Gönderen Konu: ŞİKAYET  (Okunma sayısı 7572 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: ŞİKAYET
« Yanıtla #15 : 20 Ocak 2022, 13:28:02 »
Elinizde kanıt yoksa size nasıl inanalım hocam?

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 21 Ocak 2022, 21:41:15 »
Ozge hanim mobil hizmet veriyor heralde super ekim sektorunde inavasyon bugun diyarbakir yarin istanbul ekime zamaninmi yok seyaht problemin mi var .overlokcu ayagina geldi
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 21 Ocak 2022, 22:37:57 »
Ozge hanim mobil hizmet veriyor heralde super ekim sektorunde inavasyon bugun diyarbakir yarin istanbul ekime zamaninmi yok seyaht problemin mi var .overlokcu ayagina geldi

5 dakikada saçlar ekilir, şakak kapatılır.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

mtndgn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 22 Şubat 2022, 21:42:45 »
Ne web sitesinde ne instagram hesabında Özge Kara isimli kişinin ozgecmisi, eğitimi hakkinda herhangi bir bilgi yok. Bu kişi hekim midir nedir hiçbir şey bilmiyoruz. Sadece oldukça süslü bir hanımefendi, süslü tasarımlar. Saç ekim uzmanı deniliyor titr olarak. Saç ekim uzmanı unvanı nedir nasıl alınıyor ben şahsen bilmiyorum. Kendisine özellikle bizzat instagramdan sordum. Eğitimimiz nedir diye herhangi bir cevap alamadım. Bir iş arkadaşım burada saç ektirmis merak ettim araştırdım. Bu haliyle kesinlikle güvenip saç ektirmem burada. Bu transplanstasyon işi  ciddi bir hekimlik bilgisi gerektirir. Hekim olmayan, hekim kontrolü içermeyen herhangi bir klinikte kimseye saç ektirmeyi tavsiye etmiyorum. Dediğim gibi ben şahsen araştırmalarimla bulamadım. Eğer kendisinin eğitimine ulaşabilirsem bu dediklerimi düzeltirim.

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 04 Mart 2022, 03:18:28 »
Özge hanım da ben bizzat ekim yaptım çok ilgi ve alakalılar kişisel bir sorununuz var sanırım karalama derdindesiniz Özge hanım Diyarbakır’a gelmiş bir lütuftur çok değerlidir hocamız ekimin ilk günü bizzat evime kadar eşlik etti ve sonrasında sürekli iletişim kurduk .ekimde  Özge hanımın direktifleri benim bakımlarım ile birlikte gerçekten harikulade oldu.
Özge hanım Diyarbakır’a gelmiş bir lütuftur  Mu??? Hahahaha of tam ekşi de konu açmalık:)

Efenim siz bu ilk okul 1 seviyesinde kendinizi öven zeka ile nasıl saç ekiyorsunuz ?
Size ehliyet bile verilmemeli Iq testi yapılmalı:)

Lütuf hanım:)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 04 Mart 2022, 03:25:04 »
Özge hanım Diyarbakır’a gelmiş bir lütuftur  Mu??? Hahahaha of tam ekşi de konu açmalık:)

Efenim siz bu ilk okul 1 seviyesinde kendinizi öven zeka ile nasıl saç ekiyorsunuz ?
Size ehliyet bile verilmemeli Iq testi yapılmalı:)

Lütuf hanım:)
Bu lütuf meselesini okuduğumda forumda ziyaretçi olarak takılıyordum. Kahkaha atmıştım okuduğumda iyi hatırlattın kardeşim 😄

Buradan kendini savunmaya geçen ekim merkezlerine sesleniyorum. Bakın gelip böyle komik savunma yapmayın bence.

Yapacaksanız ya revize ya da özür dileyerek kişinin parasını geri verin. Siz de adamların greftlerini yaktınız. Psikolojisini altüst ettiniz. Zamanını çaldınız. Biraz insana saygı ya.

"Diyarbakır'a gelmiş lütuf" yazmış bir de. Okudukça ciddiyetimi kaybediyorum 😂😂

« Son Düzenleme: 04 Mart 2022, 03:32:31 Gönderen: zweig »
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Mart 2022, 11:30:06 »
Bence kendisi saç ekimi yaptıracak insanlara bu piyada ne kadar boş ne kadar bilgisiz kasap olduğunu ve araştırmaları gerektiğine en iyi örnek olarak tarihe geçti:) lütuf

Teşekkür etmelisiniz böyle değerli insanlara Hata yapmanızı önler:) bak araştırmazsan benim gibi lütuflara denk gelirsin sonra hayatından biz yıldız gibi kayarım hesabı:)

Zalım seni:)
Global Moderator

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 09 Mart 2022, 14:34:35 »
Bende İstanbul'a lütuf olarak gelen Mega Hair Trans ın sözde ekim koordinatörü hanımefendi nin lütuflarindan aldım nasibimi. Halen avukatım dahi işin içinden çıkmakta zorlanıyor. Böylesi lütufların kıymetini bilin, bulmak okadar kolay olmuyor😜.

Lütuf burasu arkadaşlar bu forum, ektirecekler tüm konuları defalarca incelesin internette de elimizden geldiği kadar bu forumu tanıtalım.
« Son Düzenleme: 10 Mart 2022, 00:18:18 Gönderen: Karakutu »

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 09 Mart 2022, 23:30:06 »
Özge hanım da ben bizzat ekim yaptım çok ilgi ve alakalılar kişisel bir sorununuz var sanırım karalama derdindesiniz Özge hanım Diyarbakır’a gelmiş bir lütuftur çok değerlidir hocamız ekimin ilk günü bizzat evime kadar eşlik etti ve sonrasında sürekli iletişim kurduk .ekimde  Özge hanımın direktifleri benim bakımlarım ile birlikte gerçekten harikulade oldu.
Özge kara Diyarbakır başta olmak üzere Doğu şehirlerimizde insanları yanılgıya düşürüp çok fazla seyrek ekimlere imza atiyor yaptığı tek şey tutmuş iki üç ekimi orda burada reklamla tanıtmak.Arkadasin foto atmasına gerek yok insanlar halen forumdan her şeyden habersiz buraya Ekim yapmaya gidiyor Allah kurtarsın diyorum sadece

Keri Boz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 01 Eylül 2022, 13:16:17 »
Kendisi diyarbakiri mahveden biridir.sac ekimi yaptırdım hayatımı psikolojimi mahvetti.hicbir bilgisi yok.yamuk ön çizgim,her biri farklı yöne  bakan saçlarım ve berbat bir ekimle hayatımı mahvetti.dsha sonra gittiğim doktorlar kendisini bana çok iyi anlattı.ozge karazedeler olarak dernek kurabiliriz o kadar sayımız çok.insanlarin sağlığıyla oynamaya utanmadıniz mi .kazandığın paralarla şuan günü gün  ediyorsun.bunun ahı çıkacaktır senden.sac uzmanı ne ,öyle birnuzmanlik mi var . Saç ekimine yetkisi olmadığı için caslistigi yere Saç ekim merkezi bile yazamiyor.
  Attiği resimler çoğu  sahte ve çalıntı.yanabci sitelerden alinmis.yilda 200 ekim  yapıyor. Haftada bir tane resim bile atamaz.cunki berbat yapıyor.kendi yaptıkları resimler net değil düzen böyle.kotu yaptığı  herkese kısmet değilmiş der,sizinki kötü oldu şans  der.diğer ekimlerinin güzelliğinden bahseder.kurbanlar birbirinden habersizdir.kismetleri o sanır.oysaki herkes onun durumundadır.sen en fazla kaş  alabilirsin.yetenegin ve bilgin yok bu işte.yasal olarak dermatologlar ve plasrik cehrahlar yapabilir bu ekimi.kasandigin paraları şu an harca.ama acısı çıkacak senden.para karşılığı kendini birinci yaparsın türkiye de dunya da.Bizi mahvettigin paralarla.para verip odul ve tvlerde yer aliyorsun hangi doktora gitsem  sizden gelen hastalarla dolu. Yüzde 5 başarınız vardır.onunla prim yapıyorsunuz.hakkim helal dehildir sana bilesin.cikacak bunlar senden.
Sevgili diyarbakir halkı iyi araştırın.giriste sizi iyi karşılarlar ,hos sohbettirler,suslu dekorasyon  avizeler ve duvarda koskoca ozge kara yazısı sizi karşılar.bu gosterisle gözümüzü alirlar.ozge kara bir saci iyi  yapmissa duvardaki yazinin onunde ceker ve paylasir.duvardaki isminin gozukmedigi her resim gercek dehildir.kurgudur.amacim kimsenin ekmeğiyle oynamak ama işini berbat yapana da berbat denilmeli.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 01 Eylül 2022, 22:42:15 »
 zaten bir yerin kotu ekimi var denilince arkasında baska mağdurlarda geliyor.haberler pek yalan çıkmıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram