Saç Ekimi Sonuçları
Yanlarda ki minyatür saçlar biraz daha artmış ve kalınlaşmış gibi. Minoxidil bir dökülme yapabilir korkup acele bir şey yapma yerine yenileri gelecektir zamanla.
Başarılı kanka valla sağa sola doğru çıkmış minyatür saçların azalmış o elektirikli gibi duranlar gelişme var kalite artışı kesin var.
Önlere sadece finasterid ile mi sonuç aldınız minox filan varmı
fine ilk basladıgımda 1 ay kadar kullandım minoxu tek fıs sonra bıraktım üstünden 5 ay geçti.sadece finin etkisi olarak düşünebiliriz.
hocam şuan ki mevcut tedavin nedir ayrıca evocabil ve minoxu ne kadar kullandın ne zman bıraktın onlsrida yazarsın fayda sağlar bizde ona göre yorumlarız
Finde 6.ay güncellemesi, birileri önde işe yaramıyor diyordu demekki yarıyormuş :)önceki fotoğraflara bakarsanız saç çizgim öne çekildi ve siyahlaştılar arkadaşlar.
Güzel sonuç, eğer iğneleme de tedavinize eklerseniz önlerde ki diğer saçları daha hızlı kalınlaştırabilirsiniz.
Hep derim Fin onde etkisiz değil sadece etkinliği tepe vertex ve donorde daha fazla şanslısın ki sen de on bölgede de ise yaramış 1.5 yıllık sonucunu merak ediyorum açıkçası tedavine insülin ignelemesi de kat
Bende merak ediyorum hocam bakalım. İnsulin ignelemesi derken hocam? Dermaroller uyguluyorum çok nadir de olsa