18 yaşımdan beri genetik olarak saçlarım zayıflayıp dökülmeye başladı.ne ilaç kullandıysam yavaşlatmaktan başka bişeye yaramadı,.yanlardan biraz açıklık vardı bazı yerlere sordum hemen gel yapalım dediler 3000,hatta 4000 greft yapılır diyen yerler oldu yapılırmı hala bilmiyorum. internetten uzun zamandır takip ettiğim youtube dan videolarını izlediğim ilhan serdaroğluna ulaştım 1800-2100 greft arası bişe gider dedi. ama yapmak istemedi sana çok da gerek yok dedi,bence biraz bekle acele etme dedi .ben yapmasam başkasına kesin yaptıracakmısın dedi yaptıracam dedim gittim. en önemlisi ben komple kafayı 1 numaraya vuracaklar diye biliyodum , sadece kök alınacak yeri kestiler o iyi oldu .ilhan bey ve ekibi çok iyi ,zaten bu işi doktora yaptırmak biraz daha güvende hissettiriyo.ekim sırasında sadece iğne vururken biraz acı hissettim ben şahsen onun haricinde bazılarında şişkinlik falan oluyomuş heralde bende hiçbişe olmadı ağrı falanda olmadı ilaçlar sayesinde heralde.15. günde kabukları kendim döktüm şimdi hiç belli olmuyo.ekim yaptırmayı düşünüyorsanız ilhan beyi öneririm.öncesi fotoğraflar ...