sahiptim. Dökülenler cılız olanlar hocam genelde, saçımın önünde ve vertex de küçük kıllar var gözlemlediğim siyah saç formuna dönmüşler önceden minyatürdüler.
Anladım hocam tam finaslık o halde yüksek ihtimal etki eder. Beslenmene maydanoz tere roka limon eklemeni tavsiye ederim kısaca yeşillik. Zaten dhtye dönüşemeyen hapishanede volta atan mahkumlar misali testesteronun şuan yatışır bir tık. 😂

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 16 Temmuz 2020, 15:16:59 »
Evet aynı zaman da günde 1 kez aksamları kullanıyorum

Yani eğer topikal spreyi de yeni kullanmaya başladıysanız saç dökülmesini kullandığınız sprey de yapıyor olabilir. Çok agresif bir dökülme varsa kontrollü kullanmanız da (3 günde 1 vs. gibi) yarar var.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram