Gönderen Konu: (Finasterid) Saçımı döküyor  (Okunma sayısı 8142 defa)

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
Ynt: (Finasterid) Saçımı döküyor
« Yanıtla #15 : 16 Temmuz 2020, 15:32:48 »
Anladım hocam tam finaslık o halde yüksek ihtimal etki eder. Beslenmene maydanoz tere roka limon eklemeni tavsiye ederim kısaca yeşillik. Zaten dhtye dönüşemeyen hapishanede volta atan mahkumlar misali testesteronun şuan yatışır bir tık. 😂

doğru söylüyorsun hocam yeşillik almaya dikkat ediyorum bi kaç fotoğraf ekleyeceğim bakmanız için

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #16 : 16 Temmuz 2020, 15:34:35 »
Yani eğer topikal spreyi de yeni kullanmaya başladıysanız saç dökülmesini kullandığınız sprey de yapıyor olabilir. Çok agresif bir dökülme varsa kontrollü kullanmanız da (3 günde 1 vs. gibi) yarar var.

çok aşırı değil , genel olarak zayıf olanlar diye  gözlemliyorum düzelmesini umut ediyorum artık yoksa azaltacağım aynen hocam

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #17 : 16 Temmuz 2020, 15:42:33 »
Evet arkadaşlar bu küçük saçlarda neyin nesi yoktu bunlar 😀

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #18 : 16 Temmuz 2020, 23:07:34 »
Yokmu koca forumda değerlendirecek tecrübeli arkadaslar

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 17 Temmuz 2020, 01:26:29 »
Değerlendirme olması için öncesi ve sonrası fotoğrafları foruma eklemeniz gerekli.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 17 Temmuz 2020, 14:05:34 »
Evet arkadaşlar bu küçük saçlarda neyin nesi yoktu bunlar 😀
Eğer o saçlar önceden yoktuysa güzel aynısını setide yaşadım ben ilacın tesir ettiğinin göstergesidir.

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #21 : 17 Temmuz 2020, 21:28:12 »
Eğer o saçlar önceden yoktuysa güzel aynısını setide yaşadım ben ilacın tesir ettiğinin göstergesidir.

Hocam önceden yoktu bebek tüyü gibiydi bunlar. Tam formuna kavuşsalar ön saç çizgim eskisi gibi olur sizce ne kadar sürer uzamaları

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 17 Temmuz 2020, 21:34:30 »
Hocam önceden yoktu bebek tüyü gibiydi bunlar. Tam formuna kavuşsalar ön saç çizgim eskisi gibi olur sizce ne kadar sürer uzamaları
Tavsiyem onlardan çok bişey bekleme ha ama bil ki onların ardında olan saçlar sağlıklı yani iyi birşey bu onlarda kozmetik açıdan varlığıyla yeterler ama uzayıp saç formunuda alabilir biraz sabır   ;D

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #23 : 17 Temmuz 2020, 23:38:13 »
Tavsiyem onlardan çok bişey bekleme ha ama bil ki onların ardında olan saçlar sağlıklı yani iyi birşey bu onlarda kozmetik açıdan varlığıyla yeterler ama uzayıp saç formunuda alabilir biraz sabır   ;D

İnşallah birşeyler olur artık yıllardır uğraşıyorum en son finasa başladık gizli silah umarım geri dönerler 😁😁

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 18 Temmuz 2020, 00:03:07 »
onlar uzayacakmı bakalım,çoğu tedavide minyatür saçlar çoğu zaman güçlenir ama devamı gelmez kolay kolay.

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #25 : 18 Temmuz 2020, 19:58:46 »
onlar uzayacakmı bakalım,çoğu tedavide minyatür saçlar çoğu zaman güçlenir ama devamı gelmez kolay kolay.
Finas işe yararsa gelebilir ama ön bölgede etkisi nasıl olur bilinmez bekleyip göreceğiz.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 18 Temmuz 2020, 20:47:05 »

Dediğin olayı ben yaşadım finasterid kullanırken sakaklarima dahi arakadasin gibi tuylenmeler oluştu sonra git gide saç formunu aldı  ama bırakınca tekrar döküldü hepsi melasef.o yüzden artık kullandığım ilaçları bırakmadan devam ediyorum.Doz dusurturum ama asla bırakmam.Anca 50 yaş ve üzerinde bırakırım : ) burda bazı arkadaşlar 30 dan sonra napicam diyor ama daha çok genç oldukları için öyle sanıyorlar halbuki 30 da olsa bir değişiklik olmicak ve bana göre kişi saçlarını  daha çok isticek 30 dan sonra.: )

Mac Dean

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 18 Temmuz 2020, 21:21:23 »
Bende bir bucuk aydır kullanıyorum saç önlerimde ki minik tüyler biraz gelişiyor gibi geldi bana bayağı bir tüy var orda umarım saç halini alırlar

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #28 : 23 Temmuz 2020, 16:29:59 »
Arkadaşlar 23 temmuz kısa süreli güncelleme saçımda çok güzel hacim ve yoğunluk hissediyorum sizce gelişme varmı?  Öncesine bakarak  ve minoxil ekledim tedaviye 3 gün oldu

Son Fotoğraf Öncesi
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2020, 16:45:15 Gönderen: SaçımBenimKaşımBenim »

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 23 Temmuz 2020, 16:44:52 »
Arkadaşlar 23 temmuz kısa süreli güncelleme saçımda çok güzel hacim ve yoğunluk hissediyorum sizce gelişme varmı?  Öncesine bakarak  ve minoxil ekledim tedaviye 3 gün oldu
Yanlarda ki minyatür saçlar biraz daha artmış ve kalınlaşmış gibi. Minoxidil bir dökülme yapabilir korkup acele bir şey yapma yerine yenileri gelecektir zamanla.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Facebook Twitter Instagram