Gönderen Konu: 23 yaşında saçlarımın büyük bir bölümünü kaybettim, sizce sonuçlar nasıl olur?  (Okunma sayısı 5466 defa)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
istediğini yaşar evet ama o tür kadınlar hep aldatır dostum fırsatını bulduğunda.
Adam için hiç farketmez arkadaşında dediği gibi peşinde koşan ne kizlar olur ki zaten parasindan dolayı olur.Ama ne olursa olsun gerçekten seveni de olur yani aldatma olayları farklı bir konu o konulara girersek sacmalar dururuz burda : )

heycorcverseneborc

• Full Member
Kel arkadaşlarımın ve akrabalarımın ki nw 6-7 ve dazlak seviyesindeki adamlardan bahsediyorum hepsi çok güzel kizlarla evlendi. Zengin veya kaslı değiller. Ama.ortalama bir işleri ve gelirleri var. En azından orta seviyede statü sahibi olmak önemli. Lisede ve üniversitede kellik zor ama 25 yaş sonrasında sac tek belirleyici olmaz.

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kel arkadaşlarımın ve akrabalarımın ki nw 6-7 ve dazlak seviyesindeki adamlardan bahsediyorum hepsi çok güzel kizlarla evlendi. Zengin veya kaslı değiller. Ama.ortalama bir işleri ve gelirleri var. En azından orta seviyede statü sahibi olmak önemli. Lisede ve üniversitede kellik zor ama 25 yaş sonrasında sac tek belirleyici olmaz.

Kesinlikle yüzde yüz katılmakla beraber 30'lara doğru artık görsellik ikinci plana itiliyor ve karşılıklı sohbet edebileceğin aynı şeylere gülebileceğin kafa dengi birisini arıyor insan ki doğrusu bu aslında birde iş önemli düzenli bir geliriniz yoksa da işiniz zor Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Kel123

• Hero Member
istediğini yaşar evet ama o tür kadınlar hep aldatır dostum fırsatını bulduğunda.
Çok doğru. Gider kaslı yakışıklı adamı seçer.  Kel göbekliyi anca kullanır.

Kel123

• Hero Member
Görsellik her yaşta önemlidir. 30 küsürde ben halen nasıl güzel kızlar arıyorsam onlarda yakışıklı erkek arıyor. Tamam diper faktörlerde var ama kellik her zaman eksi. Bazıları için hiç şansın yok kelsen

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
Görsellik her yaşta önemlidir. 30 küsürde ben halen nasıl güzel kızlar arıyorsam onlarda yakışıklı erkek arıyor. Tamam diper faktörlerde var ama kellik her zaman eksi. Bazıları için hiç şansın yok kelsen
Kellik ekşi ama paraya bakıyorlar dostum benim çevremde güzeller güzeli hocaların kel adamlarla evlendi

aeu000

• Yeni üye
  • *

Arkadaşlar konu çok farklı yerlere gitti ve benim sorum hava da kaldı :D Ne diyorsunuz umut var mı? 3500 saç, 800-900 sakal planlamasıyla ekilecek.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar konu çok farklı yerlere gitti ve benim sorum hava da kaldı :D Ne diyorsunuz umut var mı? 3500 saç, 800-900 sakal planlamasıyla ekilecek.
kanka kaybedeceğim hiç bir şey yokki zaten  bu halinden kötu olamaz
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Leonidas

• Hero Member
Aynı yaştayız dökülmem senin kadar olmasa bile ekim yaptırdım. Bütçene uygun olarak Şahin Çelik'i tavsiye edebilirim. Sloocer'in söylediğine de katılıyorum bizim yaşta ekim yaptırdıktan sonra yıllar içerisinde donör bölgede de dökülmeler olacağı için ekilen saçlarda da seyrelmeler olabiliyor, fakat benim düşüncem dökülecekse donör bölgede döküleceğini ekim yaptırayım yukarıda dökülsün. Birçok örnek var 20'li yaşlarda ekim yaptırmayıp 30'larda norwood 7 olan ve ekim şansı kalmayan. O yüzden sana tavsiyem eğer 10 yıl sonra dökülme ihtimalini göze alıyorsan ve 10 yıl saçlı gezeyim hiç yoktan iyidir diyorsan yaptır ekimi geç çünkü beklersen belki bu şansında kalmayabilir. Ama unutma belki 5 yıl sonra belki 10 yıl sonra belki de 15 yıl sonra kesinlikle ikinci bir ekime ihtiyacın olacaktır.

bu yoruma kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum.
ben de bu şekil de düşündüm ve gittim ektirdim. benim yaşım da çok değil 24 yaşındayım.
bana da dediler bekle acele etme 30-32 den önce ektirme , belki doğrusu buydu bu işin mantıklı olan da buydu.
ama ben 20 li yaşlar da saçımın olmasının daha önemli bi durum oldugunu düşünerek şimdi ekim yaptırdım.
20 li yaşlar da mı daha önemli sizce saç yoksa 30-40 lı yaşlar da mı bunu düşünün buna göre bi yol haritası çizin.
elbette insanoglu doyumsuz şimdi de olsun 30 lu 40 lı yaşlar da da saçım olsun der ama asıl değerli olan bu yaşlarda kullanabilmek bu saçı inan bana.
ben bu yaşlar da kullanmak istedim saçlarımı ve bu yüzden de beklemedim daha fazla yaptırdım ekimimi.
daha 1 ay olmadı umarım sonucu da bekledıgım gibi olur.

ekim planlaman da 2 ekim de anca kapanır bu açıklık dostum.
ilk ekim planlaman güzel geldi bana. önlere yogun bir ekim ortaya ve arkaya doğru daha seyrek bir ekim.
ekimin sonucuna göre de 2. ekim yaptırırsın bu sefer arka tarafa doğru daha bi yogun bir ekim.

bu da benım konum bi göz at istersen.
yaşlarımız birbirine yakın. planlama cok önemli.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14777.0

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
Şuan saç kalmamış zaten ne kaybedeceksin

kenanmed

• Full Member
Dostum hiç saç kalmamış ki zaten ektir geç

Kel123

• Hero Member
Tabi bu arkadaşın durumu çok istisna. Yani 23ünde ektirme 30u bekle diyoruz herkese ama bu arkadas zaten saçlarının tamamını kaybetmiş daha neyi bekleyecek. 2 ayrı planlama ile iyi olur

DavyJones

• Hero Member
Neden güzel kızlarla sevgili olamasın yahu? Inanın kadınlar bu kadar önemsemiyor kelmis değilmiş. Yap bi vücut, iyi bir gelirin araban olsun, kazit yanları 1 numara, şık giyin güzel parfüm kullan. Bak bakalım kızların sac umrunda oluyor mu?

Zaten güzel gelirin ve araban yoksa, değil kafanda, g*tünde de sac ciksa sekil versen yine hicbir kadin böcek kadar deger vermez sana.

hem güldüm hem hak verdim

Facebook Twitter Instagram