Gönderen Konu: 23 yaşında saçlarımın büyük bir bölümünü kaybettim, sizce sonuçlar nasıl olur?  (Okunma sayısı 5467 defa)

Kel123

• Hero Member
Beklemek her türlü avantajına olur ama güzel yaşlardasın. Bu yaşta bu saç ile hiç bir zaman güzel kızlarla sevgilş olamazsın. İstediğin kadar kültürlü ol bu kafayla ortamda asla dominant olamazsın. Ektir o yüzden bence

Gregor59

• Hero Member
Beklemek her türlü avantajına olur ama güzel yaşlardasın. Bu yaşta bu saç ile hiç bir zaman güzel kızlarla sevgilş olamazsın. İstediğin kadar kültürlü ol bu kafayla ortamda asla dominant olamazsın. Ektir o yüzden bence

Neden güzel kızlarla sevgili olamasın yahu? Inanın kadınlar bu kadar önemsemiyor kelmis değilmiş. Yap bi vücut, iyi bir gelirin araban olsun, kazit yanları 1 numara, şık giyin güzel parfüm kullan. Bak bakalım kızların sac umrunda oluyor mu?

Zaten güzel gelirin ve araban yoksa, değil kafanda, g*tünde de sac ciksa sekil versen yine hicbir kadin böcek kadar deger vermez sana.

bakalim

• Sr. Member
Neden güzel kızlarla sevgili olamasın yahu? Inanın kadınlar bu kadar önemsemiyor kelmis değilmiş. Yap bi vücut, iyi bir gelirin araban olsun, kazit yanları 1 numara, şık giyin güzel parfüm kullan. Bak bakalım kızların sac umrunda oluyor mu?

Zaten güzel gelirin ve araban yoksa, değil kafanda, g*tünde de sac ciksa sekil versen yine hicbir kadin böcek kadar deger vermez sana.

Maşallah bu ne cahillik ve düz kafalık ya çok fazla yaz dizisi izlemeyin dostum :)
Fukara ve serseri seven de var merak etmeyin

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
Millet benim hocaların hepsi ya karı açık kelimsi adamlarla evlendi valla bide onlarda öğretmen.Paraniz ve kariyeriniz olsun bide hınzır olun kızlar peşimizde olur

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
Sanki saçı olunca yakışıklı olcak tipsiz olan yine tipsiz olur saçla alakası yok bence o kadar.

Gregor59

• Hero Member

Maşallah bu ne cahillik ve düz kafalık ya çok fazla yaz dizisi izlemeyin dostum :)
Fukara ve serseri seven de var merak etmeyin

Gerçek hayata hoş geldin dostum.

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
Gerçek hayata hoş geldin dostum.
Hocam bu arkadaş heralde her sacliyi bradd pıt sanıyor veya kapitalist bir dünyada yasadigimizdan haberi yok.Para ve kariyer en önemli şey

aeu000

• Yeni üye
  • *
Bu arkadaş bu forumun trolü. Daha önce bazı konularda da bu tarz şeyler yazdığını görmüştüm. Bu güne kadar gayette güzel sevgilerim oldu hiçbirinde de saç konu değildi. Gerçek dünyada biz bunları konuşmuyoruz dostum daha önemli meseleler oluyor kadın erkek ilişkilerinde saçtan ziyade.

Kel123

• Hero Member
Bu arkadaş bu forumun trolü. Daha önce bazı konularda da bu tarz şeyler yazdığını görmüştüm. Bu güne kadar gayette güzel sevgilerim oldu hiçbirinde de saç konu değildi. Gerçek dünyada biz bunları konuşmuyoruz dostum daha önemli meseleler oluyor kadın erkek ilişkilerinde saçtan ziyade.
Bunlar teselli dostum. Gerçekler acıdır. İstersen ayda 500 bin kazan, altında ferrari olsun, kel isen göbekli isen, tipin yerinde değilse kızların çoğu bakmaz. Yada daha çok uğraşmak zorunda kalırsın. Benimde bir sürü güzel kız arkadaşım oldu, çok sükür maddi durumum evim arabam herşey yerinde, ama saçlar varken yaklaşım daha farklıydı. Sen nasıl güzel kız arıyorsan onlarda yakışıklı arıyorlar. Kellik yakışıklılığı yok eden bir şey

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlar teselli dostum. Gerçekler acıdır. İstersen ayda 500 bin kazan, altında ferrari olsun, kel isen göbekli isen, tipin yerinde değilse kızların çoğu bakmaz. Yada daha çok uğraşmak zorunda kalırsın. Benimde bir sürü güzel kız arkadaşım oldu, çok sükür maddi durumum evim arabam herşey yerinde, ama saçlar varken yaklaşım daha farklıydı. Sen nasıl güzel kız arıyorsan onlarda yakışıklı arıyorlar. Kellik yakışıklılığı yok eden bir şey
Ayda 500 üstelik Ferrari biraz abartı olmadimi : ) emin ol böyle bir kazancı ve arabasi olan göbekli kel olsa dahi istediği kızı demicem tabi ama çok rahat bir çok kızla istediğini yasar bence.: )

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
kardeşim valla ben yakışıklı adamlar görüyorum kız arkadaşı yok ama tipsiz göbekli kel adamların yanında sarışın ateş gibi kızlar var artı kişi kel olupda yakisikli olabilir her saçlı bradd pıt mi senin zihniyetini anlamak zor

kenanmed

• Full Member

Hahahahahah usta tamam hani göbekli kel okey de üstüne istersen 130 boy artı 3 cm falan yaz dediğin gibi sağlam geliri olan adam emin ol zaten ihtiyacı olmadığı için o saçların yanlarını bile kısaltmıyordur 😂😂

Kerimm34

• Hero Member
Ayda 500 üstelik Ferrari biraz abartı olmadimi : ) emin ol böyle bir kazancı ve arabasi olan göbekli kel olsa dahi istediği kızı demicem tabi ama çok rahat bir çok kızla istediğini yasar bence.: )
istediğini yaşar evet ama o tür kadınlar hep aldatır dostum fırsatını bulduğunda.

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
istediğini yaşar evet ama o tür kadınlar hep aldatır dostum fırsatını bulduğunda.
Hocam duygusal olmaya gerek yok aldatsin gider başka at gibi kadın bulur sanki normal kadınlar aldatmiyo bunlar da daha saçlı yakışıklı adam bulup aldatır o zaman

Facebook Twitter Instagram