Saç Ekimi Sonuçları
Anladım hocam tam finaslık o halde yüksek ihtimal etki eder. Beslenmene maydanoz tere roka limon eklemeni tavsiye ederim kısaca yeşillik. Zaten dhtye dönüşemeyen hapishanede volta atan mahkumlar misali testesteronun şuan yatışır bir tık. 😂
Yani eğer topikal spreyi de yeni kullanmaya başladıysanız saç dökülmesini kullandığınız sprey de yapıyor olabilir. Çok agresif bir dökülme varsa kontrollü kullanmanız da (3 günde 1 vs. gibi) yarar var.
Evet arkadaşlar bu küçük saçlarda neyin nesi yoktu bunlar 😀
Eğer o saçlar önceden yoktuysa güzel aynısını setide yaşadım ben ilacın tesir ettiğinin göstergesidir.
Hocam önceden yoktu bebek tüyü gibiydi bunlar. Tam formuna kavuşsalar ön saç çizgim eskisi gibi olur sizce ne kadar sürer uzamaları
Tavsiyem onlardan çok bişey bekleme ha ama bil ki onların ardında olan saçlar sağlıklı yani iyi birşey bu onlarda kozmetik açıdan varlığıyla yeterler ama uzayıp saç formunuda alabilir biraz sabır
onlar uzayacakmı bakalım,çoğu tedavide minyatür saçlar çoğu zaman güçlenir ama devamı gelmez kolay kolay.
Arkadaşlar 23 temmuz kısa süreli güncelleme saçımda çok güzel hacim ve yoğunluk hissediyorum sizce gelişme varmı? Öncesine bakarak ve minoxil ekledim tedaviye 3 gün oldu