Saç Ekimi Sonuçları
Herkese hayırlı akşamlar dostlarım sizlere danışmak istediğim bi husus var saçlar seyrek ve bu halinden gerçekten rahatsızm ekim yaptım memnun değilim saçları sıfırlamayı düşünüyorum daha öncede kazıtmıştım ama pişman olmuştum umduğum görüntüye ulaşamadım (Saçı sıfırlayan herkesin hayalidir jason statham gibi olmak Benimde hayalim o yöndeydi ama sonu hüsran tabi berberden maho ağa gibi eve kaçmıştım 😁😁) neyse uzun lafın kısası fikrinizi almak istiyorum sizce kellik yakışıyormu güzel yorumlarınızı bekliyorum 😁
Eyvallah kardeşim simülasyonun doğallığından şüpheliyim pek sıcak bakamıyorum
Senin tercihin bu halinde gayet güzel zaten. Kelliğin yakıştığı insan yakışıklıdır. https://images.app.goo.gl/87PRwR9EDxdGZMV26 Şöyle bir sakal modeli yap. Paulo Roldan diye Kel bir model var onun stilini örnek alabilirsin.
Yoo güzel aslında ama sakalları da düzene tertibe sok mesela. Jasonun sakallar kısa ve hepsi aynı numarayla kısaltılmış. Bir de jasonun yanlar 1 tik daha uzun, iyice dazlak gibi yapma, 2 numara aldır yanlari
hocam kellik yakışmış size hava katmış size Saç ekimi yaptırdınız mı eger yaptırdıysanız saclar kısayken donör bölgenizde iz belli olmuyor mu
kellik de böyle bir şey kimine yakışıyor kiminde ise abes duruyor doğallık her zaman iyidir buna inanıyorum ne kadar saç ektirsekte yerini tutmuyor maalesef